Odcinek, do którego trudno się przyczepić. Wszystko trzyma jeszcze poziom pierwszego sezonu i ogląda się to z równą przyjemnością. Dodatkowo dobre zakończenie, które wzmoże obawę o to, czy jest jakakolwiek szansa, że sprawiedliwość zatriumfuje.
Kapitalna scena z odziałem T-Baga:
Weterynarz: Musze pana znieczulić
T-Bag: Czy ja wyglądam na głupiego?
Weterynarz: Nie mogę przeprowadzić tego typu operacji bez znieczulenia. (...) Nikt nie wytrzyma czegoś takiego bez znieczulenia.
T-Bag (patrzy na weterynarza tym swoim wzrokiem, którego widok jest synonimem śmierci i szepta): Nie jestem nikim.
Kapitalna scena z odziałem T-Baga:
Weterynarz: Musze pana znieczulić
T-Bag: Czy ja wyglądam na głupiego?
Weterynarz: Nie mogę przeprowadzić tego typu operacji bez znieczulenia. (...) Nikt nie wytrzyma czegoś takiego bez znieczulenia.
T-Bag (patrzy na weterynarza tym swoim wzrokiem, którego widok jest synonimem śmierci i szepta): Nie jestem nikim.
Tweener
Ten pokazał, ze ucieczka z Fox River to nie wszystko.a jeszcze trudniejsze będzie poradzenie sobie na wolności.
Tweener
Ten odcinek jeszcze powinnien do 1 sezonu byc zaliczany ale wkoncu od jakiegos trzeba zaczac odcinek 5/10
C-Note
Hehe nom ten odcinek był mocny. Najbardziej mi się w nim spodobało właśnie ta akcja z Teodorem jednym słowem
LOL. Myślałem że w tym odcinku ktoś go dobije i nie będzie go dalej, ale jednak jest i dobrze. Odcinek oceniam na 8/10. 
T-Bag
oj tak sytuacja T-Bag'a jest wręcz straszna, ale jednak facet się nie poddał; odcięto mu rękę, a on wytrwał przede wszystkim psychicznie, mimo iż tyle wyrządził krzywd to i tak to chyba jest dla niego najgorsza kara; przypomina mi to "Piłę" tylko, ze tam była akcja ze stopą
a sam klimat odcinka został zachowany z 1 sezonu tak też za to duży plus!
a sam klimat odcinka został zachowany z 1 sezonu tak też za to duży plus!
Lincoln Burrows
A mnie w tym odcinku podoba się przedstawienie Mahona... jak siedzi i ogląda te profile wszystkich i potem z zimną krwią o Scofieldzie i w ogóle.. przedstawili go jako geniusza a zarazem świra po drugiej sronie barykady.
i to mi sie podoba.. Mahone RoX.
Michael Scofield
ah ten garnitur...
dropsmen powraca xD
miło tak zwowu to obejrzec...sporo rzeczy wylatuje z głowy^^
lece na drugi
no i T-Bag...oj dawno takiego nie widzialam...Teodoro moze sie schowac xD
dropsmen powraca xD
miło tak zwowu to obejrzec...sporo rzeczy wylatuje z głowy^^
lece na drugi
no i T-Bag...oj dawno takiego nie widzialam...Teodoro moze sie schowac xD
Michael Scofield
dropsmen ? ^^ hahaha *turla się ze smiechu* ja bym go tak nie nazwała...B... pisze:dropsmen powraca xD
Miło powrócić "do poczatków" bo jak mam na kompie to mi sie nie chce znów ogladać a jak już leci w TV to się obejzy
T-Bag
Pamiętam jak nie mogłam sie doczekać tego odcinka. Byłam strasznie ciekawa co sie z nimi stało, czy uciekli ;-) . Fajna była końcówka, jak Mahone mówił i w tym czasie był pokazywany Michael jak zdejmował kajdanki i je rzucił potem na ziemię. Tego chyba nigdy nie zapomnę jak Bellick gadał z Mahonem, a Alex na koniec rozmowy jak Brad sobie poszedł zaczął wywijać ozami 
Mahone
mi się bardzo podobało wystąpienie Mahona w TV...
