Michael Scofield
Michael Scofield
Re: 3x05 Interference

Post autor: MarQ »

mi sie zdaje ze uciekna w nastepnym odcinku poniewaz w wywiadzie rezyserem bylo ze 6 odcinek wszystkich zaskoczy i poznamy druga strone majkela... zdaje mi sie ze dowie sie o sarze
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

A swoją drogą to Mahone się przydał i dobrze, że z nimi ucieka. Polubiłam go. To dobry człowiek tylko ma słabostki i został wykorzystany
gania, niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi^^ 100 procent racji, staram się to już od dawna wytłumaczyć^^

a widzieliście zwiastun kolejnych odcinków? tam to jest jazda.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

no w końcu dostałam i bez problemowo mogłam zobaczyć - ogólnie to podobał mi się odcinek, ale spodziewałam się iż będzie dłużej trwało to całe zamieszanie, zresztą było do przewidzenia iż nikogo nie zabiją, a w szczególności jeśli chodzi o Scofield'a. Mahone mi też się podobał; tylko wydawało mi się tzn. wywnioskowałam z fotek iż Whistler i Michael uciekli sami, bez Mahone; oj co to teraz z nim będzie, ale facet myśli, więc jest dobrze, ale ja nie wiem dlaczego T-Bag bronił tą dziewczyne i teraz przez nią ma przechlapane. Aj i biedny ten szczurek
Michael Scofield
Michael Scofield

może po prostu się w niej...zakochał?albo to jakieś dziwne zauroczenie...nie wiem.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

Miki zostawi Mahona. :P trudno.. a Lechero ucieknie zamiast nieggo. Uciekna napewno w 6odcnku ew. w 7 leca 2 pod rzad wiec spoko. :)
Świeżak
Świeżak

Post autor: wnuczus »

ja mysle ze uciekna za dwa odcinki max a potem Majkel bedzie szukal syna Barosa bo pewnie go nie odadza i pewnie beda do konca serii go szukali:p a w tym pojemniku byla glowa sary pewnie!
Świeżak
Świeżak

Post autor: pierpier1 »

ciekawe czy tak do końca napewno była to głowa Sary? Moim zdaniem w tym serialu nic nie jest pewne na 100%. :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

głowa Sary to nie była na pewno, Linc ma jeszcze te resztki taktu i jakiś szacunek zresztą należy się tej biednej Sarze...
T-Bag
T-Bag

AutumnLeaf pisze:może po prostu się w niej...zakochał?albo to jakieś dziwne zauroczenie...nie wiem.
albo ma w stosunku do niej jakiś niecny plan :evil:
Świeżak
Świeżak

Post autor: Pencilina »

Zdaje się że juz wiadomo kto bedzie nową big law Linca :mrgreen: Widzieliście jak patrzył sie na Sofię na plaży kiedy ta zdjęła bluzkę? To na pwno bedzie ona, za dużo czasu ostatnio razem spedzają. Linc przecież nie mógł by się związać z Susan wiedząc że zabiła ona Sarę (jeszcze w taki sposób) i przetrzymywała jego syna ;-)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

Pencilina pisze:Zdaje się że juz wiadomo kto bedzie nową big law Linca :mrgreen: Widzieliście jak patrzył sie na Sofię na plaży kiedy ta zdjęła bluzkę? To na pwno bedzie ona, za dużo czasu ostatnio razem spedzają. Linc przecież nie mógł by się związać z Susan wiedząc że zabiła ona Sarę (jeszcze w taki sposób) i przetrzymywała jego syna ;-)
To nie jest love story tylko serial sensacyjny.. :-/ a wy na siłe szukacie miłości .. jejku... :/ i niestety nic się nie dowiemy do 6listopada ;(
Świeżak
Świeżak

Post autor: Popi »

Moje przypuszczenia sie potwierdzają :D pamiętacie jak mówiłem że Lechero bedzie chciał uciec? Ta "zakonnica" :P powiedziała że jakiś facet nie będzie już płacił za Lechero więc ten zainteresuje sie Scofieldem i tym co kombinuje... Skapnie sie że planują ucieczkę i sie zwinie razem z nimi ;] a Theodoro zostanie w Sonie (o niczym nie bedzie wiedział) i dostanie wpieprz od kumpli Lechero :P a Michael po ucieczce spotka sie z Susan na osobności (;>) i to ona mu powie że zabiłą Sare... Majki sie wkurzy i pewnie wtedy poznamy jego ciemną strone :P
T-Bag
T-Bag

ja go zaliczam do dramatów, ale nich będzie, też irytuje mnie fakt iż wszyscy na siłę chcą aby znów powstał nowy wątek miłosny... było mineło, zresztą jeszcze jest Maricruz z Sucre tak więc mimo iż na odległość, ale zawsze coś, więc tym się pocieszajcie :)
Świeżak
Świeżak

