Chcecie żeby Sara powróciła w czwartym sezonie?

Czas głosowania minął 2008-06-21, 10:26

Liczba głosów: 21
tak (14) 67%
nie (7) 33%
T-Bag
Zaznaczcie i napiszcie dlaczego wybraliście tak a nie inaczej.
To jest moja pierwsza ankieta, więc proszę o wyrozumiałość, za jakiekolwiek błędy przepraszam.
Ja bym chciała, żeby powróciła i odnalazła szczęście razem z Michaelem :-)
Michael Scofield
Ja płakałam jak Sara zginęła więc bardzo chce jej powrotu!
Musi się jej poukładać z Michaelem!!
Michael Scofield
na początku mi jej brakowało w serialu, później się przyzwyczaiłam, ale też chcę, żeby wróciła.. musi się Michaelowi ułożyć po tym wszystkim^^
Michael Scofield
Naturalnie, że tak.Choć przyzwyczaiłam się i pogodziłam, że jej juz nie bedzie.. to bardzo się cieszę, że wraca.

Już nie mogę się doczekać uśmiechu na twarzy Michaela z tego powodu..
Fernando Sucre
niunia pisze:
Już nie mogę się doczekać uśmiechu na twarzy Michaela z tego powodu..
Uśmiechu? Ja raczej myślę że to będzie szok dla niego. Ale i tak jestem ciekawa jego miny gdy ją zobaczy.
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Ja też bardzo chcę, by Sara wróciła...
Chciałabym żeby razem z Michaelem ułożyli sobie życie... Dla mnie będzie to wielki szok, jak ją zobaczę od razu...
Tweener
Co prawda już się przyzwyczaiłam do tego, że Sary nie będzie, bo to jednak dziwnie tak, że wraca, chociaż miała zginąć...
No ale lubiłam Sarę, więc bardzo fajnie, że wróci...Michael na pewno będzie szczęśliwy...^^
Michael Scofield
chyba bede oryginalna...
nie. nie chce zeby wrocila.
dla Majkiela to bedzie lekki szok
"hej to ja Sara! wrocilam! nic mi nie jest. taki zarcik" --'
zreszta ja tam jej nie lubie xD
Mia
Fernando Sucre
Ja się powtórzę z któregośtam tematu, że dla mnie to jest tylko dowód na to, że kończą im się pomysły.Nie wiedzieli jak urozmaicić fabułę 4 sezonu to pomyśleli o Sarce.Zadzwonili do niej a ona w sumie stęskniona za chłopakami się zgodziła ;-) Nie wierzę, że planowali jej powrót i głowa w pudełku miała robić za sztuczną...czy chcę żeby wróciła to już chyba za późno, bo wraca tak czy siak ale dla mnie mogłoby jej równie dobrze nie być, nie jest wg mnie niezbędną postacią, po prostu sobie jest, właściwie to jej powrót będę wiązała tylko z Michael'em i jego uczuciami ale zobaczymy jak to rozwikłają, liczę na sensowne wytłumaczenie.
Tanira pisze:"hej to ja Sara! wrocilam! nic mi nie jest. taki zarcik" --'
Dokładnie tak to można ująć.
Skoro jej smierć miała nie być podana czarno na białaym, równie dobrze chcę powrotu Paul'a bo jego śmierć była bardziej niewyjaśniona ;-)
bucior676
bucior676
Ja wolę, żeby nie powróciła. Zasadniczo to bardzo ją lubiłem w serialu. Dlaczego więc wolę aby nie wróciła?
Dlatego, że byłoby to trochę naciągnięte... Zginęła i już, mówi się trudno, a nie tu takie zmartwychwstanie ;/
Michael Scofield
Ja chce żeby wróciła, niech wraca..Oo a co???...xD Myślę że przez jej powrót serial będzie jeszcze bardziej ciekawy..Oo..
Michael Scofield
niech sobie wróci. Michael musi miec coś z zycia w końcu xD
:mrgreen:
Michael Scofield
sara jest nudna...taka ciepla klucha i ciagle ma ten sam wyraz twarzy.
