T-Bag
T-Bag
Czyżby koniec Prison Break?

Post autor: Mahonia »

Stacja FOX zadecydowała, że Prison Break nie będzie puszczany w 2009 roku. W poniedziałki będą pokazywane takie seriale jak Dollhouse i 24. Tak będzie wyglądała ramówka na 2009 rok:

Obrazek

źródło: PBelite z http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
tłumaczenie: ja

Czyli to znaczy, że jednak ten serial zakończy się na 4 sezonie?
Michael Scofield
Michael Scofield
niekoniecznie jednak tak byłoby chyba najlepiej
T-Bag
niekoniecznie jednak tak byłoby chyba najlepiej
o tak podpisuje sie pod tym bo przeciez to nie moda na sukces aby sie ciagnał w nie skonczonosc ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
...niech postawia na jakośc nie na ilośc i zakończą serial w odpowiednim momencie ..zanim się zrobi nieciekawy - to z pewnością bardziej usatysfakcjonuje widzów
Michael Scofield
Michael Scofield
Trzeba umieć odejść w świetle reflektorów!! Wystarczy jeszcze chwile poczekać i już ludzie zapamiętaja Cię jako nieudacznika. Tak samo może być z PB... Dobrze, ze juz nie będą puszczać :D
Michael Scofield
Michael Scofield
I prawidlowo, niech zrobia cos nowego... Ja ndal sie upieram ze koniec powinien byc na 2 sezonie
Michael Scofield
Michael Scofield
nie no może nie na drugim... na trzecim ..gdyby był zrobiony do końca..ale jak tak troche zamieszali to mysle że 4 sezon w zupełności wystaryczy , tylko zeby go doparcowali..i "ładnie rozwiązali wątki" :-P
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
Re: Czyżby koniec Prison Break?

Post autor: Pam »

Nawet dobrze, ze sie skończy na tym sezonie bo byłoby wszystko poprostu naciagane... Wszystkie wątki są prawie że wyjaśnione... Niech rozprawią się z Firmą i będą mogli żyć w spokoju ;)
Michael Scofield
Michael Scofield
Byłoby lepiej jakby się zakończył na 4 sezonie ;)
Tak jak już ktoś wspomniał; lepsza jakość niż ilość.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Też myślę że 4 sezony to sporo. W końcu nie można tego ciągnąć w nieskończoność. Takie naciąganie jest nudne. Ale jak jużzakończyć to niech to będzie naprawdę coś extra.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
PatuŚ pisze:nie no może nie na drugim... na trzecim ..gdyby był zrobiony do końca..ale jak tak troche zamieszali to mysle że 4 sezon w zupełności wystaryczy , tylko zeby go doparcowali..i "ładnie rozwiązali wątki" :-P
Dokładnie. Zgadzam się w 100%. Powinny były być trzy, ale skoro przez strajk scenarzystów trzeci nie wyszedł, to niech w tym czwartym wszystko pięknie zakończą.
Michael Scofield
Michael Scofield
ale przeciez w drugim w sumie sie wszystko raczej wyjasnilo. Linca uniewinnili i wogole sie tam poukladalo...nie wiem po co gmatwali
Fernando Sucre
Fernando Sucre
edzik pisze:ale przeciez w drugim w sumie sie wszystko raczej wyjasnilo. Linca uniewinnili i wogole sie tam poukladalo...nie wiem po co gmatwali
W sumie racja, ale jednak dwa sezony to trochę mało jak dla mnie ;-) Poza tym w 3. sezonie były nowe postacie, np. taki Whistler, no i inna wersja Alexa ;-) Trzy by było idealnie, a że nie wyszło, to cztery i koniec. Ale prawda, że drugi byłby pasował na koniec, gdyby nie to namieszanie w ostatnim odcinku.
T-Bag
T-Bag
Ja tam bardzo sie ciesze, że były te 3 sezony bo ciągle mi się to podobało, tyko mam nadzieję, że teraz ten czwarty to będzie ostatni, bo chciałabym zapamiętać ten serial jako świetny, gdzie ciągle się coś dzieje i za każdym razem coś innego. Ale jak będą to dalej ciągnąć to nie będzie to już takie fajne.
Michael Scofield
Michael Scofield
miejmy nadzieje, że 4 sezon będzie faktycznie super hiper itp bo nie zawsze jest tak co pokazują trailery
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Ja uwielbiam ten serial, wiec jak już będę miała wszystkie cztery sezony, to zrobie sobie wielkie kino z samym PB (tylko będzie mi szkoda prądu). Chcę wiecej Alexa w kolejnym sezonie :D
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

