Premiera - 15 września 2008
Świeżak
odcinek dobry, momentami śmieszny - widok majkela i linka w czapkach gliniarzy
aha i znów błąd: 6:54 ~ 7:00 lew ręka rolanda, prawa, znów lewa.
Świeżak
Odcinek spoko, najbardziej ciekawi mnie czy czarnuch dorwie Sarę... Ale jedna rzecz mnie denerwuje, z jaką łatwością przedostali się do tego magazynu i ten strażnik był odwrócony...
7/10
7/10
Michael Scofield
Wrażenia po odcinku całkiem pozytywne, mimo, że dostrzegam coraz więcej takich śmieszności, jak np. niesamowite szczęście bohaterów - zawsze udaje im się trafić na moment, w którym nikt nie patrzy
No ale to w końcu serial akcji, a w takie nie miałby prawa bytu bez tego typu zdarzeń.
Ogólnie cała akcja z włamaniem po odznaki, mundury i reszta całkiem fajna - no i Linc pokazał nam swoje umiejętności akrobatyczne
Szkoda Sary - Bruce, a w szczególności jej opowieść w barze mnie wzruszyła. Biedna nie miała łatwego życia i dalej nie ma. Ciężko jej sobie z tym wszystkim poradzić..
Gretchen.. masakra.. jak ona wygląda.. ledwo idzie ją poznać. Ale silna kobieta z niej, już coś kombinuje^^ Scena odegrana przez aktorkę super.
Roland niestety raczej skłamał co do tego, że nie ściągnął żadnych informacji z komórki Pani Tabak, też coś się święci. I jak się biedny fajnie wystraszył Mahona
Michael znowu krew z nosa w momencie stresu. Nie fajnie.
No i 'poręczny' Teddy^^ Wygląda na to, że wpakował się w coś grubszego i chyba powoli zaczyna sobie zdawać z tego sprawę. Może jeszcze zostanie wtyczką Drużyny A w tej firmie GATE
No to na razie tyle, ale pewnie coś mi się jeszcze przypomni^^
Ogólnie cała akcja z włamaniem po odznaki, mundury i reszta całkiem fajna - no i Linc pokazał nam swoje umiejętności akrobatyczne
Szkoda Sary - Bruce, a w szczególności jej opowieść w barze mnie wzruszyła. Biedna nie miała łatwego życia i dalej nie ma. Ciężko jej sobie z tym wszystkim poradzić..
Gretchen.. masakra.. jak ona wygląda.. ledwo idzie ją poznać. Ale silna kobieta z niej, już coś kombinuje^^ Scena odegrana przez aktorkę super.
Roland niestety raczej skłamał co do tego, że nie ściągnął żadnych informacji z komórki Pani Tabak, też coś się święci. I jak się biedny fajnie wystraszył Mahona
Michael znowu krew z nosa w momencie stresu. Nie fajnie.
No i 'poręczny' Teddy^^ Wygląda na to, że wpakował się w coś grubszego i chyba powoli zaczyna sobie zdawać z tego sprawę. Może jeszcze zostanie wtyczką Drużyny A w tej firmie GATE
No to na razie tyle, ale pewnie coś mi się jeszcze przypomni^^
Mahone
To było niezłe- przynajmniej udowodnił, że jednak w czymś jest dobryagulec pisze:no i Linc pokazał nam swoje umiejętności akrobatyczne
Świeżak
Sary telefon w barze byl wyciszony, jak szla z baru to juz byl dzwiek wlaczony, serial coraz bardziej niedopracowany.
Świeżak
kolejne błędy:
23:00 ~ 23:05 link bierze sie za zakładanie, już coś tam jest
30:35 ~ 30:43 ile razy link schodzi po tych samych schodach
Fernando Sucre
Nie dorwie, tylko będzie śledzić, żeby go doprowadziła do reszty.sepmati pisze:najbardziej ciekawi mnie czy czarnuch dorwie Sarę...
We wszystkich filmach tak jest. Ciągle zdarza mi się oglądać film z tego rodzaju sceną i strażnik nigdy nie patrzy się w ekran. Ale w sumie nie uważam, żeby to było jakieś naciągane - jakbym ja byłam takim strażnikiem, to też bym się nie patrzyła ;-) Nie da się przecież siedzieć nieruchomo, nie odrywając wzroku od ekranu, więc zrozumiałe jest, że strażnik tego nie robi (w żadnym filmie!).sepmati pisze:Ale jedna rzecz mnie denerwuje, z jaką łatwością przedostali się do tego magazynu i ten strażnik był odwrócony...