taki opanowany i że tak panuuje nad sytuacją...
fajnie mu to wyszło...
ja nie czekałąm na ten odcinek wcale ( bo jak oglądałąm to miałam już cale 2 sezony na kompie i tylko trzeba było włączyć następny... )
taki opanowany i że tak panuuje nad sytuacją...
fajnie mu to wyszło...
ja nie czekałąm na ten odcinek wcale ( bo jak oglądałąm to miałam już cale 2 sezony na kompie i tylko trzeba było włączyć następny... )
T-Bag
ja dostałam cały 2 sezon jeszcze długo przed tym jak zaczęli pokazywać w TV, ale nie oglądałam tylko czekałam do emisjimadamebutterfly pisze:ja nie czekałąm na ten odcinek wcale ( bo jak oglądałąm to miałam już cale 2 sezony na kompie i tylko trzeba było włączyć następny... )
Mahone
ja bym nie mogła...
odkąd zaczęłam oglądać to skończyłam dopiero z ostatnim odcinkiem 2 sezonu ( bo więcej nie było...)
odkąd zaczęłam oglądać to skończyłam dopiero z ostatnim odcinkiem 2 sezonu ( bo więcej nie było...)
Michael Scofield
kurcze wciaga, no...oglasdalam i chyba bede dalej Xd. nawet tata ogladal powtorki a to juz cos ;p
C-Note
ja tez ogladam 2 razy nie raz ten sam odcinek ;-) Tylko PRISON BREAK
John Abruzzi
Bardzo fajny odcinek. Pamiętam, że jak go oglądałem ,to nie opuszczała mnie myśl, że ta seria będzie lepsza od pierwszej, bo będzie się działa nie tylko w więzieniu, ale już na wolności, co znaczy, że będzie dużo ciekawiej. No i bardzo dobrze w tym odcinku został Mahone przedstawiony, jako taki bezwzględny agent, który zrobi wszystko aby tylko wykonać swoje zadanie jak najlepiej. Bardzo dobre rozpoczęcie sezonu.
Sara Tancredi
Mnie zaniepokoił Aleks. Miałem przeczucie, że ósemka będzia miała wielkie problemy i tak rzeczywiście było. Cieszę się, że dali Mahone'a. Takiego smaczku dodał Pb, wyrazista postać, dzięki której jakoś zapomniałem być obrażonym z powodu śmierci Abruzziego.
No i to, że serial zaczął się dynamicznie. Byłem strasznie ciekawy losów wszystkich bohaterów. Dosłownie wszystkich!... Nawet Scofielda i Burrowsa
No i to, że serial zaczął się dynamicznie. Byłem strasznie ciekawy losów wszystkich bohaterów. Dosłownie wszystkich!... Nawet Scofielda i Burrowsa
John Abruzzi
W tym odcinku bardzo mi się podobała jeszcze scena jak ktoś tam przedstawiał postacie ósemki z FR Mahonowi na samym początku. Scena ta została przedstawiona po prostu świetnie, że nawet dzisiaj, tyle po premierze czasami przypominam sobie tą scenę i oglądam. No i całe to wystąpienie Alexa w telewizji i obiecanie, że złapie wszystkich z ósemki, tak postać Mahona na samym początku została przedstawiona bezbłędnie, za co twórcą należą się wielkie brawa.
Świeżak
macie jakoś strone bo ja chce pobrać sezon 2 skazany na śmierć
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-11-07, 18:19 ]
Zapraszamy do działu DOWNLOAD, gdzie powinieneś coś znaleźć :]
-> odcinki-sezon-2-drugi-vf15.htm
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-11-07, 18:19 ]
Zapraszamy do działu DOWNLOAD, gdzie powinieneś coś znaleźć :]
-> odcinki-sezon-2-drugi-vf15.htm
Sara Tancredi
No fajny odcinek, dobrze współgrał z końcówką 1 serii.
Scena z T-Bagiem i lekarzem bardzo dobra.
Scena z T-Bagiem i lekarzem bardzo dobra.