Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
2x01 Manhunt

Post autor: Dusqmad »

Odcinek, do którego trudno się przyczepić. Wszystko trzyma jeszcze poziom pierwszego sezonu i ogląda się to z równą przyjemnością. Dodatkowo dobre zakończenie, które wzmoże obawę o to, czy jest jakakolwiek szansa, że sprawiedliwość zatriumfuje.

Kapitalna scena z odziałem T-Baga:

Weterynarz: Musze pana znieczulić
T-Bag: Czy ja wyglądam na głupiego?
Weterynarz: Nie mogę przeprowadzić tego typu operacji bez znieczulenia. (...) Nikt nie wytrzyma czegoś takiego bez znieczulenia.
T-Bag (patrzy na weterynarza tym swoim wzrokiem, którego widok jest synonimem śmierci i szepta): Nie jestem nikim.
Tweener
Tweener
Re: 2x01 Manhunt

Post autor: Crane »

Ten pokazał, ze ucieczka z Fox River to nie wszystko.a jeszcze trudniejsze będzie poradzenie sobie na wolności.
Tweener
Tweener

Post autor: Mazowszanin »

Ten odcinek jeszcze powinnien do 1 sezonu byc zaliczany ale wkoncu od jakiegos trzeba zaczac odcinek 5/10
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

Hehe nom ten odcinek był mocny. Najbardziej mi się w nim spodobało właśnie ta akcja z Teodorem jednym słowem :-) LOL. Myślałem że w tym odcinku ktoś go dobije i nie będzie go dalej, ale jednak jest i dobrze. Odcinek oceniam na 8/10. :-o
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

oj tak sytuacja T-Bag'a jest wręcz straszna, ale jednak facet się nie poddał; odcięto mu rękę, a on wytrwał przede wszystkim psychicznie, mimo iż tyle wyrządził krzywd to i tak to chyba jest dla niego najgorsza kara; przypomina mi to "Piłę" tylko, ze tam była akcja ze stopą

a sam klimat odcinka został zachowany z 1 sezonu tak też za to duży plus!
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

A mnie w tym odcinku podoba się przedstawienie Mahona... jak siedzi i ogląda te profile wszystkich i potem z zimną krwią o Scofieldzie i w ogóle.. przedstawili go jako geniusza a zarazem świra po drugiej sronie barykady. :-) i to mi sie podoba.. Mahone RoX.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

ah ten garnitur...
dropsmen powraca xD

miło tak zwowu to obejrzec...sporo rzeczy wylatuje z głowy^^
lece na drugi :-D

no i T-Bag...oj dawno takiego nie widzialam...Teodoro moze sie schowac xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

B... pisze:dropsmen powraca xD
dropsmen ? ^^ hahaha *turla się ze smiechu* ja bym go tak nie nazwała... :-D
Miło powrócić "do poczatków" bo jak mam na kompie to mi sie nie chce znów ogladać a jak już leci w TV to się obejzy
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

Pamiętam jak nie mogłam sie doczekać tego odcinka. Byłam strasznie ciekawa co sie z nimi stało, czy uciekli ;-) . Fajna była końcówka, jak Mahone mówił i w tym czasie był pokazywany Michael jak zdejmował kajdanki i je rzucił potem na ziemię. Tego chyba nigdy nie zapomnę jak Bellick gadał z Mahonem, a Alex na koniec rozmowy jak Brad sobie poszedł zaczął wywijać ozami :-D

Post autor: madamebutterfly »

mi się bardzo podobało wystąpienie Mahona w TV...
taki opanowany i że tak panuuje nad sytuacją...
fajnie mu to wyszło...
ja nie czekałąm na ten odcinek wcale ( bo jak oglądałąm to miałam już cale 2 sezony na kompie i tylko trzeba było włączyć następny... )
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

madamebutterfly pisze:ja nie czekałąm na ten odcinek wcale ( bo jak oglądałąm to miałam już cale 2 sezony na kompie i tylko trzeba było włączyć następny... )
ja dostałam cały 2 sezon jeszcze długo przed tym jak zaczęli pokazywać w TV, ale nie oglądałam tylko czekałam do emisji

Post autor: madamebutterfly »

ja bym nie mogła...
odkąd zaczęłam oglądać to skończyłam dopiero z ostatnim odcinkiem 2 sezonu ( bo więcej nie było...)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

kurcze wciaga, no...oglasdalam i chyba bede dalej Xd. nawet tata ogladal powtorki a to juz cos ;p
C-Note
C-Note

Post autor: Misterek999 »

ja tez ogladam 2 razy nie raz ten sam odcinek ;-) Tylko PRISON BREAK
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Bardzo fajny odcinek. Pamiętam, że jak go oglądałem ,to nie opuszczała mnie myśl, że ta seria będzie lepsza od pierwszej, bo będzie się działa nie tylko w więzieniu, ale już na wolności, co znaczy, że będzie dużo ciekawiej. No i bardzo dobrze w tym odcinku został Mahone przedstawiony, jako taki bezwzględny agent, który zrobi wszystko aby tylko wykonać swoje zadanie jak najlepiej. Bardzo dobre rozpoczęcie sezonu.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Żmij »

Mnie zaniepokoił Aleks. Miałem przeczucie, że ósemka będzia miała wielkie problemy i tak rzeczywiście było. Cieszę się, że dali Mahone'a. Takiego smaczku dodał Pb, wyrazista postać, dzięki której jakoś zapomniałem być obrażonym z powodu śmierci Abruzziego.
No i to, że serial zaczął się dynamicznie. Byłem strasznie ciekawy losów wszystkich bohaterów. Dosłownie wszystkich!... Nawet Scofielda i Burrowsa :mrgreen:
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

W tym odcinku bardzo mi się podobała jeszcze scena jak ktoś tam przedstawiał postacie ósemki z FR Mahonowi na samym początku. Scena ta została przedstawiona po prostu świetnie, że nawet dzisiaj, tyle po premierze czasami przypominam sobie tą scenę i oglądam. No i całe to wystąpienie Alexa w telewizji i obiecanie, że złapie wszystkich z ósemki, tak postać Mahona na samym początku została przedstawiona bezbłędnie, za co twórcą należą się wielkie brawa.
Świeżak
Świeżak

Post autor: zyga12345 »

macie jakoś strone bo ja chce pobrać sezon 2 skazany na śmierć

[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-11-07, 18:19 ]
Zapraszamy do działu DOWNLOAD, gdzie powinieneś coś znaleźć :]
-> odcinki-sezon-2-drugi-vf15.htm
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

No fajny odcinek, dobrze współgrał z końcówką 1 serii.
Scena z T-Bagiem i lekarzem bardzo dobra.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon II”