T-Bag
Niunia-bo ją bardzo lubie i chciałbym pogadac z nia normalnie ;-)
Sebo-bo jest spoko i napewno byśmy sobie wypili ;-)
Agulec-bo jestem ciekawy czy na real jest tak wygadana jak na forum
Autumn-bo jest szalona i wporzadku ;-)
Sebo-bo jest spoko i napewno byśmy sobie wypili ;-)
Agulec-bo jestem ciekawy czy na real jest tak wygadana jak na forum
Autumn-bo jest szalona i wporzadku ;-)
Ostatnio zmieniony 2008-04-07, 06:49 przez Piotras003, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
Xanete- bo się pośmiejemy i pewnie się spotkamy 
mk95 - znią tez się pośmiejemy oczywiście!! xD
Handcannon5- bo wydaje sie fajnym gosciem!!
Sebo- bo chyba mnie nie lubi, ale ja go tak ^^
mk95 - znią tez się pośmiejemy oczywiście!! xD
Handcannon5- bo wydaje sie fajnym gosciem!!
Sebo- bo chyba mnie nie lubi, ale ja go tak ^^
Michael Scofield
A skąd taki pomysł?Aglek pisze:bo chyba mnie nie lubi
Dobra teraz ja
mają być 4 ok, potraktuję to jak listę osób z forum z którymi bym się chciał spotkać i to będzie pierwsza czwórka z list.
AutumnLeaf- Dlaczego?? po prostu chciałbym i już...aaaa
Agulec- Dlaczego?? Bo jest bardzo Fajna. I Ja lubię Oo.
Piotras- Bo jest spoko, myślę że mielibyśmy o czym pogadać.
Tanira-Dlaczego?? Bo jest na pewno ciekawą osobą, i chciałbym po prostu.....
John Abruzzi
Autumn - bo ją lubię xD o i napiłybyśmy się wona ^^
Tanira- bo znowu piłybyśmy Malibu xD
Agulec i Aglek bo wydają się strasznie fajne xD
Tanira- bo znowu piłybyśmy Malibu xD
Agulec i Aglek bo wydają się strasznie fajne xD
Lincoln Burrows
MarQ - spoko koleś, lubię go, jesteśmy rówieśnikami 
Handcannon - tutaj co wyżej ;] Na pewno byśmy mieli dużo tematów do rozmów
Niunia - spoko kobitka, rónież ten sam wiek ;]
Patuś - tutaj nie umiem wytłumaczyć
Handcannon - tutaj co wyżej ;] Na pewno byśmy mieli dużo tematów do rozmów
Niunia - spoko kobitka, rónież ten sam wiek ;]
Patuś - tutaj nie umiem wytłumaczyć
Michael Scofield
o matko tylko 4 osoby oO łamię tą zasadę, bo w końcu od tego one są, co nie?
poza tym jest więcej osób, z którymi chętnie bym się spotkała i ciężko byłoby mi wybierać^^ no i jeszcze myślę, że fajnie by było, gdyby te osoby o tym wiedziały :]
Dobra już nie gadam tyle --'
no więc (w kolejności alfabetycznej :] ) z:
AłtumnL. - bo ją uwielbiam!
już nawet mogłoby być w deszczu
*kijaszek* xD
B..! - bo tak! po prostu! jest świetna!
Madziluą - bo spoko z niej dziewczyna i myślę, że byśmy się dogadały
PatuŚ - bo szalona z niej babka..!
tak myślę :]
Piotrasem003 - bo jest spoko, szczery i fajnie się z nim gada. No i obiecał mi kebaba
Sebo - bo też jest super i dobrze się z nim rozmawia o wszystkim^^
Tanirą - żeby zrobić gdzieś wiochę xD
no i oczywiście ze wszystkimi naszymi młodszymi rozrabiaczami czyli niunią, MarQiem, Handcannonem, mk95, Xanetą, Aglekiem..
o matko, najlepiej ze wszystkimi na raz! ;**
Dobra już nie gadam tyle --'
no więc (w kolejności alfabetycznej :] ) z:
AłtumnL. - bo ją uwielbiam!
