Michael Scofield
gosia!., no i znowu mamy wspólne zainteresowania. Ja te uwielbiam film Requiem dla snu. Najlepszy jaki wyprodukowano.
Michael Scofield
Szosty zmysl, Potęga strachu, seria Fast and furious. Uwielbiam i jeszcze Zostanmy przyjaciolmi xD nI jeszcze Przygoda na Antarktydzie... cudny film! Pokazuje prawdziwa przyjazn miedzy ludzmi a zwierzetami... Lzy to same leca przynajmniej mi ;(. Polecam bardzo.
Ostatnio zmieniony 2008-06-22, 15:01 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
O, jak fajnie, nie jestem sama. Hehe. ;-) No widzę, że podobne gusta mamy... ;-)Ania1991_ck pisze:no i znowu mamy wspólne zainteresowania. Ja te uwielbiam film Requiem dla snu. Najlepszy jaki wyprodukowano.
Jeszcze 'Billy Elliot' wywarł na mnie pozytywne wrażenie no i 'Podaj dalej', bo akurat niedawno oglądałam te filmy. ;-)
Michael Scofield
Film wywarł na mnie przeogromne wrażenie!! Jego śmierć na końcu była straszna!!gosia!. pisze:'Podaj dalej'
Ale fajny był pomysł jakiegoś chłopca aby wszyscy na ziemi podskoczyli w tym samym momencie xD
21 ogladałam ostatnio!! Ekstra fabuła, aktorzy, muzyka, światła... Ale czasem było jakby nakręcone amatorską kamerą.. A tak to super!!
T-Bag
Mi się bardzo podobało ''Secret Window'' z Johnnym Deepem. ''Armageddon'' też był fajny. Niezły był horror ''Blair Witch Projeckt'' czy jakoś tam, nieźle się wystraszyłam jak to oglądałam, a było to parę lat temu. podobało mi się tez ''Sweet November'' z Keanu Reeves'em. Szkoda tylko, że się tak smutno kończy.
Mahone
ostatnio "Requiem for a dream..."
nie zdawałam sobie jakoś sprawy... przez ponad tydzień nie chciałam patrzeć na żadne tabletki ani strzykawki....
no i armagedon, leciał ostatnio na polsacie... poryczałam się nawet... te ogromne masy ludzi łączące się w obliczu śmierci i poświęcenie...
to z tych co ostatnio oglądałam...
nie zdawałam sobie jakoś sprawy... przez ponad tydzień nie chciałam patrzeć na żadne tabletki ani strzykawki....
no i armagedon, leciał ostatnio na polsacie... poryczałam się nawet... te ogromne masy ludzi łączące się w obliczu śmierci i poświęcenie...
to z tych co ostatnio oglądałam...
Mahone
Tydzień temu po raz drugi oglądałam "Piękny umysł" cudowny... po raz drugi wywarł na mnie wrażenie. Gorąco polecam 
Mahone
jeszcze pearl harbor...
smutne ale się nie popłakałam... (najbliżej było jak zabili mojego Dannego ;( )
ale strasznie pokazana wojna... chociaż nie jest to najlepszy film wojenny to mimo wszystko watro obejrzeć...
smutne ale się nie popłakałam... (najbliżej było jak zabili mojego Dannego ;( )
ale strasznie pokazana wojna... chociaż nie jest to najlepszy film wojenny to mimo wszystko watro obejrzeć...
T-Bag
Wzgórza mają oczy,martwa rzeka i szeregowiec ryan to moje ulubione ;-)
Michael Scofield
to aj walne z jeszcze innej paki: Sami swoi, nie ma mocnych, Kogel mogel no i oczywiscie jak rozpetalem II wojne swiatowa!!! Boski film i Franek moj kochany no kocham to
Michael Scofield
ogladałam to kiedys w tamtym tyg po raz tysiac pięcdziesiaty xDedzik pisze:Kogel mogel
" ty juz dugo panienką nie bedziesz"
Dolas jest niezły...ostatnio przyspiałam na nim, ale okrzyk " JUGOSłAWIA" mnie wybudził^^ z takich "gatunków" to jeszcze CK Dezerterzy sa niezli
Michael Scofield
ck nie ogaladam ale ta piosenka "chodzcie chodzcie mnie was tutaj potrzeba" mnie rozwala! I jescze wiele tekstow.
jakis czas temu na jedynce lecial film dom dusz zcy cos w ten desen...Choc nie lubie takich filmow to ten mi sie podobal, wzruszajacy bardzo (podobno bo ja nie placze na filmach tylko na przygodzie...;p).
jakis czas temu na jedynce lecial film dom dusz zcy cos w ten desen...Choc nie lubie takich filmow to ten mi sie podobal, wzruszajacy bardzo (podobno bo ja nie placze na filmach tylko na przygodzie...;p).
