W zasadzie jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, że T-Bag myślał zawsze. To, że jest swojego rodzaju "psycholem" wcale nie odbiera mu intelektu. Uciekł z więzienia, przetrwał bez ręki, załatwił sobie nową, przez długi, długi czas był posiadaczem 5 mln dolarów, no i zawsze wychodziło na jego. To bardzo inteligentny facet.Mela0607 pisze:o właśnie i oto chodzi - ostatnimi czasy T-Bag zaczął całkiem inteligentnie myśleć; czyżby się upodabniał do Scofield'a?
Pod warunkiem, że Lechero nie będzie miał zielonego pojęcia o ucieczce to rzeczywiście ucieczka T-Baga jest bardzo prawdopodobno - na podobnej zasadzie jak w pierwszym sezonie, podczas ucieczki z Fox River. Ja tam uważam, że jakoś się "wpląta". Nie wiem jak, ale to sprytna bestiaMela0607 pisze:Możliwe, ale on ucieknie z nimi, na pewno znów coś będzie podejrzewać i tak też wezną do ekipy, żeby niczego nie wypaplał
T-Bag ma wtyki? Gdzie? Przez całe trzy sezony nie zauważyłem żadnej osoby, która mogłaby się do czegoś przydać Michaelowi. Co innego było w przypadku Ambruzziego. T-Bag jest osobą raczej nieprzydatną (Scofield sam potrafi myśleć), więc jedyne jego szansa to wkręcenie się na siłę.Mela0607 pisze:Scofield nie będzie chciał znów z nim mieć od czynienia, aczkolwiek T-Bag ma wtyki, które się mu sprzydadzą...
Zbyt często go pokazują, aby był tylko zwykłym więźniem. Jakiś wątek będzie jemu poświęcony na 100%. Może niekoniecznie ucieczka (chociaż ja jestem za tą opcją), ale np. jego śmierć albo wysokopriorytetowa pomoc uciekinierom (bo niską już oddał).Ms_psycho pisze:Nie rozumiem co wy z tym dzieciakiem z piłką.
Kilka razy był pokazany, a wszyscy od razu, że ucieknie na pewno ;p
Raczej nie. Pokazują go częściej niż Bellicka, więc odegra dość ważną rolę.Ms_psycho pisze:Pokazują go, bo nie mogą ciągle wałkować tych samych postaci i muszą wprowadzać nowe.
W pierwszym sezonie też pokazywali tych, którzy uciekli lub do tego się przymierzali.
Ja nie wymieniłem.AutumnLeaf pisze:mnie się najbardziej podoba, że każdy Mahone'a wymienia
Może nie kierujmy się zasadą "lubię/nie lubię", ale realnie rozpatrzmy możliwości poszczególnych bohaterów.Sebastian66i6 pisze:Tak mnie również zwłaszcza iż jest to moja ulubiona postać