B..! - bo tak! po prostu! jest świetna!
Madziluą - bo spoko z niej dziewczyna i myślę, że byśmy się dogadały
PatuŚ - bo szalona z niej babka..!
Piotrasem003 - bo jest spoko, szczery i fajnie się z nim gada. No i obiecał mi kebaba
Sebo - bo też jest super i dobrze się z nim rozmawia o wszystkim^^
Tanirą - żeby zrobić gdzieś wiochę xD
no i oczywiście ze wszystkimi naszymi młodszymi rozrabiaczami czyli niunią, MarQiem, Handcannonem, mk95, Xanetą, Aglekiem..
o matko, najlepiej ze wszystkimi na raz! ;**
John Abruzzi
Michael Scofield
o 4 to zdecydowanie za mało xD
Agulec- bo jest nooo taka no
nie nudzilabym sie z nia
Autumn koniecznie razem z Tanira- bo chciałbym je zobaczyc razem na zywo jak sobie poczynaja^^
Marq- bo moze okazałoby sie ze jest nizszy ode mnie
, patafian:*
Niunia i Patus- bo sa tu od kiedy pamietam i jakos bez nich to forum nie jest juz tym forum, sympatyczne i szalone kobiety
i reszta towarzystwa...no za duzo was zeby wymienic wszystkich, najlepiej byłoby sie spotkac cała grupa bo kazdy jest inny i niezwykły, i by sie działo

Agulec- bo jest nooo taka no
Autumn koniecznie razem z Tanira- bo chciałbym je zobaczyc razem na zywo jak sobie poczynaja^^
Marq- bo moze okazałoby sie ze jest nizszy ode mnie
Niunia i Patus- bo sa tu od kiedy pamietam i jakos bez nich to forum nie jest juz tym forum, sympatyczne i szalone kobiety
i reszta towarzystwa...no za duzo was zeby wymienic wszystkich, najlepiej byłoby sie spotkac cała grupa bo kazdy jest inny i niezwykły, i by sie działo
Michael Scofield
a co my czarwonice na Łysej Górze*Madziula* pisze:Zróbmy zlot xD
stanowczo wnosze o zmiane nazwy tematu ..chyba żart że ja potrafie wybrać z tego tłumu zajefajnych osób tylko 4
B... - wspaniała cudowna, wiele sie razem nawzdychałyśmy za Cudownym panem F, i poprostu szalona z niej Dziewczyna
Niunia- kolejna wyrazista osobowość na forum i bardzo miło się z Nią pisze, no i co to za przezycie spotkac sie w oko w oko z moderatorką
Agulec- łoohh żeby na zywo poprzezywać zawały, zgony itp
Tanira - żeby poodwalać maniany
mk95-żeby zobaczyc i dotknac prawdziwej poetki młodego pokolenia (a nóż jej talent udzieli mi sie choc troszku )
Autumn- była moim guru odkad pojawiłam sie na forum... imponowała mi swoimi wypowiedziami i jednocześnie poczuciem humoru
żeby nie było ze rzeczywiście nam wyjdzie zlot czarownić ...nie moze zabraknąc Panów naszych nielicznych, aczkolwiek kochanych :
MarQ- nasz rodzynek swego czasu ..jako jedyny pozostał wierny i wytrzymał tyle czasu z naszym Babskim gronem ;*
Sebo Handconnon Piotras - żeby było z kim sie posmiac i pogadac... odwazni którzy postanowili wesprzeć Marka i bardzo dobrze... w końcu mamy tutaj koedukayjne towarzystwo, żeby nie było
Nero- żeby mi wytłumaczyłNero pisze:Patuś - tutaj nie umiem wytłumaczyć
Dusqmad- no jakze by mogło zabraknąc naszego Wodza
[ Dodano: 2008-04-06, 17:55 ]
co to wogóle za pytania ?! chyba retoryczne ..jasne! ..tylko kiedy i gdzie....sese ..jak zdam prawko to choćby na drugi konieć Polski pojadęniunia pisze:robimy zlot ? ^^
Ostatnio zmieniony 2008-04-06, 17:51 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
O tak, zdecydowanie za mało 4 ^^
Patuś - bo jest kochana i ma swietny charakter. Strasznie bym chciała kiedyś zobaczyć jak rozmawia o Willu z B.. równie szaloną i strrrasznie sympatyczną dziewczyną, z którą bardzo lubię rozmawić. Doszłaby do was Ałtum nasza kochana polonistka ^^ z cudownym poczuciem humoru. No i oczywiście Agulec - jest bardzo miła. I szalona - kiedys bym bardzo chciala z nia przezyć taką impreze jaka opisała w opowiadaniu. Dorzuce do was jeszcze mk, moze by pokazała nam wiecej swoich świetnych wierszy ?