Mahone
Z polskich starych filmów to uwielbiam "Nie lubię poniedziałków"
mogę oglądać parę razy dziennie 
Fernando Sucre
Oglądałam przed wczoraj. Film naprawdę daje do myślenia. I właśnie z takich powodów nie pije nie pale i nie ćpam.madamebutterfly pisze:ostatnio "Requiem for a dream..."
nie zdawałam sobie jakoś sprawy...
Michael Scofield
Requiem jest równo zryte, daje do myslenia, ale jest zryte
muzyka genialna, idealnie wkomponowana z film
muzyka genialna, idealnie wkomponowana z film
Mahone
muzyka jest świetna...
taka... przejmująca i przybijająca...
ja filmu nie chcę już nigdy widzieć..
źle na mie działa jakoś...
taka... przejmująca i przybijająca...
ja filmu nie chcę już nigdy widzieć..
źle na mie działa jakoś...
Michael Scofield
w tym filmie to tylko muzyka fajna... Film owszem "madry", ale nudny na maxa. taka moja opinia
Michael Scofield
ta scena jak babce podłaczyja cos do głowy i ja trzepie jest ohydna OO
racja, ze nudny, jak ogldałam pierwszy raz zrobił na mnie wrazenie bo jest wstrzasajacy, za drugim juz nie chciało mi sie na to patrzec.
i mimo ze wstrzasajacy to jakos mnie nie przekonał do niepicia i niepalenia ^^
racja, ze nudny, jak ogldałam pierwszy raz zrobił na mnie wrazenie bo jest wstrzasajacy, za drugim juz nie chciało mi sie na to patrzec.
i mimo ze wstrzasajacy to jakos mnie nie przekonał do niepicia i niepalenia ^^
Mahone
takie filmy powinno się chyba oglądać tylko raz...
mi się nie nudziło ale pewnie dlatego że oglądałąm z koleżankami a z nimi po prostu nie można się nudzić (o patrz jak ta lodówka zasuwa!!! )
mi się nie nudziło ale pewnie dlatego że oglądałąm z koleżankami a z nimi po prostu nie można się nudzić (o patrz jak ta lodówka zasuwa!!! )
Michael Scofield
Potega strachu.
z dwóch powodów: pierwszy, dominujacy Paul Walker, drugi: moze i nie specjalnie skomplikowana fabuła, która mimo wszystko robi wrazenie i momentami zaskakuje
dzieks za polecenie :*
z dwóch powodów: pierwszy, dominujacy Paul Walker, drugi: moze i nie specjalnie skomplikowana fabuła, która mimo wszystko robi wrazenie i momentami zaskakuje
Mahone
Potęga strachu bardzo fajna
Trzyma w napięciu 
Ja polecam "Wróg u bram", jeżeli ktoś lubi filmy wojenne. Bardzo fajny i ciekawy.
Ja polecam "Wróg u bram", jeżeli ktoś lubi filmy wojenne. Bardzo fajny i ciekawy.
Michael Scofield
100% racja, film bardzo ciekawy - tez jestem fanka wojennych , rola Jud Low'a zagrana perfekcyjnieMadzialena pisze:Ja polecam "Wróg u bram", jeżeli ktoś lubi filmy wojenne. Bardzo fajny i ciekawy.
Michael Scofield
Zgadzam sie, a jakze! Film bomba po prostu. zaskoczyla mnie fabula, wreszcie cos oryginalnego. Znudzily mi sie juz filmy o atakach terrosrystycznych i hakerach pragnacych zawladnac nad swiatem xD. Duzy plus z obsadeB... pisze:Potega strachu.
Mahone
Polecam również film "Przygoda na Antarktydzie". Wzruszający i piękny film. Płakałam przez połowę filmu. Główną rolę gra Paul Walker
i jeszcze te pieski huskie...
Mi się najbardziej Armageddon podobał
A już myślałam, że Ziemia się rozpadnie 
Ale najczęsciej oglądam filmy w środy na jedynce (Okruchy Życia). Ten wczorajszy film był świetny
Albo też Sądny dzień ze względu na *boskiego*
Te jego ruchy xD
Ale najczęsciej oglądam filmy w środy na jedynce (Okruchy Życia). Ten wczorajszy film był świetny
Albo też Sądny dzień ze względu na *boskiego*