Post autor: woja10 »

MNIE NAJBARDZIEJ WNERWIŁO to że Sucre wpakowal sie w kłopoty, jakiś przemyt, ciekawe co było w tej paczce. Mahone zgrywał cwaniaczka do tego nowego, ciekawe jaki bedzie mial wpływ na dalszy ciąg wydarzeń.
T-Bag
T-Bag

woja10 pisze:MNIE NAJBARDZIEJ WNERWIŁO to że Sucre wpakowal sie w kłopoty, jakiś przemyt, ciekawe co było w tej paczce. Mahone zgrywał cwaniaczka do tego nowego, ciekawe jaki bedzie mial wpływ na dalszy ciąg wydarzeń.
oj tak, Sucre pewnie będzie miał z tym wszystkim kłopoty; miejmy nadzieję, że jego praca na tym nie ucierpi, tzn. to iż go nie wyleją, bo później Scofield może mieć problem z ucieczką, a właśnie ten Nowy podobno zna Whistlera; ciekawe
Świeżak
Świeżak

Post autor: michasia0745 »

odcinek super balam sie ze III sezod bedzie do d... ale tu ci niespodzianka mila :-D wogole cos mi sie zdaje ze ta ucieczka to nie przyjdzie tak latwo mozw bedza musieli zmienic termin ten swiezak jest jakis podpadajacy :!: A tak wogole to nie moge sie pogodzic ze smiercia sary :((( :((( :((( :((( :(((
Świeżak
Świeżak
Aneta

Post autor: anecia8210 »

no wlasnie- ja rowniez nie moge sie pogodzic ze smiercia sary,ale w tym wszystkim tkwi jakas tajemnica, i to mnie ciagnie do ogladania kolejnych odcinkow- tak latwo Miquel nie odpusci, albo pomsci smierc sary, albo okaze sie,ze ta głowa to nie była jej glowa:P Mam nadz,ze uciekna w kolejnym odcinku( no dobra niech bedzie w 40 minucie:P,hi hi) bo to przeciaganie i powtarzanie akcji z 2 serii,ze im sie 'coś" nie uda bedzie nudne. Oby uciekli, a wtedy bedziemy głowkowac co to bedzie w kolejnych 14 odcinkach.
Świeżak
Świeżak

Post autor: michasia0745 »

hehe tez mam nadziej ze to nie była jej głowa bo to troche dziwne ze nie pokazali jej całej tylko taki urywek:P jesli teraz uciekna to zapewne w nastepnych 10 beda sie ukrywac a pozniej ich uniewinnia i beda zyli długo i szczesliwie (oby tak nie było jak pisze bo nie zniose nudy :-P
Świeżak
Świeżak

Post autor: kret1990 »

Nie uciekna szybko zobaczycie :D ten nowy w wiezieniu ktory cos wie o Whisperze musi odegrac jakas role :-o Tez oplakuje smierc Sary :(
Świeżak
Świeżak

Post autor: Kervit »

Odcinek był zawalisty :) juz nie moge sie doczekac kolejnego wtorku. Z tego co widzialem na zapowiedziach to bedzie sie dzialo w przyszlych odc. Michael to ma leb z ta mikrofalowka :) a ten nowy to jest podejzany... :/
Tweener
Tweener

Post autor: szponnn »

:arrow:
Chyba szału dostane, czekać do .... 6 LISTOPADA

Na następne 2 odcinki :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: alicek02 »

odcinek git jak nic ! :mrgreen: byle jak najszybciej do 6 .
Świeżak
Świeżak

Post autor: John_Abruzzi »

dzijsus zobaczcie sobie zwiastun matko boska zajebisty osz ty w morde ten kto mówi że seria 3 do dupy to chyba nie widzial dobrego a pfu zajebistego serialu ciekawe co wymyślili z tym że Scolfield i ornitolog sie będą prać ale będzie jazda co wy jęczycie że do 6 nie lepiej poczekać dłużej ale zobaczyc 2 godziny Prisona ja bym wolał poczekac 3 tygodnie i oglądać potrójny
Świeżak
Świeżak

Post autor: Princessa »

witam Was :) oczywiście odcinek 5 podobał mi się również :D ale zmartwił mnie koniec w takim momencie go zakończyli .. teraz pozostaje mi tylko czekać na 6 odcinek ^^ wiecie kiedy bedzie do pobrania? pozdrawiam wszytkich fanów
Michael Scofield
Michael Scofield

dopiero 6 listopada ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”