Tweener
wychodzi na to ze nie chca zabic Whistlera ale zeby cos dla nich zrobil . co on knuje ? a i denerwuje mnie ten facet co byl w 1 odcinku 3 sezonu i w tym , ten co wyciera sobie pot z czola. mysli ze jest wazny , jak ten lysy z 2 sezonu , co pisal na kartkach zamiast mowic.jak Scofield ucieka z Leccherem to bedzie latwiej , ale z drugiej strony beda teraz ich lepiej pilnowac.
Fernando Sucre
Naprawde dobry odcinek Właśnie taki jakiego można się spodziwac po tym serialu
Sporo elementow zaskoczenia, element ciągłego napięcia właśnie to mi się podoba
Co do rozmowy Whistlera z Susan to miałem jakieś dziwne wrażenie że się mu ona tłumaczyła
reakcji Lechero się troche nie spodziewałem (pod koniec odcinka) Dobrze też zrobili z tym jak Micheal'a uratowala syrena
Jakbym mial ocenic ten odcinek to dał bym mu 9 na 10
Ostatnio zmieniony 2007-11-07, 23:20 przez Morgoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
O co wam chodzi z tymi powtarzajacymi scenami? Ja ściagnołem z sendspace i mi wszystko działa. Jesli chodzi o odcinek to jest super, Lechero ucieka ze Scofildem. Nie spodobał mi sie trailer 8 odcinka, bo Susan mówiła do Whistlera że ma zabić Mike`a.
Świeżak
wlasnie go obejrzalem jest 5:26 a poza tym wszystko gra 
kazdy tu pisal ze odcinej jest wyrabany w papcie co popieram
lecz zastanawia mnie jedna jedyna rzecz CZY SARA DALEJ ZYJE!?!? moze sie okazac ze jednak zycie i co w tedy? ciekawe jakaby byla reakcja widzow.
mniej interesujace lecz rownie wazne w serialu CO knuje FISHERMAN?? kim on jest??
Trzeba ogladac dalej nie ma co!!
kazdy tu pisal ze odcinej jest wyrabany w papcie co popieram
lecz zastanawia mnie jedna jedyna rzecz CZY SARA DALEJ ZYJE!?!? moze sie okazac ze jednak zycie i co w tedy? ciekawe jakaby byla reakcja widzow.
mniej interesujace lecz rownie wazne w serialu CO knuje FISHERMAN?? kim on jest??
Trzeba ogladac dalej nie ma co!!
Świeżak
Dzięki szponnn za wyjaśnienie bo miałem mętlik w głowie ;-)
Świeżak
Mnie właśnie też zastanawia ta Sara, bo jak LJ siedział w furgonetce to poklepala go po nodze jakaś ręka, a wątpię, że to była ręka Susan... Chociaż, kto wie. ;-)
Odcinek mim zdaniem ok, ale bez szału, wzbudził tylko nowe wątpliwości. No i Whistler ma, krótko mówiąc, przerąbane za to widzenie z Susan.
Odcinek mim zdaniem ok, ale bez szału, wzbudził tylko nowe wątpliwości. No i Whistler ma, krótko mówiąc, przerąbane za to widzenie z Susan.
Świeżak
moim zdaniem zdarzyli by uciec! Nie potrzebnie się cofneli! To mnie wkurzyło tylko. A tak po z atym wyps wiadomo. No i jak teraz ma uciekac z Leccherem to wydaje mi sie, ze wcale tak łatwo nie bedzie, bo przed tem mieli mało czasu, a było ich 2 teraz będzie 3 a znajac życie w ciemno dołaczą się inni np. Bellick, T-bag, może ten młody co uzyczył krzyzyka zeby Scofield wyłaczył prad.... No i teraz bedą ich pilnować i nie bedzie to takie łatwe...
