Michael Scofield
mi sie zdaje ze uciekna w nastepnym odcinku poniewaz w wywiadzie rezyserem bylo ze 6 odcinek wszystkich zaskoczy i poznamy druga strone majkela... zdaje mi sie ze dowie sie o sarze
Michael Scofield
gania, niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi^^ 100 procent racji, staram się to już od dawna wytłumaczyć^^A swoją drogą to Mahone się przydał i dobrze, że z nimi ucieka. Polubiłam go. To dobry człowiek tylko ma słabostki i został wykorzystany
a widzieliście zwiastun kolejnych odcinków? tam to jest jazda.
T-Bag
no w końcu dostałam i bez problemowo mogłam zobaczyć - ogólnie to podobał mi się odcinek, ale spodziewałam się iż będzie dłużej trwało to całe zamieszanie, zresztą było do przewidzenia iż nikogo nie zabiją, a w szczególności jeśli chodzi o Scofield'a. Mahone mi też się podobał; tylko wydawało mi się tzn. wywnioskowałam z fotek iż Whistler i Michael uciekli sami, bez Mahone; oj co to teraz z nim będzie, ale facet myśli, więc jest dobrze, ale ja nie wiem dlaczego T-Bag bronił tą dziewczyne i teraz przez nią ma przechlapane. Aj i biedny ten szczurek
Michael Scofield
może po prostu się w niej...zakochał?albo to jakieś dziwne zauroczenie...nie wiem.
Lincoln Burrows
Miki zostawi Mahona.
trudno.. a Lechero ucieknie zamiast nieggo. Uciekna napewno w 6odcnku ew. w 7 leca 2 pod rzad wiec spoko. 
Świeżak
ja mysle ze uciekna za dwa odcinki max a potem Majkel bedzie szukal syna Barosa bo pewnie go nie odadza i pewnie beda do konca serii go szukali:p a w tym pojemniku byla glowa sary pewnie!
Świeżak
ciekawe czy tak do końca napewno była to głowa Sary? Moim zdaniem w tym serialu nic nie jest pewne na 100%. 
Michael Scofield
głowa Sary to nie była na pewno, Linc ma jeszcze te resztki taktu i jakiś szacunek zresztą należy się tej biednej Sarze...
T-Bag
albo ma w stosunku do niej jakiś niecny planAutumnLeaf pisze:może po prostu się w niej...zakochał?albo to jakieś dziwne zauroczenie...nie wiem.
Świeżak
Zdaje się że juz wiadomo kto bedzie nową big law Linca
Widzieliście jak patrzył sie na Sofię na plaży kiedy ta zdjęła bluzkę? To na pwno bedzie ona, za dużo czasu ostatnio razem spedzają. Linc przecież nie mógł by się związać z Susan wiedząc że zabiła ona Sarę (jeszcze w taki sposób) i przetrzymywała jego syna ;-)
Lincoln Burrows
To nie jest love story tylko serial sensacyjny..Pencilina pisze:Zdaje się że juz wiadomo kto bedzie nową big law LincaWidzieliście jak patrzył sie na Sofię na plaży kiedy ta zdjęła bluzkę? To na pwno bedzie ona, za dużo czasu ostatnio razem spedzają. Linc przecież nie mógł by się związać z Susan wiedząc że zabiła ona Sarę (jeszcze w taki sposób) i przetrzymywała jego syna ;-)
Świeżak
Moje przypuszczenia sie potwierdzają
pamiętacie jak mówiłem że Lechero bedzie chciał uciec? Ta "zakonnica"
powiedziała że jakiś facet nie będzie już płacił za Lechero więc ten zainteresuje sie Scofieldem i tym co kombinuje... Skapnie sie że planują ucieczkę i sie zwinie razem z nimi ;] a Theodoro zostanie w Sonie (o niczym nie bedzie wiedział) i dostanie wpieprz od kumpli Lechero
a Michael po ucieczce spotka sie z Susan na osobności (;>) i to ona mu powie że zabiłą Sare... Majki sie wkurzy i pewnie wtedy poznamy jego ciemną strone 
T-Bag
ja go zaliczam do dramatów, ale nich będzie, też irytuje mnie fakt iż wszyscy na siłę chcą aby znów powstał nowy wątek miłosny... było mineło, zresztą jeszcze jest Maricruz z Sucre tak więc mimo iż na odległość, ale zawsze coś, więc tym się pocieszajcie 
Świeżak
MNIE NAJBARDZIEJ WNERWIŁO to że Sucre wpakowal sie w kłopoty, jakiś przemyt, ciekawe co było w tej paczce. Mahone zgrywał cwaniaczka do tego nowego, ciekawe jaki bedzie mial wpływ na dalszy ciąg wydarzeń.