Ja lubię założenie "do trzech razy sztuka" i tu tez powinno tak być. Gdyby dociągnęli 3 sezon do tych 22-23 odcinków byłoby napewno cacy i nie byłoby tego wszechobecnego czepiania się o naciąganie. Poza tym 3 sezony to tak fajnie brzmi, coś w rodzaju trylogii. Jeśli zamierzają coś jeszcze kombinowac z przedłużaniem to będę wkórzona. 4 sezon powinien byc ostatnim (ale gdyby były kolejne części tez bym oglądała :mrgreen: )
Michael Scofield
Michael Scofield
DObrym pomysłem byłoby własnie dokończenie 3 sezonu ... to już byłoby mocno dopracowane i w kazdym odcinku byłoby "gęsto" od akcji :-D
Ale jak zaczeli 4 sezon to już niech na nim skonczą tylko niech przygotuja coś specjalnego
Michael Scofield
Michael Scofield
Podejrzewam że gdyby nie ten strajk scenarzystów. Skończyło by się na 22 odcinkach 3 serii. No ale na nasze szczęście zrobili jeszcze jeden. :-D
T-Bag
T-Bag
Prison Break nie pojawi się w 2009 roku na antenie stacji FOX - oznacza to brak nowych odcinków. Jego miejsce zajmie nowy serial Dollhouse. Teoretycznie oznacza to więc koniec Skazanego na śmierć. Jest jednak światełko w tunelu - nowy serial ma tylko 13 odcinków. Zatem możliwe, że emisję Prison Break czeka 13-tygodniowa przerwa, podczas której wyemitowane zostaną wszystkie odcinki Dollhouse, a następnie, w kwietniu, pojawią się pozostałe odcinki 4 sezonu. Podobna sytuacja miała miejsce w przypadku Zagubionych, a serial przecież wciąż trwa i ma się dobrze. Czy podobnie będzie z Prison Break? Oby.
Pojawia się jednak kolejny problem: 13 tygodni przerwy?! To całkiem sporo, chociaż na fanach Zagubionych nie zrobi to pewnie większego wrażenia (9 miesięcy bez nowych odcinków).
zródło:ThePrisonBreak.net
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

Mahonia pisze:Zatem możliwe, że emisję Prison Break czeka 13-tygodniowa przerwa, podczas której wyemitowane zostaną wszystkie odcinki Dollhouse, a następnie, w kwietniu, pojawią się pozostałe odcinki 4 sezonu
Nie no ja po prostu uwielbaim czekać :!: Ja mam bury do polskich telewizji ale to co oni robią to już jest przegięcie :!: W ogóle co to za pomysł, żeby pakować inny serial między emisję innego???To jest chore, kto tam pracuje do jasnej mać :?: :!: Mam nadzieje, że tego nie zrobią, bo miałabym ciśnienie krytyczne :evil:
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Ale dlaczego mi to robią :( ??? Będę sie niecierpliwic xD
A do kwietnia będę juz miała wszystkie odcinki czwartego sezonu obejrzane (jak wszystkie do tego czasu zdąża sie pojawić ;) )
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

lekkie przegiecie. Juz w 3 sezonie kombinowali, a teraz znowu zaczynaja? :roll:
Fernando Sucre
Fernando Sucre
E tam nie zrobią tego. To jest raczej ostatni sezon więc nie powinni robić przerwy w nadawaniu.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

4sezony to duzo, ja sie zgadzam z Edzik, ze powinno sie zakonczyc na 2 sezonie wszystko ;) 3 sezon to dno :D mam nadzieje ze jednak nas zaskocza czyms w IV sezonie, zeby dalo sie to ogladac :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”