Tweener
mnie aż bolał brzuch, jak była scena z próbą ucieczki 
a może Lechero będzie wiał z nimi i tylko jego zabiją strażnicy albo coś..
mhm.. ciekawa jestem, jak będzie. 4 dni.
a może Lechero będzie wiał z nimi i tylko jego zabiją strażnicy albo coś..
mhm.. ciekawa jestem, jak będzie. 4 dni.
Tweener
Przyznaje poczatek sezonu nie zapowiadał wielkiego sukcesu.. ale po 7 odcinku normalnie az sie chce ogladac
teraz tylko zastanawiam sie jakim sposobem uciekna.. straznicy beda juz wiecej uwarzac.. napewno ogrodzenie tez posprawdzaja czy szczelne.. pozostaje tylko czekac 
Tweener
green_gun pisze:moim zdaniem zdarzyli by uciec! Nie potrzebnie się cofneli! To mnie wkurzyło tylko. A tak po z atym wyps wiadomo. No i jak teraz ma uciekac z Leccherem to wydaje mi sie, ze wcale tak łatwo nie bedzie, bo przed tem mieli mało czasu, a było ich 2 teraz będzie 3 a znajac życie w ciemno dołaczą się inni np. Bellick, T-bag, może ten młody co uzyczył krzyzyka zeby Scofield wyłaczył prad.... No i teraz bedą ich pilnować i nie bedzie to takie łatwe...
to moze pol Sony z nimi ucieknie co ? a sara nie zyje i kropka nie ma co sie zastanawiac. wlasnie ciekawe co knuje ten whistler ?
Tweener
a tak na marginesie to przciesz mieli uciekac we 3 mahone chyba tez mi sie zdaje
whistler nic nie knuje tylko chce nawiac bo w sonie nie ma juz dla niego miejsca po tych alarmach i po tym jak straznik zabil tamtego kogosia 
Świeżak
jakbyś zauwazył to mahon pojechał z agentami zeznawać
a mi się wydaje ze oni chca ich wszystkich zabić ale najpierw wyciągnąć info od wislera
chociaż teraz juz nie jestem taki pewien bo ta laska co porwała sare i LJ to dosyć po przyjacilski gadała z wislerem
a mi się wydaje ze oni chca ich wszystkich zabić ale najpierw wyciągnąć info od wislera
chociaż teraz juz nie jestem taki pewien bo ta laska co porwała sare i LJ to dosyć po przyjacilski gadała z wislerem
Świeżak
No gadała z nim jakby on był nad nią w jakiejś strukturze.
A wogóle ostatnio sobie pomyślałem że jest możliwość że Sara wróci...
po prostu może okazać się że zrobili komuś operację plastyczną przed egzekucją a Sara siedzi gdzieś pilnowana 24h na dobę.
A wogóle ostatnio sobie pomyślałem że jest możliwość że Sara wróci...
po prostu może okazać się że zrobili komuś operację plastyczną przed egzekucją a Sara siedzi gdzieś pilnowana 24h na dobę.
Świeżak
Whistler na 100% coś knuje...w trailerze do odcinka 8 pytał co ze Scofieldem po ucieczce, a Susan (albo Gretchen) odpowiedziała "Kill him"...
Fernando Sucre
Naprawdę mi przykro z powodu śmierci Sary, która nastąpiła gdzieś tutaj na tym forum była o tym mowa - Aktorka grająca Sarę (nie pamiętam jak się nazywa
) odeszła od tego serialu. Bodajże nastąpiło spięcie między nią a innymi aktorami/reżyserami. Tak czy inaczej - nie ma aktorki nie ma Sary Tancredi 
Świeżak
nie było żadnego spięcia, aktorka jest w ciąży i tyle...
Świeżak
może sie zdarzyć że odegra jeszcze jakiś epizod w serialu
Wracamy do tematu. O Sarze jest inny dział.
