Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Ot, temat o wzdychaniu ^^

Post autor: edzik »

No jak ja cos zapodam to spotyka sie to z wielka krytyka xD. Jak nie Damon to Armin... nie wiem co sie z wami dzieje :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Edziol. z Nami nic, przynajmniej ze mną.
To Ty masz jakieś odchyły ;D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Christian <marzy>

:shock:

to na polskie jest Krystian, tak? xD
kurde moje ulubione męskie...nie no to musi byc przeznaczenie :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

a jaki Christian znów? ;D
Michael Scofield
Michael Scofield

a ten z ava mego :-P
ten wiekszy fragment oczywiscie, bo ten mniejszy to szczena Dexterowa^^
choc musze przyznac ze takze i Dexter w 2 sezonie prezentuje sie niezle, znaczy jak na siebie, bo w 1 wygladał jak zwierzak :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

ej wezcie kogos normalnego! gdzie sie podziala B... ktora wzdychala ze mna do Paula i do Cole'a z Czarodziejek?xD
Michael Scofield
Michael Scofield

no dalej wzdycha, ale ten mnie jakos natchnął xD
inny jest niz tamci, a nawet lepszy...inne emocje wzbudza :-D
ale co ty chcesz od niego? Ze sie czepiasz Mahone'a to jestem w stanie zczaic, bo nie kazdy gustuje w 'tych kategoriach wiekowych' i pomimo chocby nie wiem jakiej formy i urody nie moze sie przemoc-ok ;]
ale on? boski jest...a jak sie ładnie usmiechaaaa....aj.... chyba se zmienie ava :-P

ogolnie musze stw., ze moje gusta pokrywaja sie z Twoimi w jakiś 45 % ale kurde z tych rejonów niszowych^^ bardziej xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

B... pisze:Ze sie czepiasz Mahone'a to jestem w stanie zczaic, bo nie kazdy gustuje w 'tych kategoriach wiekowych' i pomimo chocby nie wiem jakiej formy i urody nie moze sie przemoc
A tam, wiek nie ma nic do rzeczy xD Ja go przede wszystkim lubię za sposób bycia, że tak to nazwę i ogólnie za całokształt, ale nie w sensie samego wyglądu, tylko za to, że coś w sobie ma, co mi się podoba^^ Nie wiem, sposób mówienia, ruchy.. no w każdym bądź razie coś :D Ale oczywiście też czaje, że niektórym może nie podchodzić :D

Natomiast weszłam tu w innej sprawie w ogóle xD Chciałam uroczyście poinformować edzika, że Maciek Rock jest na okładce najnowszej VIVY! :D
Michael Scofield
Michael Scofield

A dziekuje chyba se kupie xd. BTW to jest nominowany do Viva! Najpiekniejsi ;p. Mam nadz ze wygra xd.
Co do wieku to wydaje mi sie ze im starszy tym lepszy xd. Pamietacie macka z czasow Idola? Lol troche, a teraz... To samo tyczy sie Paula czy Matta xd. Stad wniosek, ze mezczyzna jest jak wino-im starszy tym lepszy :). Zel taki dzieciok i najkrocej mnie trzymalo ;p.
ze moje gusta pokrywaja sie z Twoimi w jakiś 45 %
Oj chyba bardziej, bo gdzies byl taki post, gdzie twoje typy byly takie same jak moje ;p
Michael Scofield
Michael Scofield

