John Abruzzi
John Abruzzi
Wentworth Miller - Najgorętszy!

Post autor: KhAn »

Wentworth Miller został wybrany, głosem czytelników Entertainment Weekly Web jako najgorętszy z najgorętszych! Wyprzedził następnego na liście prawie o 20%. Wyprzedził on miedzy innymi, dwa razy wybieranego do najseksowniejszych mężczyzn magazynu "People", Georga Clooneya, 'Batmana' Christiana Bale, Josha Halloway z "Lost" i Paula Newmana.

Źródło: prisonbreak.org.pl
T-Bag
nie dobijajcie mnie; ja rozumiem to, ze teraz Miller jest sławny, ale znów nie aż tak by ciągle w rankingach pojawiał się na pierwszym miejscu jako najsexowniejszy, a teraz najgorętszy facet; no bez przesady, a tych co wymienili wcale nie są lepsi... czy oni już nie zauważają innych przystojniaków?
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Nie wiem co w nim widzą :P
Michael Scofield
Michael Scofield
a ja o tym mam odmienne zdanie... bardzo się ciesze, ze to własnie jego wybrali.
rowniez jestem nim oczarowana :-P w koncu to dzieki niemu zaczełam ogladac ten wspaniały film ;-)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Damian1989 pisze:Nie wiem co w nim widzą :P
Dziwne by było gdybyś wiedział :P.
Nie mnie oceniać Wenta pod względem wyglądu, ale jeśli już bym musiał to przyznał bym że jest ... nie powiem ładny :oops: niech będzie przystojny.... :D
Michael Scofield
Michael Scofield
może nie jest tak do końca przystojny, tylko ma oryginalną urodę. Fakt, te duże, zielone? oczy potrafią zaczarować, ale niestety ja sie nie dałam :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
tak ale jakby wybrali Fichtnera to by była inna sprawa . Pewnie bys sama kilka głowsów na niego oddała (tak zreszta jak i ja :-P )
Ble
C-Note
C-Note
Szczerze mówiąc to zaczyna być nudne. A za rok będzie kolejny 'super' serial i kolejny 'super' przystojniak, który bedzie zgarniał wszystkie nagrody.

Ponowię pytanie. A gdzie wszechwspaniały Johnny?! :P
Michael Scofield
Michael Scofield
patus1905, racja :mrgreen: to wszystko zależy wiele od gustu :) a mnie te oczka zdązyły zaczarować :roll:

Ble, a kim jest johnny ? :-P
Ble
C-Note
C-Note
niunia pisze:Ble, a kim jest johnny ?
Wszechwspaniały Johnny? :P Toż to Johnny Depp :P wszechwspaniały oczywiście ;)
T-Bag
Ble pisze:Szczerze mówiąc to zaczyna być nudne. A za rok będzie kolejny 'super' serial i kolejny 'super' przystojniak, który bedzie zgarniał wszystkie nagrody.
Niestety muszę się z tym zgodzić; niestety tak to jest w tym showbiznesie....
niunia pisze:Ble, a kim jest johnny ?
Nie wiesz? Jej to Johnny Depp; kocham jego rolę - Jack'a Sparrow'a w filmie "Piraci z karaibów" :D
Michael Scofield
Michael Scofield
aah no tak ;-) bardzo podoba mi się jak zagrał w piratach z karaibów, wprost idealnie nadawał się do tej roli, urodę ma nietypową, no i przyznam niezły przystojniak z niego, jednakże jeszcze wybieram wencika, coz na to poradzę :-P

edit : wiesz melu, pierwsze moje skojarzenie to było johnny jedenaście palców :shock: , pilnowałam dziś dzieci, które go, że tak powiem kochają, i znów nie obyło się bez niego.

uzależniam się od tego forum :mrgreen:, lecz czekają na mnie ksiazki, i znow nie bede mogła być dłuzej.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Mela0607 pisze:Nie wiesz? Jej to Johnny Depp; kocham jego rolę - Jack'a Sparrow'a w filmie "Piraci z karaibów"
a ja kocham jego rolę w filmie "Dziewiąte Wrota"
T-Bag
osobiscie dla mnie Johnny nie jest przystojny, aczkolwiek jako Jack Sparrow to tak; całkowicie nie mój typ, ale jednak spodobał mi się pod kazdym względem

"Dziewiate wrota"? Nie widziałam :-|
Świeżak
Świeżak
postać kapitana Sparrow'a jest co najmniej idealna :-) a Went rzeczywiście ma bardzo oryginalna urode.. która oczarowywuje :roll:

Dobra powracamy do tematu bo widzę, że dyskusja o Johnnym się rozwineła. Jeżeli chcecie podyskutować o nim to porponuję nowy temat w dziale offtopic założyć.

KhAn
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”