Mnie osobiście bardzo przypadł do gustu Bellick w tym odcinku, co jest naprawdę niezwykłe, gdyż denerwuje mnie on bardziej niż ktokolwiek inny w tym serialu (nie licząc Billa Kima, ale jego już na szczęście nie ma).
[ Dodano: 2008-09-16, 17:08 ]
A co w tym niezwykłego?! Przecież mogła włączyć dźwięk w międzyczasie!marass pisze:Sary telefon w barze byl wyciszony, jak szla z baru to juz byl dzwiek wlaczony, serial coraz bardziej niedopracowany.
T-Bag
Odcinek niezły. Fajnie Alex wyglądał w mundurze
Na Linca weszła faza gdzie zaczyna się do wszystkich uprzejmie zwracać - w tym odcinku Bellick ;-) Gretchen jest biedna, ale że twarda z niej kobita to jakoś sobie poradzi pewnie. Roland wyraźnie coś kombinuje. A te japońce pod koniec, to może krewni i znajomi Billa Kima 
Świeżak
rzeczywiscie coraz wiecej bledow w serialu co wlasnie zauwazyliscie
po drugie ilez to razy Lincowi jeszcze uda sie zabic czlowieka ? juz w pierwszym odcinku zabil nozem jednego teraz kolejnego, to troche juz jest smieszne i nawet Michael sie nie wzruszyl jak mu to powiedzial, czy ten serial juz az tak zimny sie zaczyna robic ze bohaterowie glowni wzieli sie tylko za zabijanie ? troche to mnie denerwuje niestety
scena z gretchen na plus
aktorstwo T-Baga rowniez mi sie bardzo podoba 
sign pisze:błąd: 6:54 ~ 7:00 lew ręka rolanda, prawa, znów lewa.
sign pisze:23:00 ~ 23:05 link bierze sie za zakładanie, już coś tam jest
po drugie ilez to razy Lincowi jeszcze uda sie zabic czlowieka ? juz w pierwszym odcinku zabil nozem jednego teraz kolejnego, to troche juz jest smieszne i nawet Michael sie nie wzruszyl jak mu to powiedzial, czy ten serial juz az tak zimny sie zaczyna robic ze bohaterowie glowni wzieli sie tylko za zabijanie ? troche to mnie denerwuje niestety
scena z gretchen na plus
Świeżak
Wg. mnie odcinek zdecydowanie lepszy od pierwszych trzech. Fajna ta akcja z mundurami

Szkoda że takie zakończenie odcinka, bo to znaczy że znowu będą mieli kłopoty i będą uciekać...
Oglądnijcie jeszcze raz. To że strażnik był odwrócony nie miało żadnego wpływu na powodzenie akcji. Linka i tak nie było widać na tych kamerach. On zagłuszył specjalnie sygnał żeby mogli się tam włamać. Nie robiłby tego, gdyby liczyli na szczęście... Chyba że się mylę to mnie poprawciesepmati pisze: Ale jedna rzecz mnie denerwuje, z jaką łatwością przedostali się do tego magazynu i ten strażnik był odwrócony...
Szkoda że takie zakończenie odcinka, bo to znaczy że znowu będą mieli kłopoty i będą uciekać...
John Abruzzi
No i obejrzałem. Nie wiem dlaczego ale ten sezon coraz bardziej kojarzy mi się z sezonem pierwszym. Nie mówię, że to źle;) A sam odcinek bardzo mi się podobał. Dziwiło mnie to, jak Sara przejmowała się śmiercią Bruce'a, bo o ile pamiętam to jak umarł jej ojciec to nie przejmowała się za bardzo, a chyba bardziej powinna żałować śmierci ojca, nie? Podobała mi się scena wejścia na to zebranie policjantów. A Bellick widać, że się przejmuję tym jak zaatakował tego kolesia z firmy. Ogólnie odcinek najlepszy jak na razie z tej serii i wydaję mi się, że teraz może być już tylko lepiej.