I reszte fanek pana Willa. Ciekawe by konwersacje wyszły ^^
by usłyszeć wzdychania itp. o panu Chrisie chcialabym zobaczyc Tanire - niezwykła osobe.. z swietnym poczuciem humoru, z ktorą lubię rozmawiać na 'rozne' tematy ^^
nie chciałabym by zabrakło Madziuli - w porzadku z niej dziewczyna, którą lubię.
I reszty naszej babskiej ekipy
Nie zapomniałam o naszych chłopakach kochanych ^^
Marek, jest tutaj odkąd pamiętam. Pierwsza osoba, ktora do mnie napisala z forum. Ma niesamowity charakter.. i bardzo lubię z nim gadać. To nic, ze jak bym chciala z nim porozmawiac na zywo musiala bym z moim wzrostem robic szyje jak zyrafa ^^
Piotrek - bo uwielbiam z nim pisac na gg, potrafi pomoc. Szalenie symaptyczny i miły. Chciałabym go kiedys zobaczyć, sadze, ze bysmy sie dogadali
Kevin - bo go bardzo lubie.. ach, te jego cudeńka w PSie. Szalenie symaptyczny i miły.. lubi pomagać.
Sebo, Nero, ErmiN - bo są świetni.. mają super poczucie humoru. Dobrze, że są
I oczywiscie jeszcze Dusqmad - założyciel tej cudownej strony..
i reszta naszej kochanej ekipy..
ech najlepiej to by było jak byśmy wszyscy sie spotkali ;*
robimy zlot ? ^^
Patuś - bo jest kochana i ma swietny charakter. Strasznie bym chciała kiedyś zobaczyć jak rozmawia o Willu z B.. równie szaloną i strrrasznie sympatyczną dziewczyną, z którą bardzo lubię rozmawić. Doszłaby do was Ałtum nasza kochana polonistka ^^ z cudownym poczuciem humoru. No i oczywiście Agulec - jest bardzo miła. I szalona - kiedys bym bardzo chciala z nia przezyć taką impreze jaka opisała w opowiadaniu. Dorzuce do was jeszcze mk, moze by pokazała nam wiecej swoich świetnych wierszy ?
by usłyszeć wzdychania itp. o panu Chrisie chcialabym zobaczyc Tanire - niezwykła osobe.. z swietnym poczuciem humoru, z ktorą lubię rozmawiać na 'rozne' tematy ^^
nie chciałabym by zabrakło Madziuli - w porzadku z niej dziewczyna, którą lubię.
Nie zapomniałam o naszych chłopakach kochanych ^^
Marek, jest tutaj odkąd pamiętam. Pierwsza osoba, ktora do mnie napisala z forum. Ma niesamowity charakter.. i bardzo lubię z nim gadać. To nic, ze jak bym chciala z nim porozmawiac na zywo musiala bym z moim wzrostem robic szyje jak zyrafa ^^
Piotrek - bo uwielbiam z nim pisac na gg, potrafi pomoc. Szalenie symaptyczny i miły. Chciałabym go kiedys zobaczyć, sadze, ze bysmy sie dogadali
Kevin - bo go bardzo lubie.. ach, te jego cudeńka w PSie. Szalenie symaptyczny i miły.. lubi pomagać.
