Michael Scofield
Michael Scofield
Re: 4x03 Shut Down

Post autor: Tanira »

Mnie ten człowiek już niczym nie zaskoczy 8-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Ja na początku też myślałam, tak jak wszyscy, byłam zaskoczona reakcją Linca.
Ale po przeczytaniu postów Taniry, jakoś zmienił się mój sposób myślenia. Coś typu, OMG, no przecież ona ma rację *wali się w czoło* Skoro Linc ma syna i jest kochającym ojcem, to jak inaczej mógłby zareagować...przecież nie strzeliłby w mordę Alexowi. Czasem zmienia się punkt myślenia po przeczytaniu niektórych wypowiedzi...
I nie warto aż tak uparcie trzymać się swojego zdania ;p
Świeżak
Świeżak

Post autor: Little_Faith »

"Alex, I'm so glad you joined us" - mój ulubiony moment :oops:
Nie lubię się powtarzać, ale i tym razem muszę napisać, że odcinek mi się podobał. I to ciągle z tych samych powodów, więc nie będę kolejny raz ich wymieniać ;PP
Jedyny minus - śmierć Bruce'a, myślałam, że może jednak do tego nie dojdzie, no ale cóż, Wyatt jest perfekcyjny.
T-Bag zdecydowanie wraca do formy, oby tak dalej.
Czekamy na odcinek 4, który już jutro :D
Świeżak
Świeżak

Post autor: anecia8210 »

Strasznie mi sie podobal kolejny odcinek, oczywiscie po 3 episodzie wmawialam sobie, ze 4 episod bedzie jak zawsze nudny, ale znowu mnie wciaaaaaga:)nie moge sie nadziwic, jak ten serial jest WKRĘCAJĄCY ! czuje sie znowu, ze mam na co czekac:) tak wiec czekam na 4 odcinek i juz odliczam godziny, a moze minuty??? pozdrawiam
Świeżak
Świeżak

Post autor: smyku »

szkoda, że nie mam z kim oglądać tego serialu w domu, z jakąś dziewczyną by było fajniej :mrgreen: jutro next odcinek, byle do południa, dobrze że mam wakacje :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

smyku pisze:szkoda, że nie mam z kim oglądać tego serialu w domu, z jakąś dziewczyną by było fajniej :mrgreen: jutro next odcinek, byle do południa, dobrze że mam wakacje :-)
Ja jestem chętna. :-P

A tak poważnie to odcinek nie był bardzo bardzo wciągający. Ale mimo to fajny. Pełen akcji. Jak ich zamknęli w tej furgonetce to już myslałam że to koniec.
Alex jaki biedny.... :cry: , chociaż złapał z Linkiem wspólny język i ten nie ma ochoty go ukatrupić.
A Sucre pokazał że w pełni zasługuje na przyjażń Michaela.

A tak apropo w tym momencie jak Sara weszła do łazienki i powiedziała "W fox River musiałeś mieć prze de mną tajemnice, teraz już nie musisz." To Michael sikał czy mył ręce?? :-P
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Luthien »

Ania1991_ck pisze: Michael sikał czy mył ręce?? :-P
Mył ręce :-P Poza tym wydaje mi się, że to raczej taka jakby kuchnia była.
Świeżak
Świeżak

Post autor: lazarek »

Ojj tam nie ważne co robił - ważne,że odcinek był zajefajny :-D

Hahaha sikał do zlewu w kuchni :-P
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

W tym odcinku najbardziej podobała mi się scena jak Alex z Lincolnem podają sobie ręke na zgodę. Fajne jeszcze sceny to Linc z siekierą, szkoda mi było Alexa i Pam, najpierw w 2 serii złamali Cameronowi nogę(?) a teraz Wyatt go zabił. Naprawdę smutne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”