Michael Scofield
gosia!., no i znowu mamy wspólne zainteresowania. Ja te uwielbiam film Requiem dla snu. Najlepszy jaki wyprodukowano.
Michael Scofield
Michael Scofield
Szosty zmysl, Potęga strachu, seria Fast and furious. Uwielbiam i jeszcze Zostanmy przyjaciolmi xD nI jeszcze Przygoda na Antarktydzie... cudny film! Pokazuje prawdziwa przyjazn miedzy ludzmi a zwierzetami... Lzy to same leca przynajmniej mi ;(. Polecam bardzo.
Tweener
Ania1991_ck pisze:no i znowu mamy wspólne zainteresowania. Ja te uwielbiam film Requiem dla snu. Najlepszy jaki wyprodukowano.
O, jak fajnie, nie jestem sama. Hehe. ;-) No widzę, że podobne gusta mamy... ;-)
Jeszcze 'Billy Elliot' wywarł na mnie pozytywne wrażenie no i 'Podaj dalej', bo akurat niedawno oglądałam te filmy. ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
gosia!. pisze:'Podaj dalej'
Film wywarł na mnie przeogromne wrażenie!! Jego śmierć na końcu była straszna!!
Ale fajny był pomysł jakiegoś chłopca aby wszyscy na ziemi podskoczyli w tym samym momencie xD

21 ogladałam ostatnio!! Ekstra fabuła, aktorzy, muzyka, światła... Ale czasem było jakby nakręcone amatorską kamerą.. A tak to super!! :D
T-Bag
Mi się bardzo podobało ''Secret Window'' z Johnnym Deepem. ''Armageddon'' też był fajny. Niezły był horror ''Blair Witch Projeckt'' czy jakoś tam, nieźle się wystraszyłam jak to oglądałam, a było to parę lat temu. podobało mi się tez ''Sweet November'' z Keanu Reeves'em. Szkoda tylko, że się tak smutno kończy.
ostatnio "Requiem for a dream..."
nie zdawałam sobie jakoś sprawy... przez ponad tydzień nie chciałam patrzeć na żadne tabletki ani strzykawki....
no i armagedon, leciał ostatnio na polsacie... poryczałam się nawet... te ogromne masy ludzi łączące się w obliczu śmierci i poświęcenie...
to z tych co ostatnio oglądałam...
Mahone
Tydzień temu po raz drugi oglądałam "Piękny umysł" cudowny... po raz drugi wywarł na mnie wrażenie. Gorąco polecam :)
jeszcze pearl harbor...
smutne ale się nie popłakałam... (najbliżej było jak zabili mojego Dannego ;( )
ale strasznie pokazana wojna... chociaż nie jest to najlepszy film wojenny to mimo wszystko watro obejrzeć...
T-Bag
Wzgórza mają oczy,martwa rzeka i szeregowiec ryan to moje ulubione ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
to aj walne z jeszcze innej paki: Sami swoi, nie ma mocnych, Kogel mogel no i oczywiscie jak rozpetalem II wojne swiatowa!!! Boski film i Franek moj kochany no kocham to
Michael Scofield
Michael Scofield
edzik pisze:Kogel mogel
ogladałam to kiedys w tamtym tyg po raz tysiac pięcdziesiaty xD
" ty juz dugo panienką nie bedziesz" :lol:

Dolas jest niezły...ostatnio przyspiałam na nim, ale okrzyk " JUGOSłAWIA" mnie wybudził^^ z takich "gatunków" to jeszcze CK Dezerterzy sa niezli :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
ck nie ogaladam ale ta piosenka "chodzcie chodzcie mnie was tutaj potrzeba" mnie rozwala! I jescze wiele tekstow.
jakis czas temu na jedynce lecial film dom dusz zcy cos w ten desen...Choc nie lubie takich filmow to ten mi sie podobal, wzruszajacy bardzo (podobno bo ja nie placze na filmach tylko na przygodzie...;p).
Mahone
Z polskich starych filmów to uwielbiam "Nie lubię poniedziałków" :D mogę oglądać parę razy dziennie :)
Fernando Sucre
madamebutterfly pisze:ostatnio "Requiem for a dream..."
nie zdawałam sobie jakoś sprawy...
Oglądałam przed wczoraj. Film naprawdę daje do myślenia. I właśnie z takich powodów nie pije nie pale i nie ćpam.
Michael Scofield
Michael Scofield
Requiem jest równo zryte, daje do myslenia, ale jest zryte :roll:
muzyka genialna, idealnie wkomponowana z film
muzyka jest świetna...
taka... przejmująca i przybijająca...
ja filmu nie chcę już nigdy widzieć..
źle na mie działa jakoś...
Michael Scofield
Michael Scofield
w tym filmie to tylko muzyka fajna... Film owszem "madry", ale nudny na maxa. taka moja opinia
Michael Scofield
Michael Scofield
ta scena jak babce podłaczyja cos do głowy i ja trzepie jest ohydna OO
racja, ze nudny, jak ogldałam pierwszy raz zrobił na mnie wrazenie bo jest wstrzasajacy, za drugim juz nie chciało mi sie na to patrzec.
i mimo ze wstrzasajacy to jakos mnie nie przekonał do niepicia i niepalenia ^^
takie filmy powinno się chyba oglądać tylko raz...
mi się nie nudziło ale pewnie dlatego że oglądałąm z koleżankami a z nimi po prostu nie można się nudzić (o patrz jak ta lodówka zasuwa!!! )
Michael Scofield
Michael Scofield
Potega strachu.
z dwóch powodów: pierwszy, dominujacy Paul Walker, drugi: moze i nie specjalnie skomplikowana fabuła, która mimo wszystko robi wrazenie i momentami zaskakuje
dzieks za polecenie :*
Mahone
Potęga strachu bardzo fajna :) Trzyma w napięciu :)
Ja polecam "Wróg u bram", jeżeli ktoś lubi filmy wojenne. Bardzo fajny i ciekawy.
Michael Scofield
Madzialena pisze:Ja polecam "Wróg u bram", jeżeli ktoś lubi filmy wojenne. Bardzo fajny i ciekawy.
100% racja, film bardzo ciekawy - tez jestem fanka wojennych , rola Jud Low'a zagrana perfekcyjnie :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
B... pisze:Potega strachu.
z dwóch powodów: pierwszy, dominujacy Paul Walker, drugi: moze i nie specjalnie skomplikowana fabuła, która mimo wszystko robi wrazenie i momentami zaskakuje
dzieks za polecenie :*
Zgadzam sie, a jakze! Film bomba po prostu. zaskoczyla mnie fabula, wreszcie cos oryginalnego. Znudzily mi sie juz filmy o atakach terrosrystycznych i hakerach pragnacych zawladnac nad swiatem xD. Duzy plus z obsade ;). Nie chodzi mi tu tylko o pana W. ale tez o reszte aktorow bo choc sa dosc malo znani to dobrze zagrali swoje role
Mahone
Polecam również film "Przygoda na Antarktydzie". Wzruszający i piękny film. Płakałam przez połowę filmu. Główną rolę gra Paul Walker :) i jeszcze te pieski huskie...
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Mi się najbardziej Armageddon podobał :D A już myślałam, że Ziemia się rozpadnie :)
Ale najczęsciej oglądam filmy w środy na jedynce (Okruchy Życia). Ten wczorajszy film był świetny :)
Albo też Sądny dzień ze względu na *boskiego* :roll: Te jego ruchy xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „FILMY”