źródło: PBelite z http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
tłumaczenie: ja
Czyli to znaczy, że jednak ten serial zakończy się na 4 sezonie?

Ostatnio zmieniony 2008-06-25, 23:32 przez Mahonia, łącznie zmieniany 3 razy.
o tak podpisuje sie pod tym bo przeciez to nie moda na sukces aby sie ciagnał w nie skonczonosc ;-)niekoniecznie jednak tak byłoby chyba najlepiej
Dokładnie. Zgadzam się w 100%. Powinny były być trzy, ale skoro przez strajk scenarzystów trzeci nie wyszedł, to niech w tym czwartym wszystko pięknie zakończą.PatuŚ pisze:nie no może nie na drugim... na trzecim ..gdyby był zrobiony do końca..ale jak tak troche zamieszali to mysle że 4 sezon w zupełności wystaryczy , tylko zeby go doparcowali..i "ładnie rozwiązali wątki"
W sumie racja, ale jednak dwa sezony to trochę mało jak dla mnie ;-) Poza tym w 3. sezonie były nowe postacie, np. taki Whistler, no i inna wersja Alexa ;-) Trzy by było idealnie, a że nie wyszło, to cztery i koniec. Ale prawda, że drugi byłby pasował na koniec, gdyby nie to namieszanie w ostatnim odcinku.edzik pisze:ale przeciez w drugim w sumie sie wszystko raczej wyjasnilo. Linca uniewinnili i wogole sie tam poukladalo...nie wiem po co gmatwali
Nie no ja po prostu uwielbaim czekaćMahonia pisze:Zatem możliwe, że emisję Prison Break czeka 13-tygodniowa przerwa, podczas której wyemitowane zostaną wszystkie odcinki Dollhouse, a następnie, w kwietniu, pojawią się pozostałe odcinki 4 sezonu