Sebo, Nero, ErmiN - bo są świetni.. mają super poczucie humoru. Dobrze, że są
I oczywiscie jeszcze Dusqmad - założyciel tej cudownej strony..
i reszta naszej kochanej ekipy..
ech najlepiej to by było jak byśmy wszyscy sie spotkali ;*
robimy zlot ? ^^
Michael Scofield
4 za mało xD napisze wszystkich xD
Agulec ma świetne poczucie humoru xD za to ze poczęstowałam mnie pysznymi chrupiącymi, zamrożonymi pierogami xD wogóle fajnie sie z nią gada xD
Autumn czasami nie moge xD jak czasem cos napisze to sie smiac tak chce ze przestac nie moge xP
B... bo sie swietnie gada
Aglek no to jest oczywiste xD gdyz bysmy spiewały na całą Polskę "Stokrotkę" w wersji zapałkowej xD
MarQ za te rozmowy itd
Mk95 tu sie chyba nie musze tłumaczyć
z nikim tak nie straciłam pakietu w 4 dni jak z nią
i za te teksty xD
Handcannon bo tez sie bosko gada
tylko rozmowa by musiała sie odbywac bez 'A' na poczatku xD
Madzialena wierna fanka naszych kochany siatkarzy z Mlekpolu którzy dostali od Skry
fajnie by było iść na mecza 
Tanira też ma poczucie humoru ;P i fajna z niej dziewczyna ;]
Niunia gdyz wydaje sie sympatyczna
Bellatoris, Madamebutterfly z Tymi paniami sie widziałam.Ale jak nie prrzyjada 13 kwietna to zatłuke! x
no kurde ze wszystkimi
Agulec ma świetne poczucie humoru xD za to ze poczęstowałam mnie pysznymi chrupiącymi, zamrożonymi pierogami xD wogóle fajnie sie z nią gada xD
Autumn czasami nie moge xD jak czasem cos napisze to sie smiac tak chce ze przestac nie moge xP
B... bo sie swietnie gada
Aglek no to jest oczywiste xD gdyz bysmy spiewały na całą Polskę "Stokrotkę" w wersji zapałkowej xD
MarQ za te rozmowy itd
Mk95 tu sie chyba nie musze tłumaczyć
Handcannon bo tez sie bosko gada
Madzialena wierna fanka naszych kochany siatkarzy z Mlekpolu którzy dostali od Skry
Tanira też ma poczucie humoru ;P i fajna z niej dziewczyna ;]
Niunia gdyz wydaje sie sympatyczna
Bellatoris, Madamebutterfly z Tymi paniami sie widziałam.Ale jak nie prrzyjada 13 kwietna to zatłuke! x
no kurde ze wszystkimi
Michael Scofield
Ja osobiście popieram ^^niunia pisze:robimy zlot ? ^^
Będzie fajnie!!
Michael Scofield
pewnie w Poznaniu, bo tym forumowym leniom poznańskim nie chce się ruszyć tyłka nigdzie dalej xDNo to gdzie??
hehe przerwa w skrobaniu na papierze, to i ja tu dorzucę swoje trzy grosze.
piotras, tylko 4? ja mogłabym wymienić 40 i 4 ;p
ok, a teraz będę Wam słodzić:
Taniruś moja, bo muszę się z nią upić i zobaczyć, czy na żywca też wygaduje takie 'rzeczy' jak przez esy xD a poza tym to moje światełko w tunelu i nie ma opcji, żeby się nie spotkać ;* a poza tym *szepcze cichutko* ja już kur...na karty nie wyrabiam xD
Agulec bo chcę zobaczyć jej minę jak wyjmę zza pleców kijek i ją pogonię ;p
B... bo chcę jej spojrzeć w oczy i powiedzieć 'tak, miałaś rację, on jest podobny do Wiewióra'.