agulec pisze:A tam, wiek nie ma nic do rzeczy xD Ja go przede wszystkim lubię za sposób bycia, że tak to nazwę i ogólnie za całokształt, ale nie w sensie samego wyglądu, tylko za to, że coś w sobie ma, co mi się podoba^^ Nie wiem, sposób mówienia, ruchy.. no w każdym bądź razie coś :D Ale oczywiście też czaje, że niektórym może nie podchodzić :D
no no no ;] to własnie chce powiedziec, edzik nie moze sie jakos przemoc i nie widzi albo nie chce zobaczyc tego co widzimy my :-D
edzik pisze:Co do wieku to wydaje mi sie ze im starszy tym lepszy xd. Pamietacie macka z czasow Idola? Lol troche, a teraz... To samo tyczy sie Paula czy Matta xd. Stad wniosek, ze mezczyzna jest jak wino-im starszy tym lepszy :) . Zel taki dzieciok i najkrocej mnie trzymalo ;p.
niby tak, ale cos mi sie zdaje ze masz tam jakąs górną granice i powyzej niej nie uznajesz nikogo i to chyba tak automatycznie...albo i nie, po prostu nie potrafie zczaic jak nie mozesz dostrzec tego 'czegos' w Willu, no nie moge xD
edzik pisze:Oj chyba bardziej, bo gdzies byl taki post, gdzie twoje typy byly takie same jak moje ;p
ale tu jest taka specyficzna zaleznosc :-D Moje typy to jeden zbiór, Twoje drugi, ale pomiedzy nimi jest tez czesc wspólna...taki worek do którego mozna zaliczyc...no np Wlazłego, Rocka, Cole'a, Paula- czyli ogolnie zbiór takich ŁADNYCH-ŁADNYCH^^.
Druga czesc mojego zbioru zawiera takich PRZYSTOJNYCH, ktorych 'walory' odbiegaja od powrzechnie przyjetych, które ( jak dla mnie) zawieraja sie w tej naszej czesci wspólnej. I w tej drugiej własnie znajduja sie te wszystkie Mahony, T-Bagi 1-sezonowe np, Cristiany itp :-D Ty, nie wiem jak to mozliwe, no ale^^, tych walorów nie dostrzegasz, a dla mnie sa ważniejsze czasami niz ta ogolna 'ladność', bo hehe diabeł tkwi w szczegółach.
Natomiast w Twojej drugiej czesci znajduja sie wszyscy, których ja nie jestem w stanie zaakceptowac, bo brakuje im nie tylko tych szczególnych cech ( głosu, sposobu poruszania sie itp.), ale nawet tych cech które w zlozeniu stworzyłyby tą 'ladnosc' z czesci wspólnej. Sa albo po prostu brzydcy, albo nijacy i zbyt pospolici. I jak tu sie tak sprzeczamy ;* to Ty tw. ze oni własnie sa przystojni, np taki Damon- z czym sie za żadne skarby zgodzic nie mogę, bo dla mnie zeby ktos byl przystojny musi byc nie tylko ładny, nawet w szczatkowej wersji tej "ładnosci"^^, ale musi miec także jakieś szczegolne cechy.
Czyli reasumujac te moje bezsensowne wywody moge stw. ze ogolnie zgadzamy sie co do pojecia "ładnosci" co daje własnie jakies 45 %. Ale ponieważ większe wrażenie robia na mnie elementy 2 czesci mego zbioru to dostali 55%, bo tu sie róznimy jednak okropnie :-D

ps. jak ktos to przeczytał i nie zgubił wątku to jest geniuszem xD
Michael Scofield
Michael Scofield

ps. jak ktos to przeczytał i nie zgubił wątku to jest geniuszem xD
czyli ja nim nie jestem xd
niby tak, ale cos mi sie zdaje ze masz tam jakąs górną granice i powyzej niej nie uznajesz nikogo i to chyba tak automatycznie...albo i nie, po prostu nie potrafie zczaic jak nie mozesz dostrzec tego 'czegos' w Willu, no nie moge xD
Nie mam granicy... Dr House ma cos w sobie i Clooney tez.... a ten ma pewnie troche ponad 50. Po prostu Will jest wtretny i tyle. Stary dziad...fu
Druga czesc mojego zbioru zawiera takich PRZYSTOJNYCH, ktorych 'walory' odbiegaja od powrzechnie przyjetych
No i z tego wynika ze w tym moim zbiorze jest Damon ;P.
Maciek Rock jest na okładce najnowszej VIVY!
Robisz mnie w konia, bo sprawdzalam i jest Herbusiowa i inni. :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Tak! :D I ja Cie całkowicie rozumiem B.. :564:
edzik pisze:Robisz mnie w konia, bo sprawdzalam i jest Herbusiowa i inni.
To nie wiem, co to za VIVA leżała dzisiaj u mnie w sklepie.. może wcześniejszy numer? :roll:
Był Rock i trzech innych gości na białym tle, a oni wszyscy w takich .. specyficznych strojach :D
Michael Scofield
Michael Scofield

