Michael Scofield
Popularny serial "Prison Break" (w Polsce emitowany jako "Skazany na śmierć") doczeka się swojej edycji w formie gry komputerowej. Co ciekawe, premiera programu odbędzie się już na początku przyszłego roku.
Sprawa z komputerową wersją "Skazanego na śmierć" ujrzała światło dzienne w dosyć nietypowy sposób. Okazało się bowiem, że w pudełku z sezonem trzecim serialu (DVD) znajduje się ulotka, na której znajduje się powyższa informacja.
Niestety, fani serialu nie powinni zbyt wiele oczekiwać od wersji komputerowej. Za jej produkcję i wydanie jest bowiem odpowiedzialne studio Brash Entertainment, które póki co ma na koncie jedynie Jumpera, Alvina i wiewiórki oraz Małpy w kosmosie. Dorobek ten na pewno nie zapowiada wielkiego hitu jeśli chodzi o rynek gier.
Premiera "Skazanego na śmierć" zaplanowana została na luty przyszłego roku. Nie wiadomo jeszcze na jakie platformy ukaże się gra.
Źródło: www.idg.pl
Sprawa z komputerową wersją "Skazanego na śmierć" ujrzała światło dzienne w dosyć nietypowy sposób. Okazało się bowiem, że w pudełku z sezonem trzecim serialu (DVD) znajduje się ulotka, na której znajduje się powyższa informacja.
Niestety, fani serialu nie powinni zbyt wiele oczekiwać od wersji komputerowej. Za jej produkcję i wydanie jest bowiem odpowiedzialne studio Brash Entertainment, które póki co ma na koncie jedynie Jumpera, Alvina i wiewiórki oraz Małpy w kosmosie. Dorobek ten na pewno nie zapowiada wielkiego hitu jeśli chodzi o rynek gier.
Premiera "Skazanego na śmierć" zaplanowana została na luty przyszłego roku. Nie wiadomo jeszcze na jakie platformy ukaże się gra.
Źródło: www.idg.pl
Ostatnio zmieniony 2008-08-19, 18:30 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
oby się postarali
chociaż równie dobrze ktoś kiedyś wpadnie na pomysł żeby zrobić skazanego w postaci strzelanki
ale nie wyobrażam sobie jaka by fabuła musiała być 
Może gra będzie podobna do serialu
Ale nigdy nic nie widomo. Jakby mieli zrobić komputerowe postacie, to ciekawe jakby niektórzy wygladali... Mahone ze spluwą, Mike i Lincoln którzy uciekają, T-Bag co morduje.
Poczekamy zobaczymy
Poczekamy zobaczymy
C-Note
wg mnie to najlepiej jakby zrobili albo platformówke albo strategie bo w sumie to inne wersje jakoś nie pasują 
Michael Scofield
Moze bedzie tak, ze bedzie mozliwosc wybrania sobie bohatera ktorym bedziemy grali i kazdy bedzie robil cos innego
Nawet fajnie by było
Ja od razu bym wcieliła się w Alexa
Albo Michaela 
C-Note
albo będzie coś takiego ala strategia że trzeba zaplanować ucieczkę, w sumie nie byłby to zły pomysł 
C-Note
Heh tak wiedziałem, że na podstawie serialu powstanie gra ^^ Tak samo było z serialem " Lost " tez powstała gra stworzona przez firmę Ubisoft z nieziemskimi wymaganiami
No nic trzeba czekać może się okaże na prawdę fajna 
Michael Scofield
nie wiadomo czasami gry nie zapowiadajace sie wychodza na prawde swietnie 
najlepiej gdyby to bylo ttp [third person perspective] (typu lost), albo przygodowka typu click 'n point ( jak jakis neiwiem sherlock holmes
najlepiej gdyby to bylo ttp [third person perspective] (typu lost), albo przygodowka typu click 'n point ( jak jakis neiwiem sherlock holmes
Świeżak
Fajnie jakby coś stworzyli w stylu RPG z rozbudowaną fabułą z filmu plus zadania wymyślone przez twórców
Świeżak
Ja za dużo o tej firmy nie oczekuje! Amatorska firma ale może zmienie zdanie jak w nią zagram xd. Mogła by byc tak jak : gra Kameleon lub NIBIRU. Cos tego typu.
Sara Tancredi
w wersji java na komorce nawet niezle sie gra 
C-Note
e no zarąbiście przeczuwałem że w końcu stworzą gre Prison Break i chwała im za to....
T-Bag
fajnie i mam nadzieje że nie bedzie miała dużych wymagań
no nareszcie bo CSI już jest gra to czemu i nie prison break bedziemy grali Michaelem 
Świeżak
No wiesz Piotras każdy zagra kim chce. Micheal nie jest jedyną postacią co gra role główną.
T-Bag
Wiem wiem tylko dla przykładu tak napisałem ;-)T-Bag 91 pisze:No wiesz Piotras każdy zagra kim chce. Micheal nie jest jedyną postacią co gra role główną.
C-Note
ja tam sciągne gre czy tam kupie ^^ tylko to pewnie bedzie tylko 1 season tzn ze tylko pewnie ucieczka z wiezienia;/ no ale trzymam kciuki