Witam jak potoczy sie dalsza kariera Wentwortha Millera? ciekawi mnie to bardzo jak bedzie waszym zdaniem?
Moze jak sie skonczy krecenie prison break to bedzie grał w super produkcjach czy tez skonczy sie era na Wentwortha Millera jak wam sie wydaje?
Mam nadzieje ze bedzie czesto dostawal propozycje gry w dobrych filmach według mnie jest barzdo dobrym aktorem:) pozdrawiam
NAJWIĘKSZA POLSKA BAZA DYSKUSJI I INFORMACJI O PRISON BREAK | Dołącz do nas!
Jak potoczy sie dalsza kariera Wentwortha Millera?
-
C-Note - Posty: 216
Dokłądnie. Wydaje mi się, że będzie miał jakieś tam role, epizodyczne czy glówne, ale okres jego świecącej gwiazdy chyba szybko minie.
-
Michael Scofield - Posty: 1616
Na pewno jeszcze go zobaczymy choćby w 4 sezonie prison break. nie może tak poprostu zniknąć, ale może być tak że ma już dość sławy.
on jest juz dosc popularny nie tylko w USA ale w wielu krajach gdzie puszczano prisona wiec porównywanie go do polskich "gwiazdek" to jednak lekka przesada. Osobiscie uwazam ze jeo kariera nie zakonczy sie tylko na PB, a sama obecnosc jego nazwiska ( które na pewno bedzie wykorzystywane w promocji) bedzie powodowała ze te prosukcje w jakich jeszcze bedzie bar udział beda cieszyc sie duzym zainteresowaniem. Poza tym przystojny jest skubaniec i szkoda byłoby gdybym go miała juz nigdzie nie zobaczyc^^
oj no nie czepiaj sie go...^^
taka dostał role wiec po prostu moze nie ma jak pokazac swych wszytkich mozliwosci. Wiadomo ze nie reprezentuje tego poziomu co William czy Robert no ale moim zdaniem w roli Scofielda sprawdza sie bardzo dobrze i w innych postaciach pewnie byłoby podobnie.
taka dostał role wiec po prostu moze nie ma jak pokazac swych wszytkich mozliwosci. Wiadomo ze nie reprezentuje tego poziomu co William czy Robert no ale moim zdaniem w roli Scofielda sprawdza sie bardzo dobrze i w innych postaciach pewnie byłoby podobnie.
B... pisze:oj no nie czepiaj sie go...^^Ale czemu nie tak właściwie

B... pisze:no ale moim zdaniem w roli Scofielda sprawdza sie bardzo dobrzeBo to taka postać, że nawet nie ma potrzeby jakiegokolwiek wysiłku , żeby ją zagrać ^^ każdy głupi by tak potrafił ją 'przedstawić'.
Alexxa pisze:każdy głupi by tak potrafił ją 'przedstawić'.raczej watpie, moze nie jest to postac która wymaga jakis wielkich zdolnosci i umiejetnosci ale mimo wszytko Went sie w niej sprawdza i ocenianie go tylko i wyłacznie na podstwie tej postaci nie jest chyba do konca własciwe. Wiem ze za nim nie przepadasz, ale nie skreslałabym go tak od razu, moze nas jeszcze kiedys zaskoczy jakas bardziej ambitna i przekonujaca rola, choc mysle ze raczej trudno bedzie mu teraz oderwac sie od tego prisonowego wizerunku.
no przeciez pisałam ze moze w przyszłosci zagra jakas
a poza tym jestem w jakims tam stopniu hedonistka^^ a ogladanie przystojnego Wenta na ekranie jest zródlem przyjemnosci, powiedzmy wzrokowej, wiec czemu nie xD
Alexxa pisze:dużą, ambitną, przekonywującą rolę,wiec nie zamykam przed nim drzwi i nie skreslam od razu ;-)
a poza tym jestem w jakims tam stopniu hedonistka^^ a ogladanie przystojnego Wenta na ekranie jest zródlem przyjemnosci, powiedzmy wzrokowej, wiec czemu nie xD
-
T-Bag - Posty: 951
słyszalem ze dostanie propozycje gry w modzie na sukces
[żart] ,a tak na poważnie to on by pasował do filmów romantycznych,bo w horrorach czy thillerach go tak jakoś nie widze ;-)

Obejrzałabym go w jakiejś innej roli niż Michaela(wiem, że są też stare filmy, w których grał, ale chodzi mi o jakąś świeża rolę), chociaż w niego wciela się znakomicie... ;-)
Mam nadzieję, że dostanie jeszcze wiele propozycji, bo w końcu po Prison Break sławny się stał i to jak.
Mam nadzieję, że dostanie jeszcze wiele propozycji, bo w końcu po Prison Break sławny się stał i to jak.

Piotras003 pisze:on by pasował do filmów romantycznych,bo w horrorach czy thillerach go tak jakoś nie widze ;-)Ja też go nie widzę w horrorach... Jakbym zobaczyła Wentwortha w roli diabła lub mordercy, to od razu by mi zbrzydł

Wyobrażam sobie romantycznego Wentwortha

ej no on w PB raz taka minke zrobił, chyba w 2 sezonie nad pania prezydent ze az sie przeraziłam xD ja go widze w filamach akcji, tam gdzie sie cos dzieje. gdzie jest pelno napiecia ( takie piętno po PB
)
w romantycznych rolach niekoniecznie, moze jeszcze nie teraz, bo do tego potrzeba mimo wszystko troche warsztatu. Lubie Wenta i upieram sie przy tym, ze gra coraz lepiej, ale chyba jeszcze troche mu brakuje^^ Chociaz nie mialam jeszcze okazji widziec go w czyms 'ambitnym', wiec ciezko powiedziec, a moze dałby sobie spokojnie rade? ;-)

w romantycznych rolach niekoniecznie, moze jeszcze nie teraz, bo do tego potrzeba mimo wszystko troche warsztatu. Lubie Wenta i upieram sie przy tym, ze gra coraz lepiej, ale chyba jeszcze troche mu brakuje^^ Chociaz nie mialam jeszcze okazji widziec go w czyms 'ambitnym', wiec ciezko powiedziec, a moze dałby sobie spokojnie rade? ;-)