Michael Scofield
No jak ja cos zapodam to spotyka sie to z wielka krytyka xD. Jak nie Damon to Armin... nie wiem co sie z wami dzieje 
Michael Scofield
Edziol. z Nami nic, przynajmniej ze mną.
To Ty masz jakieś odchyły ;D
To Ty masz jakieś odchyły ;D
Michael Scofield
Christian <marzy>
to na polskie jest Krystian, tak? xD
kurde moje ulubione męskie...nie no to musi byc przeznaczenie
to na polskie jest Krystian, tak? xD
kurde moje ulubione męskie...nie no to musi byc przeznaczenie
Michael Scofield
a jaki Christian znów? ;D
Michael Scofield
a ten z ava mego
ten wiekszy fragment oczywiscie, bo ten mniejszy to szczena Dexterowa^^
choc musze przyznac ze takze i Dexter w 2 sezonie prezentuje sie niezle, znaczy jak na siebie, bo w 1 wygladał jak zwierzak
ten wiekszy fragment oczywiscie, bo ten mniejszy to szczena Dexterowa^^
choc musze przyznac ze takze i Dexter w 2 sezonie prezentuje sie niezle, znaczy jak na siebie, bo w 1 wygladał jak zwierzak
Michael Scofield
ej wezcie kogos normalnego! gdzie sie podziala B... ktora wzdychala ze mna do Paula i do Cole'a z Czarodziejek?xD
Michael Scofield
no dalej wzdycha, ale ten mnie jakos natchnął xD
inny jest niz tamci, a nawet lepszy...inne emocje wzbudza
ale co ty chcesz od niego? Ze sie czepiasz Mahone'a to jestem w stanie zczaic, bo nie kazdy gustuje w 'tych kategoriach wiekowych' i pomimo chocby nie wiem jakiej formy i urody nie moze sie przemoc-ok ;]
ale on? boski jest...a jak sie ładnie usmiechaaaa....aj.... chyba se zmienie ava
ogolnie musze stw., ze moje gusta pokrywaja sie z Twoimi w jakiś 45 % ale kurde z tych rejonów niszowych^^ bardziej xD
inny jest niz tamci, a nawet lepszy...inne emocje wzbudza
ale co ty chcesz od niego? Ze sie czepiasz Mahone'a to jestem w stanie zczaic, bo nie kazdy gustuje w 'tych kategoriach wiekowych' i pomimo chocby nie wiem jakiej formy i urody nie moze sie przemoc-ok ;]
ale on? boski jest...a jak sie ładnie usmiechaaaa....aj.... chyba se zmienie ava
ogolnie musze stw., ze moje gusta pokrywaja sie z Twoimi w jakiś 45 % ale kurde z tych rejonów niszowych^^ bardziej xD
Michael Scofield
A tam, wiek nie ma nic do rzeczy xD Ja go przede wszystkim lubię za sposób bycia, że tak to nazwę i ogólnie za całokształt, ale nie w sensie samego wyglądu, tylko za to, że coś w sobie ma, co mi się podoba^^ Nie wiem, sposób mówienia, ruchy.. no w każdym bądź razie cośB... pisze:Ze sie czepiasz Mahone'a to jestem w stanie zczaic, bo nie kazdy gustuje w 'tych kategoriach wiekowych' i pomimo chocby nie wiem jakiej formy i urody nie moze sie przemoc
Natomiast weszłam tu w innej sprawie w ogóle xD Chciałam uroczyście poinformować edzika, że Maciek Rock jest na okładce najnowszej VIVY!
Michael Scofield
A dziekuje chyba se kupie xd. BTW to jest nominowany do Viva! Najpiekniejsi ;p. Mam nadz ze wygra xd.
Co do wieku to wydaje mi sie ze im starszy tym lepszy xd. Pamietacie macka z czasow Idola? Lol troche, a teraz... To samo tyczy sie Paula czy Matta xd. Stad wniosek, ze mezczyzna jest jak wino-im starszy tym lepszy
. Zel taki dzieciok i najkrocej mnie trzymalo ;p.