Madziula bo Malibu czeka xD i zmuszę ją torturami do pisania kolejnych części fantastycznych opowiadań xD
Aglek żeby pogadała ze mną w 4 oczy, a nie czytała te głupoty, które wypisuję po nocach w shoucie ^^
Xaneta bo ją lubię xD bym se przypomniała jak to kiedyś byłam młoda ;p
Niunia bo zawsze wydawała mi się strasznie sympatyczna i wyrozumiała ;*
Madzialena nasza kolejna xD mądra i piękna kobietka, która też ślęczy nad pracami maturalnymi ^^ myślę, że drinka byśmy strzeliły xD
Patuś bo ją znam odkąd pamiętam ^^ może by mnie spiła i nawróciła na Willa ;p
mk95 poetka pełną gębą, powód zupełnie materialny- autograf ;p
Bellatoris, Madamebuterfly a żeby się lepiej poznać ^^
zabić mnie, jak kogoś pominęłam.
a z panów, hm...
Marq, bo mnie nigdy na gg nie ma xD
Sebo, bo go strasznie lubię, też taki optymista z niego jak i ja ;p
Piotrek, umie dobrze gotować, a ja lubię dobrze zjeść ;p spoko goścu ^^
Nero, żeby już nie gadał z googlami w shoucie ;p
Handcannon, a kto by się z samym mistrzem nie chciał spotkać ^^
Dusq, który adminem moim jest od tylu miesięcy a ja ni kija go nie znam xD a chociaż nie, podziękowałabym, że mi jednak tych 5ooo nie usunął xD;*
Khan, bo go pamiętam dobrze z początków, sympatyczny facet ^^
Morgoth już ja bym cię nauczyła człowiecze spamować i robić sygny na pół strony ;p
uf...a teraz parówka w dłoń.
Michael Scofield
Ja sie ograniczam do czterech, a wy tu wszystkich umieszczacie!! 
T-Bag
Aglek niektorzy chcieliby sie spotkac w wiekszym gronie dlatego pisza wiecej niz 4 osoby i mi to nie przeszkadza ;-) a napisałem tylko cztery bo nie myślałem ze z tyloma osobami wszyscy chca sie spotkać ;-)
A co do zlotu to ja byłbym za bo to fajny pomysł spotkac sie w calym gronie i pogadac ale fajnie by bylo ;-)
A co do zlotu to ja byłbym za bo to fajny pomysł spotkac sie w calym gronie i pogadac ale fajnie by bylo ;-)
Ostatnio zmieniony 2008-04-07, 07:06 przez Piotras003, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ja nic nie mam do nich!!^^ Tylko do siebie, że napisałam tylko 4 
Michael Scofield
hee widac wpływy Polonistyczne... bo mi tu Dziadami powiałoAutumnLeaf pisze:ja mogłabym wymienić 40 i 4 ;p
to nich ruszą swoje hrabiowskie zadki i teleportują się gdzieś ... no nie wiem , trzeba by obgadać gdzie- po uzgodnieniu mniej wiecej gdzie porosrzucani sa forumowicze , eby nie było ze ktoś z gór zapitala na drugi koniec PolskiAutumnLeaf pisze:pewnie w Poznaniu, bo tym forumowym leniom poznańskim nie chce się ruszyć tyłka nigdzie dalej
Ojj tak ... pare butelek Malibu i Moje nauki ..a... szbyko byś wróciła na dobrą drogęAutumnLeaf pisze:Patuś bo ją znam odkąd pamiętam ^^ może by mnie spiła i nawróciła na Willa ;p
Michael Scofield
Aglek, zawsze można napisać jeszcze jednego posta xD
właśnie panicze, ruszać się, Łódź mniej więcej po środku Polski xD
właśnie panicze, ruszać się, Łódź mniej więcej po środku Polski xD
Michael Scofield
może Zielona Góra ? ^^
chociaż do poznania to daleko nie mam xD
chociaż do poznania to daleko nie mam xD
bym chyba sie okociła jadąc cały dzień w autobusie ^^AutumnLeaf pisze:Łódź mniej więcej po środku Polski xD
John Abruzzi
Poznań rulez
(Ale tak szczerze dotrę wszędzie gdzie tylko dojeżdża pociąg z Poznania ;-) )
Michael Scofield
Oo.. hahaha xDAutumnLeaf pisze:Agulec bo chcę zobaczyć jej minę jak wyjmę zza pleców kijek i ją pogonię ;p
ja też jestem za!