Eagles and Angels 9+/10
Eagles and Angels 9+/10
Świeżak
Zgadzam się z michaellą
Link zagłuszył sygnał przyklejając na skrzynkę takie okrągłem "magnezy" czy coś
Odcinek bardzo ciekawy.. Szkoda tylko,że Link porządniej nie przekopał T-Baga
T-Bag stał się facetem na statnowisku,choć cos mi się wydaje,że nieźle za to dostanie
Oprócz tego doszła kolejna barwna postać a mianowicie XING ten skośnooki ziomal
On i ten murzyn to maszyny do zabijania - wg mnie xd
Pozdro ;-) ;-)
T-Bag stał się facetem na statnowisku,choć cos mi się wydaje,że nieźle za to dostanie
Oprócz tego doszła kolejna barwna postać a mianowicie XING ten skośnooki ziomal
Pozdro ;-) ;-)
Fernando Sucre
Z ojcem nigdy nie miała dobrych kontaktów, a poza tym zaraz po jego śmierci musiała uciekać i walczyć o własne życie, więc nie miała też trochę okazji, żeby się aż tak rozkleić. Ale i tak bardzo przeżywała śmierć ojca, co było widać tam, jak była jeszcze u niego w domu, co się policjanci kręcili itd.dominik676 pisze:jak umarł jej ojciec to nie przejmowała się za bardzo, a chyba bardziej powinna żałować śmierci ojca, nie?
Natomiast Bruce to jej przyjaciel, a w dodatku uważa, że to jej wina, co potęguje jej smutek.
John Abruzzi
No niby masz racje, nie pomyślałem o tym;) soryZ ojcem nigdy nie miała dobrych kontaktów, a poza tym zaraz po jego śmierci musiała uciekać i walczyć o własne życie, więc nie miała też trochę okazji, żeby się aż tak rozkleić. Ale i tak bardzo przeżywała śmierć ojca, co było widać tam, jak była jeszcze u niego w domu, co się policjanci kręcili itd.
Natomiast Bruce to jej przyjaciel, a w dodatku uważa, że to jej wina, co potęguje jej smutek.
Świeżak
Co do schodow to nie jest to pomyka tylko po prostu jest tam kilka takich samych zejsc.
Świeżak
czyli błąd w sklejaniu filmu, to samo sie tyczy ręki Rolanda, nagrywali dwa ujęcia, jedno z przodu bellicka drugie z przodu rolanda, z tym że w tych dwóch aktor użył innej ręki, złożyli to do kupy i wyszło jak wyszłoBlacha pisze:Co do schodow to nie jest to pomyka tylko po prostu jest tam kilka takich samych zejsc.
Świeżak
zaobaczycie co tu się będzie jesczez działo.ten typ co rpowadził tbaga do tego gabinetu powiedział że masz pokój w rogu,JAK SOBIE ŻYCZŁEŚ.może to mieć du wpływ.z drgugiej strony co chciał zrobić whisler skoro miał oddać scylle jakimś chinolom(zginął jeden za to że wisler nieprzyszedł na spotkanie i niedałmu scylli).myśle że tu może być strasznie zaskakujące zakończenie.wyjaśnijcie mi tez oco chodziło z tymi 10000 co w którymś odcinku była onich mowaa.i co to znaczy że kip wzrósł do 15"??:D:Dale to jest zajefajny serial.sory za pisownie
Fernando Sucre
Widzę powrót starego dobrego Prison Break'a, nareszcie
Odcinek nawet trzymał mnie w napięciu. Najważniejsze, że na spokojnie mozna było przetwarzać w osobistych "komputerkach" wszystkie sceny, nie rzucali urywkami jak w premierowych dwóch tylko wszystko ładnie, po kolei, jak się należy
Podobała mi się scena kontaktu wzrokowego Tedzia z Linkiem
O tym drugim trochę powiem, bo dzisiaj mnie naszła refleksja. Otóż stwierdzam (z lekkim bólem), że Link jest w serialu potrzebny...a to dlatego, że uśmiech nie znika z mojej twarzy za każdym razem kiedy go widzę. Jeszcze tak niedawno działał na mnie nerwicowo ale teraz ten człowiek mnie po prostu śmieszy
w tej swojej gburowatości, mięśniakowości, debiliźmie i ciasnocie umysłowej ;-) Za to mam kolejną postać, która mnie wnerwia...Sarah...ludzie jak na nią patrzę to mi się odechciewa wszystkiego, jest taka nijaka, taka...ach. Rozumiem, że dużo przeszła ale tak mnie męczy jej obecność, że mogliby ją jednak ekhm ... usunąć...no ale jest jeszcze Michael, którego bardzo lubiem i niech już ma tą swoją miłość u boku...
