Sara Tancredi
Dzis jakos tak niewyraznie (ktos by powiedzial "wez rutinoscorbin!") Z jednej strony fajnie weekend jutro spotkanie ze znajomymi a z drugiej to humor mi psuje ten wczorajszy wypadek Macka Zientarskiego...kurde lubie goscia jest swietnym fachowcem (zapewne po ojcu) i prezenterem , zal faceta. MACIEK TRZYMAJ SIE WRACAJ DO ZDROWIA JAK NAJSZYBCIEJ!!! OBYS POPROWADZIL Z TATĄ STUDIO PRZED 1 W TYM SEZONIE WYSCIGIEM F1!!!
Mahone
...oh co za dzień, dzień w którym wrzeszczą nawet anioły....
dużo się wydarzyło.... no ale w końcu zaczął się wknd
i w niedziele wiadomo gdzie...
to mnie jakoś pozytywie nastawia bo na chemii to dziś tak się zdołowałąm że szok... dobrze że już w miarę przeszło
dużo się wydarzyło.... no ale w końcu zaczął się wknd
i w niedziele wiadomo gdzie...
to mnie jakoś pozytywie nastawia bo na chemii to dziś tak się zdołowałąm że szok... dobrze że już w miarę przeszło
Michael Scofield
do południa...super^^ mimo ze forum nie działało..obudziłam sie o własciwej porze- przed 8, zdązyłam dojsc do siebie przed 9 i wszysytko było git xD tyle energiii...łoooo az postrzatałam cały pokoj...ale juz mi niestety przeszło... poza tym musiałam zjesc obiad, a wczesniej sie naogldałam obrazów Dudy- Gracza i czuje niesmak..fuj 
Sara Tancredi
Ja sie czuje fajnie...Zaczął sie weekend...I mam az 5 dni wolnego bo są rekolekcje 
Z gipsem sie niedługo żegnam (i rysunkami na nim)...
Z gipsem sie niedługo żegnam (i rysunkami na nim)...
Michael Scofield
Do kitu. jak zwykle zmęczona zaspana głodna i wkurzona.
Michael Scofield
wyjątkowo dobrze ^^ przez pewną osobę, która cały czas doprowadza mnie do zawału serducha ^^
Tweener
A ja czuje sie beznadziejnie od 5.20 na nogach do 14 w pracy a póżniej na 15.15 do szkoły i wracam 20.00 zmęczony,a jutro znowu na 8.00 i do 3 masakra 
Michael Scofield
W nocy to jak zwykle się dobrze czuję. Ja nie wiem jak to jest...
Sara Tancredi
A ja właśnie wróciłem do domu, jestem zmarznięty, zmeczony i przemoczony
Lipaa...
Michael Scofield
Śpiąca...aaa...jak tu przeżyć do 18...jak tu przeżyć...
Michael Scofield
matka mnie obudziła i cos do mnie mówiła, w ogole wszyscy k*** cos ode mnie chca a ja nie rozumie co do mnie mówią i ejeszcze cholera ta klawiatura mnie wkurza, bo zamiast "mnie" pisze "mnei" i juz trzeci raz to poprawiam... i jeszcze mam zakwasy na nogach nie wiem po czym, chyba po lezeniu przez ostatnie 3 dni i jest beznadziejnie...
Michael Scofield
dobrze, mimo tego, że się nie wyspałam
zaraz zabieram się za sprzątanie.. a później trzeba jakoś wykorzystać wolny czas.. ^^
Sara Tancredi
ja sie dzis czuje jak wrak czlowieka.balowalam wczoraj z papim chyba do 5 nad ranem.jestem nie wyspana i zla na papiego ze sama musialam sprzatac...ale i tak jest fajnie 
Michael Scofield
a ja sie czuje dobrze
dzisiaj rano obudzilem sie o 7.40 i myslalem ze mam na 7.00 do szkoly XD ale sie wystraszylem ze sie spoznie
i jak sie skapowalem ze sobota to zaczalem sie smiac 
Sara Tancredi
W sumie dosc dobrze..wreszcie sie wyspalem i teraz moge z czystym sumieniem caly dzien sie byczyc. Szkoda ze pogoda schrzanila plany co do rozegrania meczu ale ogolnie jest git.