To albo nie zaktualizowali strony albo ty widzials stary numer xd.
Michael Scofield
Michael Scofield

edzik nie zrozumiałas mego przesłania :<

a VIVE tez widziałam dzis inna chyba, tak mi sie zdaje.
Michael Scofield
Michael Scofield

Przykro mi, moze wytlumaczysz to w prostszy sposob, tak specjalnie dla przyglupawego edzika?

Mam nowego kandydata do naszego tematu :) Kojarzycie kabaret mlodych panow? Tam taki jeden jest fajny... nie wiem jak go tam zwa, ale sie dowiem :). To ten ktory wcielil sie w role Romea w skeczu Romeo i Julia xd
Michael Scofield
Michael Scofield

o kochana... Wiem który ;D
Ja go wielbie tylko za ta rolę. Nic innego szczególnego w nim nie widze.
Michael Scofield
Michael Scofield

no ale edzior czasem ma odchyly i takie czlowieki wpadaja mu w oko xD. Nie jest ladny, ale fajny i to jest to
Michael Scofield
Michael Scofield

edzik pisze:no ale edzior czasem ma odchyly
no. biorac nawet pod uwage zgodność na laście to nie czasem xDD
Ach Leo Leo..... *___* jeszcze trzy godzinki i obejrze sobie titanica... bez lektora... bez przerw... bez podziału na czesci. I bede sie rozpływać :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Ten koles jest tragiczny...no sorry no ale taka prawda :). Jak tam kiedys bylam mlodsza to tez niby mi sie podobal...nawet ktos mi sie do pamietnika wpisal i wkleil jego naklejke :shock: . Patrzac na jego wyglad dzis to ... no.
Michael Scofield
Michael Scofield

edzik pisze:Patrzac na jego wyglad dzis to ... no.
Ej noo.. xD
Wygląd jego osoby w obecnym wieku jest tragiczny.... Taki 'męski'Leo jest ble. Ja wolałam jego jako dzieciaka grajacego w Titanicu, Niebiańskiej Plaży, Romeo i Juli... Jeszcze ładny by w Catch Me If You Can... A teraz aż sie przykro człowiekowi robi jak sie na niego patrzy .... :D
Michael Scofield
Michael Scofield

No zgadzam sie xd. Np. w Infiltracji wyglada jakby mial twarz kwadratowa xD. I to nie jest zadna zlosliwosc
Michael Scofield
Michael Scofield

No wiem. Po prostu tak wygląda ;D
dlatego lubie stare filmy z jego udziałem.
Michael Scofield
Michael Scofield

To jest chyba jedyny aktor, ktory wygladal lepiej jak byl mlody :D
Michael Scofield
Michael Scofield

mi sie Leo z Blekitnej plazy(czy jakos tak?) podobał, z poczatku, bo potem kicał w trawie. W titanicu był jakis taki nie ten teges...sama nie wiem, taki 'obślizgly'- nie moge sie wysłowic^^
ale obecnie jest jeszcze gorzej, znacznie.

wklejcie tego kogos z kabateru bo go nie czaje.

a ja dalej sie rozplywam nad Christianem^^ sciagnełam se filma i bede ogladac za chwile :mrgreen:
mmmmmmmmmmm..... :-P
on ma idealny układ kosci twarzy, ze sie tak wyraze xD
w sumie ładnie razem wygladaja...
Obrazek Obrazek

edzik- nie tylko on... pierwszy kto mi przychodzi do głowy to Sean Connery, wole go 100 x bardziej jako siwego dziadka niz młodego bonda...fuj.
Michael Scofield
Michael Scofield

obślizgly
Dobre slowo. I ta jego pedalska fryzura OO.
No i B... wybieraj: Obslizgly Leon czy kwadratowy Matt?

Ten kolo to ten ze skeczu Romeo i Julia;p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”