Co do wieku to wydaje mi sie ze im starszy tym lepszy xd. Pamietacie macka z czasow Idola? Lol troche, a teraz... To samo tyczy sie Paula czy Matta xd. Stad wniosek, ze mezczyzna jest jak wino-im starszy tym lepszy
Oj chyba bardziej, bo gdzies byl taki post, gdzie twoje typy byly takie same jak moje ;pze moje gusta pokrywaja sie z Twoimi w jakiś 45 %
Michael Scofield
no no no ;] to własnie chce powiedziec, edzik nie moze sie jakos przemoc i nie widzi albo nie chce zobaczyc tego co widzimy myagulec pisze:A tam, wiek nie ma nic do rzeczy xD Ja go przede wszystkim lubię za sposób bycia, że tak to nazwę i ogólnie za całokształt, ale nie w sensie samego wyglądu, tylko za to, że coś w sobie ma, co mi się podoba^^ Nie wiem, sposób mówienia, ruchy.. no w każdym bądź razie cośAle oczywiście też czaje, że niektórym może nie podchodzić
![]()
niby tak, ale cos mi sie zdaje ze masz tam jakąs górną granice i powyzej niej nie uznajesz nikogo i to chyba tak automatycznie...albo i nie, po prostu nie potrafie zczaic jak nie mozesz dostrzec tego 'czegos' w Willu, no nie moge xDedzik pisze:Co do wieku to wydaje mi sie ze im starszy tym lepszy xd. Pamietacie macka z czasow Idola? Lol troche, a teraz... To samo tyczy sie Paula czy Matta xd. Stad wniosek, ze mezczyzna jest jak wino-im starszy tym lepszy. Zel taki dzieciok i najkrocej mnie trzymalo ;p.
ale tu jest taka specyficzna zaleznoscedzik pisze:Oj chyba bardziej, bo gdzies byl taki post, gdzie twoje typy byly takie same jak moje ;p
Druga czesc mojego zbioru zawiera takich PRZYSTOJNYCH, ktorych 'walory' odbiegaja od powrzechnie przyjetych, które ( jak dla mnie) zawieraja sie w tej naszej czesci wspólnej. I w tej drugiej własnie znajduja sie te wszystkie Mahony, T-Bagi 1-sezonowe np, Cristiany itp
Natomiast w Twojej drugiej czesci znajduja sie wszyscy, których ja nie jestem w stanie zaakceptowac, bo brakuje im nie tylko tych szczególnych cech ( głosu, sposobu poruszania sie itp.), ale nawet tych cech które w zlozeniu stworzyłyby tą 'ladnosc' z czesci wspólnej. Sa albo po prostu brzydcy, albo nijacy i zbyt pospolici. I jak tu sie tak sprzeczamy ;* to Ty tw. ze oni własnie sa przystojni, np taki Damon- z czym sie za żadne skarby zgodzic nie mogę, bo dla mnie zeby ktos byl przystojny musi byc nie tylko ładny, nawet w szczatkowej wersji tej "ładnosci"^^, ale musi miec także jakieś szczegolne cechy.
Czyli reasumujac te moje bezsensowne wywody moge stw. ze ogolnie zgadzamy sie co do pojecia "ładnosci" co daje własnie jakies 45 %. Ale ponieważ większe wrażenie robia na mnie elementy 2 czesci mego zbioru to dostali 55%, bo tu sie róznimy jednak okropnie
ps. jak ktos to przeczytał i nie zgubił wątku to jest geniuszem xD
Michael Scofield
czyli ja nim nie jestem xdps. jak ktos to przeczytał i nie zgubił wątku to jest geniuszem xD
Nie mam granicy... Dr House ma cos w sobie i Clooney tez.... a ten ma pewnie troche ponad 50. Po prostu Will jest wtretny i tyle. Stary dziad...funiby tak, ale cos mi sie zdaje ze masz tam jakąs górną granice i powyzej niej nie uznajesz nikogo i to chyba tak automatycznie...albo i nie, po prostu nie potrafie zczaic jak nie mozesz dostrzec tego 'czegos' w Willu, no nie moge xD
No i z tego wynika ze w tym moim zbiorze jest Damon ;P.Druga czesc mojego zbioru zawiera takich PRZYSTOJNYCH, ktorych 'walory' odbiegaja od powrzechnie przyjetych
Robisz mnie w konia, bo sprawdzalam i jest Herbusiowa i inni.Maciek Rock jest na okładce najnowszej VIVY!
Michael Scofield
Tak!
I ja Cie całkowicie rozumiem B..
Był Rock i trzech innych gości na białym tle, a oni wszyscy w takich .. specyficznych strojach
To nie wiem, co to za VIVA leżała dzisiaj u mnie w sklepie.. może wcześniejszy numer?edzik pisze:Robisz mnie w konia, bo sprawdzalam i jest Herbusiowa i inni.