T-Bag
oj tak, Sucre pewnie będzie miał z tym wszystkim kłopoty; miejmy nadzieję, że jego praca na tym nie ucierpi, tzn. to iż go nie wyleją, bo później Scofield może mieć problem z ucieczką, a właśnie ten Nowy podobno zna Whistlera; ciekawewoja10 pisze:MNIE NAJBARDZIEJ WNERWIŁO to że Sucre wpakowal sie w kłopoty, jakiś przemyt, ciekawe co było w tej paczce. Mahone zgrywał cwaniaczka do tego nowego, ciekawe jaki bedzie mial wpływ na dalszy ciąg wydarzeń.
Świeżak
odcinek super balam sie ze III sezod bedzie do d... ale tu ci niespodzianka mila
wogole cos mi sie zdaje ze ta ucieczka to nie przyjdzie tak latwo mozw bedza musieli zmienic termin ten swiezak jest jakis podpadajacy
A tak wogole to nie moge sie pogodzic ze smiercia sary

Świeżak
no wlasnie- ja rowniez nie moge sie pogodzic ze smiercia sary,ale w tym wszystkim tkwi jakas tajemnica, i to mnie ciagnie do ogladania kolejnych odcinkow- tak latwo Miquel nie odpusci, albo pomsci smierc sary, albo okaze sie,ze ta głowa to nie była jej glowa:P Mam nadz,ze uciekna w kolejnym odcinku( no dobra niech bedzie w 40 minucie:P,hi hi) bo to przeciaganie i powtarzanie akcji z 2 serii,ze im sie 'coś" nie uda bedzie nudne. Oby uciekli, a wtedy bedziemy głowkowac co to bedzie w kolejnych 14 odcinkach.
Świeżak
hehe tez mam nadziej ze to nie była jej głowa bo to troche dziwne ze nie pokazali jej całej tylko taki urywek:P jesli teraz uciekna to zapewne w nastepnych 10 beda sie ukrywac a pozniej ich uniewinnia i beda zyli długo i szczesliwie (oby tak nie było jak pisze bo nie zniose nudy 
Świeżak
Nie uciekna szybko zobaczycie
ten nowy w wiezieniu ktory cos wie o Whisperze musi odegrac jakas role
Tez oplakuje smierc Sary 
Świeżak
Odcinek był zawalisty
juz nie moge sie doczekac kolejnego wtorku. Z tego co widzialem na zapowiedziach to bedzie sie dzialo w przyszlych odc. Michael to ma leb z ta mikrofalowka
a ten nowy to jest podejzany... 
Tweener
Chyba szału dostane, czekać do .... 6 LISTOPADA
Na następne 2 odcinki
Świeżak
odcinek git jak nic !
byle jak najszybciej do 6 .
Świeżak
dzijsus zobaczcie sobie zwiastun matko boska zajebisty osz ty w morde ten kto mówi że seria 3 do dupy to chyba nie widzial dobrego a pfu zajebistego serialu ciekawe co wymyślili z tym że Scolfield i ornitolog sie będą prać ale będzie jazda co wy jęczycie że do 6 nie lepiej poczekać dłużej ale zobaczyc 2 godziny Prisona ja bym wolał poczekac 3 tygodnie i oglądać potrójny
Świeżak
witam Was
oczywiście odcinek 5 podobał mi się również
ale zmartwił mnie koniec w takim momencie go zakończyli .. teraz pozostaje mi tylko czekać na 6 odcinek ^^ wiecie kiedy bedzie do pobrania? pozdrawiam wszytkich fanów
Michael Scofield
dopiero 6 listopada