Mnie denerwuje jego charakter!Pam pisze:Gościu jest obleśny... Fuj!!! Ino go widzę to mi sie zbiera na hafty
Ta zuchwałość.......
Ale tak ogólnie to nic do niego nie mam
Mnie denerwuje jego charakter!Pam pisze:Gościu jest obleśny... Fuj!!! Ino go widzę to mi sie zbiera na hafty
bo to w końcu azjatamadamebutterfly pisze:i ma takie dziwne usta i w ogóle taką śmieszną twarz...
ale to prawda, widziałam ładnych azjatów, ale on się nie kwalifikujemadamebutterfly pisze:wiem że azjata lae nie wszyscy maja TAKI wredny i tak dziwnie dziwny wyraz twarzy..
ossszzz...
zawsze mógł trafić do Sony..xDDXaneta pisze:I bardzo dobrze że nie zyje.
w sumie tak. ;D tylko jestem ciekawa za co. i jakby scenarzyści to ujeli ;DSebo160186 pisze:zawsze mógł trafić do Sony..xDD
Na pewno w Sonie nie byłby już taki cwany jak do tej pory był ;-) Albo by popadł w ruinę i by się wszyscy nad nim znęcali, albo by sobie znalazł jak T-Bag takiego Lechero i by z nim trzymał i znowu udawał cwaniaczka ;-)Sebo160186 pisze:zawsze mógł trafić do Sony..xDD
Na to też nie mam całkowitego pomysłu, ale w końcu to już nie nasz kłopot bo i tak koleś nie żyje ;-)Xaneta pisze:tylko jestem ciekawa za co. i jakby scenarzyści to ujeli
A kogog?? w której części??B... pisze:on grał w Fast and furious
Nadaje się do takich ról.Lechero pisze:Taki typowy szefik
Też niedawno to zauważyłam. Rola zbytnio nie istotna, ale jak zobaczyłam twarz i te oczy małe to skądś mi sie kojarzył.. i potem się skapnęłam.B... pisze:on grał w Fast and furious?