Był Rock i trzech innych gości na białym tle, a oni wszyscy w takich .. specyficznych strojach
Michael Scofield
To albo nie zaktualizowali strony albo ty widzials stary numer xd.
Michael Scofield
edzik nie zrozumiałas mego przesłania :<
a VIVE tez widziałam dzis inna chyba, tak mi sie zdaje.
a VIVE tez widziałam dzis inna chyba, tak mi sie zdaje.
Michael Scofield
Przykro mi, moze wytlumaczysz to w prostszy sposob, tak specjalnie dla przyglupawego edzika?
Mam nowego kandydata do naszego tematu
Kojarzycie kabaret mlodych panow? Tam taki jeden jest fajny... nie wiem jak go tam zwa, ale sie dowiem
. To ten ktory wcielil sie w role Romea w skeczu Romeo i Julia xd
Mam nowego kandydata do naszego tematu
Michael Scofield
o kochana... Wiem który ;D
Ja go wielbie tylko za ta rolę. Nic innego szczególnego w nim nie widze.
Ja go wielbie tylko za ta rolę. Nic innego szczególnego w nim nie widze.
Michael Scofield
no ale edzior czasem ma odchyly i takie czlowieki wpadaja mu w oko xD. Nie jest ladny, ale fajny i to jest to
Michael Scofield
no. biorac nawet pod uwage zgodność na laście to nie czasem xDDedzik pisze:no ale edzior czasem ma odchyly
Ach Leo Leo..... *___* jeszcze trzy godzinki i obejrze sobie titanica... bez lektora... bez przerw... bez podziału na czesci. I bede sie rozpływać
Michael Scofield
Ten koles jest tragiczny...no sorry no ale taka prawda
. Jak tam kiedys bylam mlodsza to tez niby mi sie podobal...nawet ktos mi sie do pamietnika wpisal i wkleil jego naklejke
. Patrzac na jego wyglad dzis to ... no.
Michael Scofield
Ej noo.. xDedzik pisze:Patrzac na jego wyglad dzis to ... no.
Wygląd jego osoby w obecnym wieku jest tragiczny.... Taki 'męski'Leo jest ble. Ja wolałam jego jako dzieciaka grajacego w Titanicu, Niebiańskiej Plaży, Romeo i Juli... Jeszcze ładny by w Catch Me If You Can... A teraz aż sie przykro człowiekowi robi jak sie na niego patrzy ....
Michael Scofield
No zgadzam sie xd. Np. w Infiltracji wyglada jakby mial twarz kwadratowa xD. I to nie jest zadna zlosliwosc
Michael Scofield
No wiem. Po prostu tak wygląda ;D
dlatego lubie stare filmy z jego udziałem.
dlatego lubie stare filmy z jego udziałem.
Michael Scofield
To jest chyba jedyny aktor, ktory wygladal lepiej jak byl mlody 
Michael Scofield
mi sie Leo z Blekitnej plazy(czy jakos tak?) podobał, z poczatku, bo potem kicał w trawie. W titanicu był jakis taki nie ten teges...sama nie wiem, taki 'obślizgly'- nie moge sie wysłowic^^
ale obecnie jest jeszcze gorzej, znacznie.
wklejcie tego kogos z kabateru bo go nie czaje.
a ja dalej sie rozplywam nad Christianem^^ sciagnełam se filma i bede ogladac za chwile
mmmmmmmmmmm.....
on ma idealny układ kosci twarzy, ze sie tak wyraze xD
w sumie ładnie razem wygladaja...

edzik- nie tylko on... pierwszy kto mi przychodzi do głowy to Sean Connery, wole go 100 x bardziej jako siwego dziadka niz młodego bonda...fuj.
ale obecnie jest jeszcze gorzej, znacznie.
wklejcie tego kogos z kabateru bo go nie czaje.
a ja dalej sie rozplywam nad Christianem^^ sciagnełam se filma i bede ogladac za chwile
mmmmmmmmmmm.....
on ma idealny układ kosci twarzy, ze sie tak wyraze xD
w sumie ładnie razem wygladaja...

edzik- nie tylko on... pierwszy kto mi przychodzi do głowy to Sean Connery, wole go 100 x bardziej jako siwego dziadka niz młodego bonda...fuj.
Michael Scofield
Dobre slowo. I ta jego pedalska fryzura OO.obślizgly
No i B... wybieraj: Obslizgly Leon czy kwadratowy Matt?
Ten kolo to ten ze skeczu Romeo i Julia;p