Poza tym fajne mieli umundurowanie
podobała mi się cała trójka, nawet Link przyzwoicie wyglądał bez gołej klaty, szkoda tylko, ze tak naciągnął ta czapaję, no ale miał przynajmniej pretekst żeby nochala zadzierać
Ogólnie odcinek mi się podobał, czekam na kolejne...o błędach nie będę mówiłą, choć było ich trochę ale kto by sie tym przejmował, ludzie to tylko film
Podobała mi się scena kontaktu wzrokowego Tedzia z Linkiem
Poza tym fajne mieli umundurowanie
Powoli zaczynam mieć wrażenie, że nie powinien być na wolności...jeszcze kilka odcinków i spokojnie dorówna Teddie'mu...za to Brad się trochę przejął ;-)adasio123 pisze:ilez to razy Lincowi jeszcze uda sie zabic czlowieka ?
Ogólnie odcinek mi się podobał, czekam na kolejne...o błędach nie będę mówiłą, choć było ich trochę ale kto by sie tym przejmował, ludzie to tylko film
Tweener
obejzyj se jeszcze raz on dwa te kolka przyczepil ! zaden bladsign pisze:kolejne błędy:
Od razu w pierwszej scenie XING zginallazarek pisze:Zgadzam się z michaelląLink zagłuszył sygnał przyklejając na
Oprócz tego doszła kolejna barwna postać a mianowicie XING ten skośnooki ziomal![]()
Świeżak
Człowieku tam coś było zanim podszedł do tej skrzynki...skotar pisze:obejzyj se jeszcze raz on dwa te kolka przyczepil ! zaden bladsign pisze:kolejne błędy:
Tweener
Heh w każdym odcinku jak na razie Michael jest pokazywany jak leci mu krew z nosa, albo ma zawroty głowy. Ciekawe na co jest chory?
Odcinek taki sobie, że też nikt wcześniej nie widział Pana Cola, pod którego podszywa się teraz T-Bag. ;-)
Świeżak
Michael'owi leci krew,bo to kara,że uciekł 2 razy z więzienia xDD Albo ze starości
:-D
Taa Pan Cole coś czuje nieźle namiesza
Taa Pan Cole coś czuje nieźle namiesza
Świeżak
No nie powiem, odcinek trzyma w napięciu. Szkoda, że Wyatt tak szybko "dotarł" do Sary, ale to już chyba taki urok Prisona
Mógłby im dać chociaż jeszcze jeden odcinek "spokoju", ale nie narzekam.
Roland zaczyna mnie nieco drażnić, najpierw próbował spiskować z Bellickiem, teraz te dane z telefonu....
I te "objawy" u Michaela - mam nadzieję, że nie zrobią z tego jakiejś poważniejszej choroby, a już na pewno nie śmiertelnej, bo wtedy mocno pogniewałabym się na pomysłodawców.... co to to nie. Nie byłoby to w stylu Prison Break'a jakiego znamy.
To co, czekamy kolejny dłuugi tydzień
Roland zaczyna mnie nieco drażnić, najpierw próbował spiskować z Bellickiem, teraz te dane z telefonu....
I te "objawy" u Michaela - mam nadzieję, że nie zrobią z tego jakiejś poważniejszej choroby, a już na pewno nie śmiertelnej, bo wtedy mocno pogniewałabym się na pomysłodawców.... co to to nie. Nie byłoby to w stylu Prison Break'a jakiego znamy.
To co, czekamy kolejny dłuugi tydzień
Świeżak
Mnie wkurza trochę to,że ta Sara ma zawsze przechlapane
Jak już jest z Michaelem to albo ją porywają albo co innego jej się przytrafia
Czekam tylko na spotkanie Wyatt'a z Alexem

Czekam tylko na spotkanie Wyatt'a z Alexem