Tweener
wychodzi na to ze nie chca zabic Whistlera ale zeby cos dla nich zrobil . co on knuje ? a i denerwuje mnie ten facet co byl w 1 odcinku 3 sezonu i w tym , ten co wyciera sobie pot z czola. mysli ze jest wazny , jak ten lysy z 2 sezonu , co pisal na kartkach zamiast mowic.jak Scofield ucieka z Leccherem to bedzie latwiej , ale z drugiej strony beda teraz ich lepiej pilnowac.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Re: 3x07 Vamonos (s03e07)

Post autor: Morgoth »

:arrow: :573: UWAGA TEN TEKST MOŻE ZAWIERAC SPOILERYnie oglądałeś...nie czytaj :573: <-
Naprawde dobry odcinek Właśnie taki jakiego można się spodziwac po tym serialu
Sporo elementow zaskoczenia, element ciągłego napięcia właśnie to mi się podoba
Co do rozmowy Whistlera z Susan to miałem jakieś dziwne wrażenie że się mu ona tłumaczyła :idea: Lincoln zabił gostka z furgonetki (znowu może zostac oskarżony i wsadzony do paki)
reakcji Lechero się troche nie spodziewałem (pod koniec odcinka) Dobrze też zrobili z tym jak Micheal'a uratowala syrena :-D
Jakbym mial ocenic ten odcinek to dał bym mu 9 na 10 :570:
Świeżak
Świeżak

Post autor: woja10 »

O co wam chodzi z tymi powtarzajacymi scenami? Ja ściagnołem z sendspace i mi wszystko działa. Jesli chodzi o odcinek to jest super, Lechero ucieka ze Scofildem. Nie spodobał mi sie trailer 8 odcinka, bo Susan mówiła do Whistlera że ma zabić Mike`a.
Świeżak
Świeżak

Post autor: Stanki »

wlasnie go obejrzalem jest 5:26 a poza tym wszystko gra :P
kazdy tu pisal ze odcinej jest wyrabany w papcie co popieram
lecz zastanawia mnie jedna jedyna rzecz CZY SARA DALEJ ZYJE!?!? moze sie okazac ze jednak zycie i co w tedy? ciekawe jakaby byla reakcja widzow.

mniej interesujace lecz rownie wazne w serialu CO knuje FISHERMAN?? kim on jest??
Trzeba ogladac dalej nie ma co!!
Świeżak
Świeżak

Post autor: blacklobo »

Dzięki szponnn za wyjaśnienie bo miałem mętlik w głowie ;-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: paczek85 »

Mnie właśnie też zastanawia ta Sara, bo jak LJ siedział w furgonetce to poklepala go po nodze jakaś ręka, a wątpię, że to była ręka Susan... Chociaż, kto wie. ;-)
Odcinek mim zdaniem ok, ale bez szału, wzbudził tylko nowe wątpliwości. No i Whistler ma, krótko mówiąc, przerąbane za to widzenie z Susan. :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: green_gun »

moim zdaniem zdarzyli by uciec! Nie potrzebnie się cofneli! To mnie wkurzyło tylko. A tak po z atym wyps wiadomo. No i jak teraz ma uciekac z Leccherem to wydaje mi sie, ze wcale tak łatwo nie bedzie, bo przed tem mieli mało czasu, a było ich 2 teraz będzie 3 a znajac życie w ciemno dołaczą się inni np. Bellick, T-bag, może ten młody co uzyczył krzyzyka zeby Scofield wyłaczył prad.... No i teraz bedą ich pilnować i nie bedzie to takie łatwe...
Tweener
Tweener

Post autor: Kredzia »

mnie aż bolał brzuch, jak była scena z próbą ucieczki :D
a może Lechero będzie wiał z nimi i tylko jego zabiją strażnicy albo coś..
mhm.. ciekawa jestem, jak będzie. 4 dni. :)
Tweener
Tweener

Post autor: wbluew »

Przyznaje poczatek sezonu nie zapowiadał wielkiego sukcesu.. ale po 7 odcinku normalnie az sie chce ogladac :D teraz tylko zastanawiam sie jakim sposobem uciekna.. straznicy beda juz wiecej uwarzac.. napewno ogrodzenie tez posprawdzaja czy szczelne.. pozostaje tylko czekac :)
Tweener
green_gun pisze:moim zdaniem zdarzyli by uciec! Nie potrzebnie się cofneli! To mnie wkurzyło tylko. A tak po z atym wyps wiadomo. No i jak teraz ma uciekac z Leccherem to wydaje mi sie, ze wcale tak łatwo nie bedzie, bo przed tem mieli mało czasu, a było ich 2 teraz będzie 3 a znajac życie w ciemno dołaczą się inni np. Bellick, T-bag, może ten młody co uzyczył krzyzyka zeby Scofield wyłaczył prad.... No i teraz bedą ich pilnować i nie bedzie to takie łatwe...

to moze pol Sony z nimi ucieknie co ? a sara nie zyje i kropka nie ma co sie zastanawiac. wlasnie ciekawe co knuje ten whistler ?
Tweener
Tweener

a tak na marginesie to przciesz mieli uciekac we 3 mahone chyba tez mi sie zdaje :) whistler nic nie knuje tylko chce nawiac bo w sonie nie ma juz dla niego miejsca po tych alarmach i po tym jak straznik zabil tamtego kogosia :D
Świeżak
Świeżak

