Mahone
Mahone
Re: T-Bag

Post autor: Babydoll »

Alexxa pisze:Pewnie jak by traktowało się go normalnie, dałoby się z nim dobrze żyć
Mnie się wydaje, że nawet bardzo dobrze! On w środku jest człowiekiem, potrafi kochać, potrafi płakać. Trzeba by było go przytulić i już milutki by się stał ;)
hbc
C-Note
C-Note

Post autor: hbc »

on jest takii biedny i zagubiony :mrgreen: kto by go nie przygarnłą pod swój dach :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

T-Bag zagubiony. On jest sprytny zawsze sobie poradzi. Według mnie sprawia wrażenie pewnego siebie i niesamowicie przebiegłego. Świetnie udaje kogoś kim nie jest, co mu wychodzi na dobre w pewnym sensie.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

T-bag się rozkręcił w ostatnim odcinku ;-)
Mahone
Mahone

To prawda, powróciło trochę starego złeeego T-Bag'a :)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

No w końcu T-bag pokazał pazurki... już myślałamże sie nie doczekam. a ta była Lachero to chyba bedzie nastepczynią Susie Q
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: *Madziula* »

bedzie nastepczynią Susie Q
SUBSTYTUTEM ! :evil:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

ech cwaniak z tego Teddiego.. taki co to się zawsze potrafi ustawić.. :D i se lachona jeszcze będzie miał w Sonie xD
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

patus1905 pisze:a ta była Lachero to chyba bedzie nastepczynią Susie Q
Oj, z tym się nie zgodzę. Mimo, że T-Bag jest jaki jest, to chyba jednak Susie Q zajmowała/zajmuje szczególne miejsce w jego życiu i żadna kobieta jej nie zastąpi. A z tą byłą Lechero- jak tak rozmawiali , to widać było że ona jest pierwszą od dawna kobietą, z którą gada całkiem szczerze, bez żadnego 'bajerowania'. A scena, jak odsunął tą sztuczną dłoń i chciał podać jej swoją- rzekłabym przesadnie, że nawet romantyczna..
John Abruzzi
John Abruzzi

Alexxa pisze:żadna kobieta jej nie zastąpi
otóż właśnie to.
Alexxa pisze:A scena, jak odsunął tą sztuczną dłoń i chciał podać jej swoją- rzekłabym przesadnie, że nawet romantyczna..
tak... szkoda tylko że ktoś inny nie stał tam przy płocie...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

T-Bag mimo wszystko zasługuje na prawdziwe uczucie.
hbc
C-Note
C-Note

długo nie pożyje ta laska od Lechero. T-Bag sie na nią pewnego pięknego dnia wkurzy i po niej.
Co do sytuacji w Sonie, jak przekupił więźniów tą gadką i pieniędzmi. Jestem pewna, ze gdyby miał ręke to by to inaczej wyglądało :-D Bum, ciach i połowy Sony nie ma :mrgreen: no, ale fakt, zaradny chłop no i to prawda, ze potrafi sobie poradzic w każdej sytuacji. Nawet gdyby jeździł na wózku inwalidzkim w Sonie to i tak by coś wykombinował.

A mój poprzedni post:
on jest takii biedny i zagubiony :mrgreen: kto by go nie przygarnłą pod swój dach :mrgreen:

to metafora xP szkoda mi, że Suzie go odrzuciła, no ale w sumie jej się nie dziwię.
Mahone
Mahone

Mi się wydaje, że on kocha tylko Suzie i już :)
John Abruzzi
John Abruzzi

hbc pisze:T-Bag sie na nią pewnego pięknego dnia wkurzy i po niej.
bo tylo Susie i dzieci mogły czuć się bezpieczne przy nim (no pomijając akcję z pistoletem... ale w końcu się opanował i to się liczy ;) )

to metafora xP szkoda mi, że Suzie go odrzuciła, no ale w sumie jej się nie dziwię.
metafora metaforą :-P ja tam bym go przygarnęła :-P :-P :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

ta scena przy siatce...i fakt ze nie odsuneła reki...chyba zrobiły na nim wrazenie. Potem jeszcze chwile tam stał zamyslony, mysle ze cos moze z tego byc^^ pomimo tego co czuł do Susie Q.
Tylko nie rozumie do konca dlaczego ta dziewczyna tak zareagowała i dodało to , ze na niego zaczeka? Mimo ze on ja wtedy, noooo uratował, to sam fakt ze jest w Sonie powinien jej dac do myslenia, ze Aniołkiem to on nie jest...tym bardziej ze miała juz doczynienia z Lechero i widziała jak wyglada zycie w Sonie i co robi z ludzmi...

no ale w kazdym razie ta scena była niezwykła. ;-)
Mahone
Mahone

B... pisze:ta scena przy siatce...i fakt ze nie odsuneła reki...chyba zrobiły na nim wrazenie
O tak, to było piękne.
hbc
C-Note
C-Note

*Madziula* no właśnie :-D ja też bym go przygarnęła :-D
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

*Madziula* pisze:no pomijając akcję z pistoletem...
On sam przcież powiedział o sobie, że ma problemy z temperemantem, kiedy jest zdradzany..Ale pomijając to, przecież jakoś mogliby razem żyć :mrgreen:
hbc pisze:T-Bag sie na nią pewnego pięknego dnia wkurzy i po niej.
Bez przesady, jak nie znajdzie konkretnego powodu, to jej nie ruszy ^^. Jak ona go nie oszuka, nie obrazi Susie ( II sezon-przypominam :-P ), to coś może i by między nimi zaiskrzyło...
hbc
C-Note
C-Note

Jeżeli go nie oszuka i będzie w stosunku do niego w porządku, to nic sie jej nie stanie.
No, ale jak Lechero zapytał się jej czy Scofield jest najprzystojniejszym więźniem i odpowiedziała "może", no to ona moze T-Bagowi zadziałać na nerwy. Jeszcze się jej Sucre spodoba :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Oj w tej Sonie może być jeszcze całkiem ciekawie. :-D
Mahone
Mahone

No, będzie ciekawie, i ciekawe będzie, czy się dogadają czy nie, bo jak narazie to małe szanse :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Nigdy nic nie wiadomo jak potoczy się akcja. ale na pewno ciekawie. :-)
Mahone
Mahone

T-Bag to ma mózg. Sprytnie rozegrał to wszystko. Ta akcja z tą forsą... To było świetne!
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

Racja ..a jaedna jak chce to potrafi wymyslec... powiedziałbym, że zagranie godne nawet Michaela... wszystko zaplanował , przewidział... no no rozwija nam sie Teddy
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

wezcie, ja sie na pocztaku zdziwiłąm ze tak ruszył na pomoc Lechero ale moje zdziwienie trwało tylko momencik bo wiadomo ze musiał cos kombinowac, z reszta juz przed Sona gdy szedł koło tego straznika i cos tam dyskutował to było wiadomo ze juz cos knuje ;-)
eh podoba mi sie to...^^
a ten usmiech na samym koncu...wato było czekac na ten moment cały 3 sezon z sługusem Teodoro zeby zobaczyc prawdziwe oblicze tej postaci, takie 1 -sezonowe :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”