John Abruzzi
Wentworth Miller został wybrany, głosem czytelników Entertainment Weekly Web jako najgorętszy z najgorętszych! Wyprzedził następnego na liście prawie o 20%. Wyprzedził on miedzy innymi, dwa razy wybieranego do najseksowniejszych mężczyzn magazynu "People", Georga Clooneya, 'Batmana' Christiana Bale, Josha Halloway z "Lost" i Paula Newmana.
Źródło: prisonbreak.org.pl
Źródło: prisonbreak.org.pl
T-Bag
nie dobijajcie mnie; ja rozumiem to, ze teraz Miller jest sławny, ale znów nie aż tak by ciągle w rankingach pojawiał się na pierwszym miejscu jako najsexowniejszy, a teraz najgorętszy facet; no bez przesady, a tych co wymienili wcale nie są lepsi... czy oni już nie zauważają innych przystojniaków?
Sara Tancredi
Nie wiem co w nim widzą 
Michael Scofield
a ja o tym mam odmienne zdanie... bardzo się ciesze, ze to własnie jego wybrali.
rowniez jestem nim oczarowana
w koncu to dzieki niemu zaczełam ogladac ten wspaniały film ;-)
rowniez jestem nim oczarowana
Lincoln Burrows
Dziwne by było gdybyś wiedziałDamian1989 pisze:Nie wiem co w nim widzą
Nie mnie oceniać Wenta pod względem wyglądu, ale jeśli już bym musiał to przyznał bym że jest ... nie powiem ładny
Michael Scofield
może nie jest tak do końca przystojny, tylko ma oryginalną urodę. Fakt, te duże, zielone? oczy potrafią zaczarować, ale niestety ja sie nie dałam 
Michael Scofield
tak ale jakby wybrali Fichtnera to by była inna sprawa . Pewnie bys sama kilka głowsów na niego oddała (tak zreszta jak i ja
)
C-Note
Szczerze mówiąc to zaczyna być nudne. A za rok będzie kolejny 'super' serial i kolejny 'super' przystojniak, który bedzie zgarniał wszystkie nagrody.
Ponowię pytanie. A gdzie wszechwspaniały Johnny?!
Ponowię pytanie. A gdzie wszechwspaniały Johnny?!
Michael Scofield
patus1905, racja
to wszystko zależy wiele od gustu
a mnie te oczka zdązyły zaczarować
Ble, a kim jest johnny ?
Ble, a kim jest johnny ?
C-Note
Wszechwspaniały Johnny?niunia pisze:Ble, a kim jest johnny ?
T-Bag
Niestety muszę się z tym zgodzić; niestety tak to jest w tym showbiznesie....Ble pisze:Szczerze mówiąc to zaczyna być nudne. A za rok będzie kolejny 'super' serial i kolejny 'super' przystojniak, który bedzie zgarniał wszystkie nagrody.
Nie wiesz? Jej to Johnny Depp; kocham jego rolę - Jack'a Sparrow'a w filmie "Piraci z karaibów"niunia pisze:Ble, a kim jest johnny ?
Michael Scofield
aah no tak ;-) bardzo podoba mi się jak zagrał w piratach z karaibów, wprost idealnie nadawał się do tej roli, urodę ma nietypową, no i przyznam niezły przystojniak z niego, jednakże jeszcze wybieram wencika, coz na to poradzę 
edit : wiesz melu, pierwsze moje skojarzenie to było johnny jedenaście palców
, pilnowałam dziś dzieci, które go, że tak powiem kochają, i znów nie obyło się bez niego.
uzależniam się od tego forum
, lecz czekają na mnie ksiazki, i znow nie bede mogła być dłuzej.
edit : wiesz melu, pierwsze moje skojarzenie to było johnny jedenaście palców
uzależniam się od tego forum
Ostatnio zmieniony 2007-11-05, 17:21 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Lincoln Burrows
a ja kocham jego rolę w filmie "Dziewiąte Wrota"Mela0607 pisze:Nie wiesz? Jej to Johnny Depp; kocham jego rolę - Jack'a Sparrow'a w filmie "Piraci z karaibów"
T-Bag
osobiscie dla mnie Johnny nie jest przystojny, aczkolwiek jako Jack Sparrow to tak; całkowicie nie mój typ, ale jednak spodobał mi się pod kazdym względem
"Dziewiate wrota"? Nie widziałam
"Dziewiate wrota"? Nie widziałam
Świeżak
postać kapitana Sparrow'a jest co najmniej idealna
a Went rzeczywiście ma bardzo oryginalna urode.. która oczarowywuje 
Dobra powracamy do tematu bo widzę, że dyskusja o Johnnym się rozwineła. Jeżeli chcecie podyskutować o nim to porponuję nowy temat w dziale offtopic założyć.
KhAn
Dobra powracamy do tematu bo widzę, że dyskusja o Johnnym się rozwineła. Jeżeli chcecie podyskutować o nim to porponuję nowy temat w dziale offtopic założyć.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-05, 17:31 przez alicek02, łącznie zmieniany 1 raz.