Michael Scofield
musze kiedyś dorwać to malibu bo mi już cin cin bokiem wychodzi xD
ale ostrzegam, ja się naprawdę bardzo szybko upijam xD
John Abruzzi
nie ty jedna :lol:
Michael Scofield
ja myślę, że cały plecak wona i kamapek xD
to fajnie, że się szybko upijacie, przynajmniej nie będę robić wiochy sama xD

Dla mnie Poznań i Łódź, ale jeżeli Taniruch ma mieć taki problem i ma jej nie być - to głos pójdzie na Poznań :]
Michael Scofield
jeeee! nie jestem sama xD
dobra, to dawać tą ankietę i głosuje kurka na Poznań xD
Michael Scofield
ja bym najchetniej na szecin zaglosowal :D ale poznan chyba jest tak najbardziej w srodku :D ale pewnie i tak lipa z tego wyjdzie jezeli o mnie chodzi :| ale sie bede staral :D
Michael Scofield
nie wkurzac mnie z tym Poznaniem- 7 h samochodem BEZ KORKóW! pks-em to juz naqet nie chce myslec Oo
Michael Scofield
taaa Poznań po środu, tylko, że trochę w lewo xD
Michael Scofield
troche^^
robic ta ankiete i wstawiac bo tak to sie nigdy nie dogadamy xD
Michael Scofield
uuuu... 7 godzin.. masakra oO ja się przy Poznaniu nie upieram, mi tam w sumie obojętnie, byleby nie spędzić połowy dnia w podróży xD
kurde musi być takie miasto, żeby większość przyjechała ;/
John Abruzzi
no to zróbcie ankietę xP Tanira nigdzie poza Poznaniem nie dotrze :( więc ja only Poznań City^^
Michael Scofield
ankiete zrobiłam w Offtopic...^^
I chciałabym pogadać właśnie o alkoholu :)
Nie chcę pić i myślę, że znajdą sie takie osoby. Mogą być onieśmielone widokiem pijanych ludzi i nie cieszyć się ze spotkania... Wiem, że starsi sie będą chcieli napić, ale mimo wszystko coś by trzeba było na ten temat ustalić ;)
T-Bag
Według mnie najbardziej odpowiadajacym miejscem dla kazdego bylby Łódz ,a dlatego bo znajduje się w centrum Polski i kazdy z nas mialby praktycznie po rowno km.,czy ktoś mieszka nad morzem czy w górach to do Łodzi mialby tak samo ;-)
Michael Scofield
mam nadzieje ze to wypali bo jak sie pod koniec okaze ze połowa sie posypała to bedzie lipnie. Trzeba pojsc na konpromis jakis i uwzglednic racje wszystkich, wybrac takie miejsce zeby kazdy mogł sie zjawic.
co do tego co pisała Aglek to nie róbmy problemu^^ wystarczy ze juz wielki problem jest z miejscem ustalenia miejsca. Nikt nikogo nie zmusza do picia tym bardziej ze znaczna czesc forum jest niepełnoletnia, wiec nie spodziewam sie ze wszyscy sie na to rzuca.
Aglek pisze:być onieśmielone widokiem pijanych ludzi
???
Nie wiem jak reszta ale dla mnie kwestia "alkoholu" nie jest tu najwazniejsza, to moze byc tylko element czy dodatek to wydarzenia, a nie jego najwazniejsza czesc. Wazne zeby sie spotkac, a reszta jakos ustali sie w trakcie, przeciez juz w jakims tam stopniu sie znamy i wiemy co mozemy sie po sobie spodziewac.
mniej wiecej^^
Michael Scofield
B... nie chcę robic problemów :)
Po prostu się nad tym zastanawiam :P Ale masz rację! Pogadamy jak juz się spotkamy...:P
Michael Scofield
a ja proponuje bydgoszcz!! fajne miasto i wogole ;p
T-Bag
Edzik, ale już w ankiecie zostało ustalone że to będzie Poznań ;-) Chociaż i tak nic z tego spotkania nie wyszło i chyba już nie wyjdzie. Może za rok?
Ale pisząc na temat to cztery osoby z którymi bym chciała się spotkać to byłyby to: Magda, agulec, B... i Xaneta jeszcze z Piotrasem, za dużo jest osób które bym chciała poznać ;-)
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Ja bym chciała spotkać się jeszcze raz z Mahonią. Bardzo dobrze mi się z tobą słonko rozmawia ;* ;*
Oprócz tego to chciałabym się spotkać z Xanetą PatuŚ, Piotrasem i niunią. Też bym chciała blizej poznać osoby z forum (z fotek to już wszystkich znam :) )
Michael Scofield
A ja bym chciala pogadac na zywo z Xaneta (;*), Whistkiem-swistkiem, piotrasem i B.... Fajnie mi sie z wami gada na sb wiec mysle ze w realu tez byloby fajnie
Michael Scofield
ja do listy osób z którymi chciałabym sie spotkać dopisuję edzika,Pam,Mahonię,Seba i Piotrasa... Poprostu ludzie nie do opisania ;] ze wszystkimi wspaniale się rozmawia...
Michael Scofield
Ja z mojej listy moge wykreślić Xanetę :P
T-Bag
Fajnie ze tyle osób chciało by się ze mna spotkać Dziekuje ;-) a tak poza tym to ja tez dopisze edzika,Aglek (bo w oczy musze jej spojrzec :-D ),Mahonia,Xaneta(mamy wspólny temat sport wiec na[pewno bysmy sie dogadali :-) ) i Pam ;-)
Michael Scofield
Piotras003 pisze:Aglek (bo w oczy musze jej spojrzec :-D )
Tylko dlatego?? No wiesz!! :P

Ja to bym chciała sie z Wami wszystkimi spotkać :P Cholernie...
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
edzik pisze:Fajnie mi sie z wami gada na sb
Możemy również rozmawiać na gadu :) Nie tylko w Shout Boxie. Chyba że ktos wtedy nie ma gadu, no to wtedy w Shout Boxie :)

Jeszcze bym chciała się spotkać z Tanirą, Aglkiem, madame i z edzikiem. Też w celu poznania :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”