Lincoln Burrows
grzeszą a nie wrzeszczą xDxDmadamebutterfly pisze:...oh co za dzień, dzień w którym wrzeszczą nawet anioły....
Ja sie czuje happy =)=)=)
Michael Scofield
Czuję się po prostu wspaniale... jakiś palant się uparł, żeby wiercić akuart teraz i to akurat nad moim mieszkaniem, dół mnie złapał, nikogo nie ma na GG i sama siedzę, tylko mnie Marq ratuje od strzelenia se w łeb 
Michael Scofield
spoko jeszcze dlugo bedemk95 pisze:tylko mnie Marq ratuje od strzelenia se w łeb
Michael Scofield
nuda...nie ma co robic...jeszcze mi sie komp zacina xD
Michael Scofield
znowu ten ból.. zaraz chyba umrę 
Michael Scofield
nudy...pada, ale cóż zrobić mróz był narzekałam pada też narzekam. Co ze mnie wyrośnie.
Michael Scofield
Ehh...no wiec może zaczne od wczorajszego dnia.
Oglądałysy z dziewczynami "Wzgórza mają czoy".Jezu tak sie bała.Ale jedyne co dobre z tego filmu to to ze sie skończył i miał świetną piosenkę na samym końcu.
potem wracałysmy z dziewczynami do domu.Jacyś pedofile jechali samochodem i nas gonili,a my tak uciekałysmy ze o boże.Miałam glany(jak sama stwierdziłam do obony gdyż wiedziałam ze p horrorze będę sie bała wrócić do domu.A tak to sie wszystkie ze mnie śmiały.no ale dobra wróciłam do domu i pół godziny nie mogłam złapać oddechu.był matrix a ja taka zmęczona wystraszona ze aż mi sie oglądać odechciało.A dzisiaj wszystko w porzadku.tylko jedna rzecz mnie przeraża.Nastepnym razem oglądamy "Wzgóra mają oczyz 2" ...
Oglądałysy z dziewczynami "Wzgórza mają czoy".Jezu tak sie bała.Ale jedyne co dobre z tego filmu to to ze sie skończył i miał świetną piosenkę na samym końcu.
potem wracałysmy z dziewczynami do domu.Jacyś pedofile jechali samochodem i nas gonili,a my tak uciekałysmy ze o boże.Miałam glany(jak sama stwierdziłam do obony gdyż wiedziałam ze p horrorze będę sie bała wrócić do domu.A tak to sie wszystkie ze mnie śmiały.no ale dobra wróciłam do domu i pół godziny nie mogłam złapać oddechu.był matrix a ja taka zmęczona wystraszona ze aż mi sie oglądać odechciało.A dzisiaj wszystko w porzadku.tylko jedna rzecz mnie przeraża.Nastepnym razem oglądamy "Wzgóra mają oczyz 2" ...
Michael Scofield
To powodzenia Xaneta. Jak ja obejrzałam horror z kolegami to mnie potem do domu musieli odprowadzać, a jeszcze te męskie pomysły. Katastrofa. Powiedziałam Nigdy więcej Horrorów.
Michael Scofield
ja tak powiedziałam po "Domu woskowych ciał". no ale to były urodziny mojej koleżanki.i tak nie było mnie przez połowe filmu bo sie bałamAnia1991_ck pisze:Powiedziałam Nigdy więcej Horrorów.
Sara Tancredi
Ja jak z papim i jego kumplami miałam męski weekend to oglądaliśmy Matrixa wszystkie części i klątwe...tylko z tego wyszła komedia a nie horror
i nie musiałam do domu wracac bo w nim Byłam...A teraz czuje się dobudzona i najedzona i o wiele lepiej niż rano