Sara Tancredi
Sara Tancredi
Dzis jakos tak niewyraznie (ktos by powiedzial "wez rutinoscorbin!") Z jednej strony fajnie weekend jutro spotkanie ze znajomymi a z drugiej to humor mi psuje ten wczorajszy wypadek Macka Zientarskiego...kurde lubie goscia jest swietnym fachowcem (zapewne po ojcu) i prezenterem , zal faceta. MACIEK TRZYMAJ SIE WRACAJ DO ZDROWIA JAK NAJSZYBCIEJ!!! OBYS POPROWADZIL Z TATĄ STUDIO PRZED 1 W TYM SEZONIE WYSCIGIEM F1!!!
...oh co za dzień, dzień w którym wrzeszczą nawet anioły....

dużo się wydarzyło.... no ale w końcu zaczął się wknd :)
i w niedziele wiadomo gdzie...:)
to mnie jakoś pozytywie nastawia bo na chemii to dziś tak się zdołowałąm że szok... dobrze że już w miarę przeszło :P
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Jak się dzisiaj czujesz?

Post autor: B... »

do południa...super^^ mimo ze forum nie działało..obudziłam sie o własciwej porze- przed 8, zdązyłam dojsc do siebie przed 9 i wszysytko było git xD tyle energiii...łoooo az postrzatałam cały pokoj...ale juz mi niestety przeszło... poza tym musiałam zjesc obiad, a wczesniej sie naogldałam obrazów Dudy- Gracza i czuje niesmak..fuj :roll:
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ja sie czuje fajnie...Zaczął sie weekend...I mam az 5 dni wolnego bo są rekolekcje :P
Z gipsem sie niedługo żegnam (i rysunkami na nim)...
Michael Scofield
Michael Scofield
Do kitu. jak zwykle zmęczona zaspana głodna i wkurzona.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

wyjątkowo dobrze ^^ przez pewną osobę, która cały czas doprowadza mnie do zawału serducha ^^
Tweener
Tweener
A ja czuje sie beznadziejnie od 5.20 na nogach do 14 w pracy a póżniej na 15.15 do szkoły i wracam 20.00 zmęczony,a jutro znowu na 8.00 i do 3 masakra :-/
Michael Scofield
Michael Scofield
W nocy to jak zwykle się dobrze czuję. Ja nie wiem jak to jest...
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Fazer15 »

A ja właśnie wróciłem do domu, jestem zmarznięty, zmeczony i przemoczony :/ Lipaa...
Michael Scofield
Michael Scofield
Śpiąca...aaa...jak tu przeżyć do 18...jak tu przeżyć...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

matka mnie obudziła i cos do mnie mówiła, w ogole wszyscy k*** cos ode mnie chca a ja nie rozumie co do mnie mówią i ejeszcze cholera ta klawiatura mnie wkurza, bo zamiast "mnie" pisze "mnei" i juz trzeci raz to poprawiam... i jeszcze mam zakwasy na nogach nie wiem po czym, chyba po lezeniu przez ostatnie 3 dni i jest beznadziejnie...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

dobrze, mimo tego, że się nie wyspałam ;) zaraz zabieram się za sprzątanie.. a później trzeba jakoś wykorzystać wolny czas.. ^^
Sara Tancredi
Sara Tancredi
ja sie dzis czuje jak wrak czlowieka.balowalam wczoraj z papim chyba do 5 nad ranem.jestem nie wyspana i zla na papiego ze sama musialam sprzatac...ale i tak jest fajnie :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

a ja sie czuje dobrze :D dzisiaj rano obudzilem sie o 7.40 i myslalem ze mam na 7.00 do szkoly XD ale sie wystraszylem ze sie spoznie :D i jak sie skapowalem ze sobota to zaczalem sie smiac :lol:
Sara Tancredi
Sara Tancredi
W sumie dosc dobrze..wreszcie sie wyspalem i teraz moge z czystym sumieniem caly dzien sie byczyc. Szkoda ze pogoda schrzanila plany co do rozegrania meczu ale ogolnie jest git.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
madamebutterfly pisze:...oh co za dzień, dzień w którym wrzeszczą nawet anioły....
grzeszą a nie wrzeszczą xDxD

Ja sie czuje happy =)=)=)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: mk95 »

Czuję się po prostu wspaniale... jakiś palant się uparł, żeby wiercić akuart teraz i to akurat nad moim mieszkaniem, dół mnie złapał, nikogo nie ma na GG i sama siedzę, tylko mnie Marq ratuje od strzelenia se w łeb :-/
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

mk95 pisze:tylko mnie Marq ratuje od strzelenia se w łeb :-/
spoko jeszcze dlugo bede :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

nuda...nie ma co robic...jeszcze mi sie komp zacina xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

znowu ten ból.. zaraz chyba umrę :shock:
Michael Scofield
Michael Scofield
nudy...pada, ale cóż zrobić mróz był narzekałam pada też narzekam. Co ze mnie wyrośnie.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Ehh...no wiec może zaczne od wczorajszego dnia.
Oglądałysy z dziewczynami "Wzgórza mają czoy".Jezu tak sie bała.Ale jedyne co dobre z tego filmu to to ze sie skończył i miał świetną piosenkę na samym końcu. :D
potem wracałysmy z dziewczynami do domu.Jacyś pedofile jechali samochodem i nas gonili,a my tak uciekałysmy ze o boże.Miałam glany(jak sama stwierdziłam do obony gdyż wiedziałam ze p horrorze będę sie bała wrócić do domu.A tak to sie wszystkie ze mnie śmiały.no ale dobra wróciłam do domu i pół godziny nie mogłam złapać oddechu.był matrix a ja taka zmęczona wystraszona ze aż mi sie oglądać odechciało.A dzisiaj wszystko w porzadku.tylko jedna rzecz mnie przeraża.Nastepnym razem oglądamy "Wzgóra mają oczyz 2" ...
Michael Scofield
Michael Scofield
To powodzenia Xaneta. Jak ja obejrzałam horror z kolegami to mnie potem do domu musieli odprowadzać, a jeszcze te męskie pomysły. Katastrofa. Powiedziałam Nigdy więcej Horrorów.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Ania1991_ck pisze:Powiedziałam Nigdy więcej Horrorów.
ja tak powiedziałam po "Domu woskowych ciał". no ale to były urodziny mojej koleżanki.i tak nie było mnie przez połowe filmu bo sie bałam :D ale potem przyszła druga kolezanka i poweidziała że tamtej jest przykro.no to już tam poszłam ale usiadłam tak żebym mogła zasłaniac oczy kolanami ^^ ;]
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ja jak z papim i jego kumplami miałam męski weekend to oglądaliśmy Matrixa wszystkie części i klątwe...tylko z tego wyszła komedia a nie horror :D i nie musiałam do domu wracac bo w nim Byłam...A teraz czuje się dobudzona i najedzona i o wiele lepiej niż rano
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”