Michael Scofield
Michael Scofield
Popularny serial "Prison Break" (w Polsce emitowany jako "Skazany na śmierć") doczeka się swojej edycji w formie gry komputerowej. Co ciekawe, premiera programu odbędzie się już na początku przyszłego roku.
Sprawa z komputerową wersją "Skazanego na śmierć" ujrzała światło dzienne w dosyć nietypowy sposób. Okazało się bowiem, że w pudełku z sezonem trzecim serialu (DVD) znajduje się ulotka, na której znajduje się powyższa informacja.

Niestety, fani serialu nie powinni zbyt wiele oczekiwać od wersji komputerowej. Za jej produkcję i wydanie jest bowiem odpowiedzialne studio Brash Entertainment, które póki co ma na koncie jedynie Jumpera, Alvina i wiewiórki oraz Małpy w kosmosie. Dorobek ten na pewno nie zapowiada wielkiego hitu jeśli chodzi o rynek gier.

Premiera "Skazanego na śmierć" zaplanowana została na luty przyszłego roku. Nie wiadomo jeszcze na jakie platformy ukaże się gra.

Źródło: www.idg.pl
C-Note
oby się postarali :-D chociaż równie dobrze ktoś kiedyś wpadnie na pomysł żeby zrobić skazanego w postaci strzelanki :lol: ale nie wyobrażam sobie jaka by fabuła musiała być :-D
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Może gra będzie podobna do serialu ;) Ale nigdy nic nie widomo. Jakby mieli zrobić komputerowe postacie, to ciekawe jakby niektórzy wygladali... Mahone ze spluwą, Mike i Lincoln którzy uciekają, T-Bag co morduje.
Poczekamy zobaczymy ;)
C-Note
wg mnie to najlepiej jakby zrobili albo platformówke albo strategie bo w sumie to inne wersje jakoś nie pasują :-o
Michael Scofield
Michael Scofield
Moze bedzie tak, ze bedzie mozliwosc wybrania sobie bohatera ktorym bedziemy grali i kazdy bedzie robil cos innego
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Nawet fajnie by było ;) Ja od razu bym wcieliła się w Alexa :P Albo Michaela :D
C-Note
albo będzie coś takiego ala strategia że trzeba zaplanować ucieczkę, w sumie nie byłby to zły pomysł :mrgreen:
C-Note
Heh tak wiedziałem, że na podstawie serialu powstanie gra ^^ Tak samo było z serialem " Lost " tez powstała gra stworzona przez firmę Ubisoft z nieziemskimi wymaganiami :) No nic trzeba czekać może się okaże na prawdę fajna :)
Michael Scofield
Michael Scofield
nie wiadomo czasami gry nie zapowiadajace sie wychodza na prawde swietnie :D
najlepiej gdyby to bylo ttp [third person perspective] (typu lost), albo przygodowka typu click 'n point ( jak jakis neiwiem sherlock holmes :D
Świeżak
Fajnie jakby coś stworzyli w stylu RPG z rozbudowaną fabułą z filmu plus zadania wymyślone przez twórców
Świeżak
Ja za dużo o tej firmy nie oczekuje! Amatorska firma ale może zmienie zdanie jak w nią zagram xd. Mogła by byc tak jak : gra Kameleon lub NIBIRU. Cos tego typu.
Sara Tancredi
w wersji java na komorce nawet niezle sie gra :-D
C-Note
e no zarąbiście przeczuwałem że w końcu stworzą gre Prison Break i chwała im za to....
T-Bag
fajnie i mam nadzieje że nie bedzie miała dużych wymagań :-D no nareszcie bo CSI już jest gra to czemu i nie prison break bedziemy grali Michaelem :-D
Świeżak
No wiesz Piotras każdy zagra kim chce. Micheal nie jest jedyną postacią co gra role główną.:p
T-Bag
T-Bag 91 pisze:No wiesz Piotras każdy zagra kim chce. Micheal nie jest jedyną postacią co gra role główną.:p
Wiem wiem tylko dla przykładu tak napisałem ;-)
C-Note
ja tam sciągne gre czy tam kupie ^^ tylko to pewnie bedzie tylko 1 season tzn ze tylko pewnie ucieczka z wiezienia;/ no ale trzymam kciuki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”