To jest moja pierwsza ankieta, więc proszę o wyrozumiałość, za jakiekolwiek błędy przepraszam.
Ja bym chciała, żeby powróciła i odnalazła szczęście razem z Michaelem
Uśmiechu? Ja raczej myślę że to będzie szok dla niego. Ale i tak jestem ciekawa jego miny gdy ją zobaczy.niunia pisze:
Już nie mogę się doczekać uśmiechu na twarzy Michaela z tego powodu..
Dokładnie tak to można ująć.Tanira pisze:"hej to ja Sara! wrocilam! nic mi nie jest. taki zarcik" --'
Michel też. A co do Sary - hmmm może być ciekawie.edzik pisze: i ciagle ma ten sam wyraz twarzy.
Takie samo miałam wrażenie a oni teraz robią z tego bombastic fantasticmofing pisze:Mialem wrazenie, ze ten serial jest mimo wszystko realistyczny.
A tu jakies zmartwychwstanie.
Dla mnie bez względu na to jak to będą tłumaczyć to i tak będzie to naciągane choćby dlatego, że zamysł był na bank taki że Sary nie będzie.Była głowa, nie było Sary więc nie ma o czyjm gadać...Ania1991_ck pisze:Jak to dobrze wytłumaczą to nie będzie tak źle. I nie będzie to wyglądało na całkiem naciągane.
Linc i tak jest głąbem kapuścianym więc z tym to nawet nie muszą kombinowaćB... pisze:powrót Sary udowodni ze Linc nie ma mózgu
I to jest dla mnie również jedyny powód. Już naprawdę wystarczająco spaprali mu życie, że jest mi go tak szkoda...k0sa pisze:Niech wróci tylko z jednego powodu - bo Michael ją kocha