dla mnie najlepszy czas to niestety dopiero wakacje ;/ ale jak miałoby być wcześniej to zorganizowałabym jakoś czas.. chyba :]
i wypraszam sobie jakieś.. 'hrabiowskie zadki' i 'panicze' xDD
Żeby się z Wami spotkać, mogę się nawet przyczołgać.. chociaż w sumie to nie najlepszy pomysł.
ja tam lubię jeździć i mogę jechać, byleby nie na drugi koniec polski z tego samego powodu co niunia :]
Michael Scofield
oooooooo xD
no to ja po długim i dogłebnym procesie tentegowania w głowie postanowiłam coś niecoś napisać *brewka*
Ałtumn - mi to w sumie tito gdzie se spotkamy xD jak pojade do Łodzi to pewnie mama za mną z kijem przybiegnie xD spotkać się musimy gdyż trzeba oblać pare spraw, wręczyć liścia i ponapalać się na moją kolekcję zdjęć Chrisa xD (oczywiscie ja sie bede napalać a ona bedzie bedzie robić to
) xD
Agulec - musze ją pogonić kijem xD i chce ja zobaczyć lajf z parasolem xD
B...- oblac mature trzeba ^^
Niunia - bo jest strasznie kochana i czasem bywa w okolicy M1 xD
Madziula - *brewka* bo lubie z nią chodzić do Biedronki i robić wieś w KFC xD
Marq - bo jest genialny xD i gratisy mi daje xD
Hand - może jak pobede troche w jego towarzystwie to splynie na mnie cudowna moc do tworzenia w PS xD
no i oczywiście z reszta tez bo jak to tak inaczej...Ja tam was wszystkich kocham xD
no to ja po długim i dogłebnym procesie tentegowania w głowie postanowiłam coś niecoś napisać *brewka*
Ałtumn - mi to w sumie tito gdzie se spotkamy xD jak pojade do Łodzi to pewnie mama za mną z kijem przybiegnie xD spotkać się musimy gdyż trzeba oblać pare spraw, wręczyć liścia i ponapalać się na moją kolekcję zdjęć Chrisa xD (oczywiscie ja sie bede napalać a ona bedzie bedzie robić to
Agulec - musze ją pogonić kijem xD i chce ja zobaczyć lajf z parasolem xD
B...- oblac mature trzeba ^^
Niunia - bo jest strasznie kochana i czasem bywa w okolicy M1 xD
Madziula - *brewka* bo lubie z nią chodzić do Biedronki i robić wieś w KFC xD
Marq - bo jest genialny xD i gratisy mi daje xD
Hand - może jak pobede troche w jego towarzystwie to splynie na mnie cudowna moc do tworzenia w PS xD
no i oczywiście z reszta tez bo jak to tak inaczej...Ja tam was wszystkich kocham xD
Michael Scofield
dlaczego wszyscy chcą mnie pogonić kijem? --'
będę musiała wziąć większego kija do obrony xD
i pomachamy se w czwórkę - B.., Ałtumn, Tanira i ja xD hahaha
będę musiała wziąć większego kija do obrony xD
i pomachamy se w czwórkę - B.., Ałtumn, Tanira i ja xD hahaha
Michael Scofield
ja sie nie zgadzam w Poznaniu.Za daleko mam lenie jedne xD w Olsztynie to rozumiem xD ale nie w Poznaniu xD Gdzieś trzeba zroic zlot ale tam gdzie kazdy bedzie miał blisko
a ja to mam dobrze...zobacze sie z kilkoma osobami bo na Mazury jadą... 
Lincoln Burrows
W Płocku
Najbliżej mnie jest z większych miast tylko Płock
Jeszcze mam koło siebie Włocławek ale się tam nie orientuję co gdzie jest