Michael Scofield
musze kiedyś dorwać to malibu bo mi już cin cin bokiem wychodzi xD
ale ostrzegam, ja się naprawdę bardzo szybko upijam xD
ale ostrzegam, ja się naprawdę bardzo szybko upijam xD
John Abruzzi
Michael Scofield
ja myślę, że cały plecak wona i kamapek xD
to fajnie, że się szybko upijacie, przynajmniej nie będę robić wiochy sama xD
Dla mnie Poznań i Łódź, ale jeżeli Taniruch ma mieć taki problem i ma jej nie być - to głos pójdzie na Poznań :]
to fajnie, że się szybko upijacie, przynajmniej nie będę robić wiochy sama xD
Dla mnie Poznań i Łódź, ale jeżeli Taniruch ma mieć taki problem i ma jej nie być - to głos pójdzie na Poznań :]
Michael Scofield
jeeee! nie jestem sama xD
dobra, to dawać tą ankietę i głosuje kurka na Poznań xD
dobra, to dawać tą ankietę i głosuje kurka na Poznań xD
Michael Scofield
ja bym najchetniej na szecin zaglosowal
ale poznan chyba jest tak najbardziej w srodku
ale pewnie i tak lipa z tego wyjdzie jezeli o mnie chodzi
ale sie bede staral 
Michael Scofield
nie wkurzac mnie z tym Poznaniem- 7 h samochodem BEZ KORKóW! pks-em to juz naqet nie chce myslec Oo
Michael Scofield
taaa Poznań po środu, tylko, że trochę w lewo xD
Michael Scofield
troche^^
robic ta ankiete i wstawiac bo tak to sie nigdy nie dogadamy xD
robic ta ankiete i wstawiac bo tak to sie nigdy nie dogadamy xD
Michael Scofield
uuuu... 7 godzin.. masakra oO ja się przy Poznaniu nie upieram, mi tam w sumie obojętnie, byleby nie spędzić połowy dnia w podróży xD
kurde musi być takie miasto, żeby większość przyjechała ;/
kurde musi być takie miasto, żeby większość przyjechała ;/
John Abruzzi
no to zróbcie ankietę xP Tanira nigdzie poza Poznaniem nie dotrze
więc ja only Poznań City^^
Michael Scofield
ankiete zrobiłam w Offtopic...^^
I chciałabym pogadać właśnie o alkoholu
Nie chcę pić i myślę, że znajdą sie takie osoby. Mogą być onieśmielone widokiem pijanych ludzi i nie cieszyć się ze spotkania... Wiem, że starsi sie będą chcieli napić, ale mimo wszystko coś by trzeba było na ten temat ustalić
I chciałabym pogadać właśnie o alkoholu
Nie chcę pić i myślę, że znajdą sie takie osoby. Mogą być onieśmielone widokiem pijanych ludzi i nie cieszyć się ze spotkania... Wiem, że starsi sie będą chcieli napić, ale mimo wszystko coś by trzeba było na ten temat ustalić
T-Bag
Według mnie najbardziej odpowiadajacym miejscem dla kazdego bylby Łódz ,a dlatego bo znajduje się w centrum Polski i kazdy z nas mialby praktycznie po rowno km.,czy ktoś mieszka nad morzem czy w górach to do Łodzi mialby tak samo ;-)
Michael Scofield
mam nadzieje ze to wypali bo jak sie pod koniec okaze ze połowa sie posypała to bedzie lipnie. Trzeba pojsc na konpromis jakis i uwzglednic racje wszystkich, wybrac takie miejsce zeby kazdy mogł sie zjawic.
co do tego co pisała Aglek to nie róbmy problemu^^ wystarczy ze juz wielki problem jest z miejscem ustalenia miejsca. Nikt nikogo nie zmusza do picia tym bardziej ze znaczna czesc forum jest niepełnoletnia, wiec nie spodziewam sie ze wszyscy sie na to rzuca.