Post autor: MaRaS1990 »

jakbyś zauwazył to mahon pojechał z agentami zeznawać
a mi się wydaje ze oni chca ich wszystkich zabić ale najpierw wyciągnąć info od wislera
chociaż teraz juz nie jestem taki pewien bo ta laska co porwała sare i LJ to dosyć po przyjacilski gadała z wislerem
Świeżak
Świeżak

No gadała z nim jakby on był nad nią w jakiejś strukturze.
A wogóle ostatnio sobie pomyślałem że jest możliwość że Sara wróci...
po prostu może okazać się że zrobili komuś operację plastyczną przed egzekucją a Sara siedzi gdzieś pilnowana 24h na dobę.
Świeżak
Świeżak

Post autor: mad89 »

Whistler na 100% coś knuje...w trailerze do odcinka 8 pytał co ze Scofieldem po ucieczce, a Susan (albo Gretchen) odpowiedziała "Kill him"...
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Morgoth »

Naprawdę mi przykro z powodu śmierci Sary, która nastąpiła gdzieś tutaj na tym forum była o tym mowa - Aktorka grająca Sarę (nie pamiętam jak się nazywa :roll: ) odeszła od tego serialu. Bodajże nastąpiło spięcie między nią a innymi aktorami/reżyserami. Tak czy inaczej - nie ma aktorki nie ma Sary Tancredi :-/
Świeżak
Świeżak

nie było żadnego spięcia, aktorka jest w ciąży i tyle...
Świeżak
Świeżak

może sie zdarzyć że odegra jeszcze jakiś epizod w serialu

Wracamy do tematu. O Sarze jest inny dział.

KhAn
Tweener
Tweener

jakbyś zauwazył MaRaS1990 to planowali ucieczke razem ...we TRZECH... i jesli nie pojechałby jak to slicznie ujeles z agentami zeznawać to musieli by we TRZECH uciekc :P
Świeżak
Świeżak

Post autor: dragmar »

Ale ludziska mieszacie.Wszystko powoli staje się jasne.SARA nie żyje i to jest na 100% pewne.Worki były na kolejne ciała.Nie może być świadków :evil: A Whistler to musi być zabójca międzynarodowej sławy.Musi kogoś ważnego na pewno sprzątnąć.
Świeżak
Świeżak

Myślę, że Whistler jest szpiegiem, agentem, czy coś w tym stylu, który dał się złapać, a jest bardzo potrzebny Firmie.
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Oktarynka »

Uch, w końcu obejrzałam :D! Świetny odcinek! A Whistler jaki groźźny >DD.

ALE SUCRE O MALO CO NIE STRACIL ZYCIA ;____;!!!
Ale mi było przykro! Lincoln zaś nie wykorzystał szansy! Głupeekk

Jezu, ja chce nastęęępnyyy, dlaczego nie right noww XD? Szkoda że nie uciekli, ciekawe co wymyślą, ciekawe w ogole po co komu Whistler, i ciekawe co się stanie z Mahonem ;__;.
Świeżak
Świeżak

Mahone powinien odegrać jeszcze znaczącą rolę (myślę, że pozytywną) w serialu, ale już po oczekiwanej ucieczce Scofielda i Whistlera z paki. Ale moim zdaniem straci życie gdzieś po koniec 3-go sezonu. W końcu jest zdesperowanym ćpunem.

Ehh następny odcinek dopiero w poniedziałek, serwery będą pewnie zapchane więc trochę sprawi problemów jego ściągnięcie :/
Ble
C-Note
C-Note

Post autor: Ble »

mad89 pisze:Ale moim zdaniem straci życie gdzieś po koniec 3-go sezonu. W końcu jest zdesperowanym ćpunem.
Po pierwsze Mahone nie może stracić życia, bo serial straciłby wiele... fanek ;) Po drugie, Mahone nie jest ćpunem, tylko jest uzależniony od jakić leków... ewentualnie można powiedzieć, że jest lekomanem... Poza tym, przez ponad dzień już nic nie bierze, więc nie jest z nim AŻ tak źle... Miejmy przynajmniej taką nadzieję.
Świeżak
Świeżak

Post autor: ork10 »

Ble pisze: Po pierwsze Mahone nie może stracić życia, bo serial straciłby wiele... fanek ;) Po drugie, Mahone nie jest ćpunem, tylko jest uzależniony od jakić leków... ewentualnie można powiedzieć, że jest lekomanem... Poza tym, przez ponad dzień już nic nie bierze, więc nie jest z nim AŻ tak źle... Miejmy przynajmniej taką nadzieję.
Witam Wszystkich
Niektórym się sceny powtarzają, bo jest jakaś skaszaniona wersja i trochę się namęczyłem, aż po prostu ściągnołem nową.
Mahone jest ćpunem, niektóre leki działają jak narkotyki, a to że narkoman wytrzymuje jakiś czas bez nich nic nie znaczy. Zgadzam się z opinią, że jeśli zabraknie Mahona serial straci i pewnie on długo jeszcze będzie. Sara zapewne się pojawi, bo przecież wszystko kiedyś skończy się po amerykańsku - happy end'em :)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Ble pisze:nie jest ćpunem, tylko jest uzależniony od jakić leków... ewentualnie można powiedzieć, że jest lekomanem...
oglądasz w ogóle ten serial? jest 100% ćpunem i kropka..... a co do odcinka to mnie szlag trafia jak jest taka końcówka i nie włącza mi się następny ;P wiedziałęm ze whistler pracuje dla firmy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”