KhAn
Wracamy do tematu. O Sarze jest inny dział.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-08, 22:48 przez blacklobo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
jakbyś zauwazył MaRaS1990 to planowali ucieczke razem ...we TRZECH... i jesli nie pojechałby jak to slicznie ujeles z agentami zeznawać to musieli by we TRZECH uciekc 
Świeżak
Ale ludziska mieszacie.Wszystko powoli staje się jasne.SARA nie żyje i to jest na 100% pewne.Worki były na kolejne ciała.Nie może być świadków
A Whistler to musi być zabójca międzynarodowej sławy.Musi kogoś ważnego na pewno sprzątnąć.
Świeżak
Myślę, że Whistler jest szpiegiem, agentem, czy coś w tym stylu, który dał się złapać, a jest bardzo potrzebny Firmie.
Fernando Sucre
Uch, w końcu obejrzałam
! Świetny odcinek! A Whistler jaki groźźny >DD.
ALE SUCRE O MALO CO NIE STRACIL ZYCIA ;____;!!!
Ale mi było przykro! Lincoln zaś nie wykorzystał szansy! Głupeekk
Jezu, ja chce nastęęępnyyy, dlaczego nie right noww XD? Szkoda że nie uciekli, ciekawe co wymyślą, ciekawe w ogole po co komu Whistler, i ciekawe co się stanie z Mahonem ;__;.
ALE SUCRE O MALO CO NIE STRACIL ZYCIA ;____;!!!
Ale mi było przykro! Lincoln zaś nie wykorzystał szansy! Głupeekk
Jezu, ja chce nastęęępnyyy, dlaczego nie right noww XD? Szkoda że nie uciekli, ciekawe co wymyślą, ciekawe w ogole po co komu Whistler, i ciekawe co się stanie z Mahonem ;__;.
Świeżak
Mahone powinien odegrać jeszcze znaczącą rolę (myślę, że pozytywną) w serialu, ale już po oczekiwanej ucieczce Scofielda i Whistlera z paki. Ale moim zdaniem straci życie gdzieś po koniec 3-go sezonu. W końcu jest zdesperowanym ćpunem.
Ehh następny odcinek dopiero w poniedziałek, serwery będą pewnie zapchane więc trochę sprawi problemów jego ściągnięcie
Ehh następny odcinek dopiero w poniedziałek, serwery będą pewnie zapchane więc trochę sprawi problemów jego ściągnięcie
C-Note
Po pierwsze Mahone nie może stracić życia, bo serial straciłby wiele... fanekmad89 pisze:Ale moim zdaniem straci życie gdzieś po koniec 3-go sezonu. W końcu jest zdesperowanym ćpunem.
Świeżak
Witam WszystkichBle pisze: Po pierwsze Mahone nie może stracić życia, bo serial straciłby wiele... fanekPo drugie, Mahone nie jest ćpunem, tylko jest uzależniony od jakić leków... ewentualnie można powiedzieć, że jest lekomanem... Poza tym, przez ponad dzień już nic nie bierze, więc nie jest z nim AŻ tak źle... Miejmy przynajmniej taką nadzieję.
Niektórym się sceny powtarzają, bo jest jakaś skaszaniona wersja i trochę się namęczyłem, aż po prostu ściągnołem nową.
Mahone jest ćpunem, niektóre leki działają jak narkotyki, a to że narkoman wytrzymuje jakiś czas bez nich nic nie znaczy. Zgadzam się z opinią, że jeśli zabraknie Mahona serial straci i pewnie on długo jeszcze będzie. Sara zapewne się pojawi, bo przecież wszystko kiedyś skończy się po amerykańsku - happy end'em
Lincoln Burrows
oglądasz w ogóle ten serial? jest 100% ćpunem i kropka..... a co do odcinka to mnie szlag trafia jak jest taka końcówka i nie włącza mi się następny ;P wiedziałęm ze whistler pracuje dla firmyBle pisze:nie jest ćpunem, tylko jest uzależniony od jakić leków... ewentualnie można powiedzieć, że jest lekomanem...