Fernando Sucre
edzik pisze: i ciagle ma ten sam wyraz twarzy.
Michel też. A co do Sary - hmmm może być ciekawie.
Mahone
Ja już kiedyś sie wypowiadałam na ten temat i uważam, że jest to trochę naciągane... Lepiej by było jakby nie wracała...
Michael Scofield
Ten uśmiech na jego twarzy to ja zapamiętam do końca życia chyba. Oczywiście zagłosowałam na tak.
Tweener
Niech wróci tylko z jednego powodu - bo Michael ją kocha :P. A tak to mi wsio ryba czy jest czy nie ma. Dobry pomysł z tą ankietą :D.
Świeżak
Ja tam nie chce, by wrocila.
Mialem wrazenie, ze ten serial jest mimo wszystko realistyczny.
A tu jakies zmartwychwstanie.
Ciekawe jak wytlumacza te glowe w pudelku?
A tak w ogole to co Linc zrobil z ta glowa?
Michael Scofield
moze ja sobie zakopal i postwił krzyz? xDDD
powrót Sary udowodni ze Linc nie ma mózgu :-D
ale tez poswiadczy ze Susan nie jest az taka zła i umie blefować ;-)
Michael Scofield
hej B..., udowodni że nie mózgu już po raz kolejny. Jak to dobrze wytłumaczą to nie będzie tak źle. I nie będzie to wyglądało na całkiem naciągane.
Michael Scofield
to, że ona wraca pokazuje jakim "mózgiem" jest Lincoln.
Zrobili w tym momencie z niego jeszcze wiekszego matoła.
Michael Scofield
Racja a może użyli takiej sztuczki że nikt by się nie skapnął że to inna głowa. Chociaż Michael chyba by dał rade, :roll:
Mia
Fernando Sucre
mofing pisze:Mialem wrazenie, ze ten serial jest mimo wszystko realistyczny.
A tu jakies zmartwychwstanie.
Takie samo miałam wrażenie a oni teraz robią z tego bombastic fantastic :-/
Ania1991_ck pisze:Jak to dobrze wytłumaczą to nie będzie tak źle. I nie będzie to wyglądało na całkiem naciągane.
Dla mnie bez względu na to jak to będą tłumaczyć to i tak będzie to naciągane choćby dlatego, że zamysł był na bank taki że Sary nie będzie.Była głowa, nie było Sary więc nie ma o czyjm gadać...
B... pisze:powrót Sary udowodni ze Linc nie ma mózgu
Linc i tak jest głąbem kapuścianym więc z tym to nawet nie muszą kombinować :mrgreen: czy rozpoznałby plastik, czy nie to nie zmienia jego stanu intelektualnego i poziomu dzikości
k0sa pisze:Niech wróci tylko z jednego powodu - bo Michael ją kocha
I to jest dla mnie również jedyny powód. Już naprawdę wystarczająco spaprali mu życie, że jest mi go tak szkoda... :cry: Niech ma choć wypełnioną tą pustkę w sercu jaką mu stworzyli.
Lincoln Burrows
Powrót Sary to kompletne nieporozumienie. Nie powinna wracać. Chyba, że reżyserzy wierzą w zmartwychwstanie.
To był wciągający, realistyczny serial a tu nagle powrót osoby, która miała uciętą głowę.
Świeżak
No coz, jakby Lincoln byl taki genialny jak jego brat to by sie nie dal wrobic w morderstwo i nie mieli bysmy serialu. A jak tak dalej pojdzie z powracaniem postaci to niedlugo okaze sie, ze Lechero zyje i jest agentem kontrwywiadu rosyjskiego, a T-Bagowi odrosnie reka.
Mysle, ze jedynym sensownym wytlumaczeniem, faktu, ze Sara zyje, jest jej wspolpraca z Firma. Nie mialoby najmniejszego sensu przetrzymywanie jej i udawanie, ze jest trupem.
Ale poczekamy ... zobaczymy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”