Nie wiem jak reszta ale dla mnie kwestia "alkoholu" nie jest tu najwazniejsza, to moze byc tylko element czy dodatek to wydarzenia, a nie jego najwazniejsza czesc. Wazne zeby sie spotkac, a reszta jakos ustali sie w trakcie, przeciez juz w jakims tam stopniu sie znamy i wiemy co mozemy sie po sobie spodziewac.
mniej wiecej^^
co do tego co pisała Aglek to nie róbmy problemu^^ wystarczy ze juz wielki problem jest z miejscem ustalenia miejsca. Nikt nikogo nie zmusza do picia tym bardziej ze znaczna czesc forum jest niepełnoletnia, wiec nie spodziewam sie ze wszyscy sie na to rzuca.
???Aglek pisze:być onieśmielone widokiem pijanych ludzi
Nie wiem jak reszta ale dla mnie kwestia "alkoholu" nie jest tu najwazniejsza, to moze byc tylko element czy dodatek to wydarzenia, a nie jego najwazniejsza czesc. Wazne zeby sie spotkac, a reszta jakos ustali sie w trakcie, przeciez juz w jakims tam stopniu sie znamy i wiemy co mozemy sie po sobie spodziewac.
mniej wiecej^^
Michael Scofield
B... nie chcę robic problemów 
Po prostu się nad tym zastanawiam
Ale masz rację! Pogadamy jak juz się spotkamy...
Po prostu się nad tym zastanawiam
Michael Scofield
a ja proponuje bydgoszcz!! fajne miasto i wogole ;p
T-Bag
Edzik, ale już w ankiecie zostało ustalone że to będzie Poznań ;-) Chociaż i tak nic z tego spotkania nie wyszło i chyba już nie wyjdzie. Może za rok?
Ale pisząc na temat to cztery osoby z którymi bym chciała się spotkać to byłyby to: Magda, agulec, B... i Xaneta jeszcze z Piotrasem, za dużo jest osób które bym chciała poznać ;-)
Ale pisząc na temat to cztery osoby z którymi bym chciała się spotkać to byłyby to: Magda, agulec, B... i Xaneta jeszcze z Piotrasem, za dużo jest osób które bym chciała poznać ;-)
Ja bym chciała spotkać się jeszcze raz z Mahonią. Bardzo dobrze mi się z tobą słonko rozmawia ;* ;*
Oprócz tego to chciałabym się spotkać z Xanetą PatuŚ, Piotrasem i niunią. Też bym chciała blizej poznać osoby z forum (z fotek to już wszystkich znam
)
Oprócz tego to chciałabym się spotkać z Xanetą PatuŚ, Piotrasem i niunią. Też bym chciała blizej poznać osoby z forum (z fotek to już wszystkich znam
Michael Scofield
A ja bym chciala pogadac na zywo z Xaneta (;*), Whistkiem-swistkiem, piotrasem i B.... Fajnie mi sie z wami gada na sb wiec mysle ze w realu tez byloby fajnie
Michael Scofield
ja do listy osób z którymi chciałabym sie spotkać dopisuję edzika,Pam,Mahonię,Seba i Piotrasa... Poprostu ludzie nie do opisania ;] ze wszystkimi wspaniale się rozmawia...
Michael Scofield
Ja z mojej listy moge wykreślić Xanetę 
T-Bag
Fajnie ze tyle osób chciało by się ze mna spotkać Dziekuje ;-) a tak poza tym to ja tez dopisze edzika,Aglek (bo w oczy musze jej spojrzec
),Mahonia,Xaneta(mamy wspólny temat sport wiec na[pewno bysmy sie dogadali
) i Pam ;-)
Michael Scofield
Tylko dlatego?? No wiesz!!Piotras003 pisze:Aglek (bo w oczy musze jej spojrzec)
Ja to bym chciała sie z Wami wszystkimi spotkać
Możemy również rozmawiać na gaduedzik pisze:Fajnie mi sie z wami gada na sb
Jeszcze bym chciała się spotkać z Tanirą, Aglkiem, madame i z edzikiem. Też w celu poznania