Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Zapowiedź 3 sezonu

Post autor: Dusqmad »

http://pl.youtube.com/watch?v=MYQERgAsJAE

Kto narzekał na zbyt małą dawkę brutalności w "Prison break" powinien być usatysfakcjonowany. Trailer zapowiada dużą zmianę w klimacie serialu: widać, że w Sonie nie ma tak miękkiej gry jak w Fox River, zmianie ulegną też relacje między bohaterami, więzy między nimi przestanie tworzyć wytatuowany plan więzienia i genialny plan ucieczki.
Świeżak
Świeżak
Re: Zapowiedź 3 sezonu

Post autor: Miodzio »

Zapowiada się ciekawie i tak jak napisałeś brutalniej. Miejmy nadzieję, ze akcja zostanie sprawnie poprowadzona i nie zacznie się robić nudno.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

Będzie się lała krew, nieźle to wszystko wygląda! Morderca T-Bag i jego specyficzny głos. No to teraz mozemy podziwiać tylko tych co nie wypadli z gry, tych najtwardszych i najinteligentniejszych, będzie się działo. Już się nie mogę doczekać.
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: KhAn »

Ja też się niemoge doczekać 3 sezonu bo akcja napewno nabierz szybkiego tępa i ciekaw jestem kogo uśmiercą w nim :-) nie wiem czemu ale ten serial ciekawi mnie bardzo właśnie pod tym względem, że ciekaw jestem kiedy kogoś uśmiercą i w jaki sposób.

Ostrzegam, że tekst może zawierać spojlery!!!

Od dłuższego czasu Fani Prison Break ( Skazany na Śmierć ) zastanawiają się, czy po sezonie numer II, nastąpi jego kontynuacja. Wszystkim tym, którzy jeszcze nie widzą spieszymy z informacją, że nowy sezon opatrzony cyferką III - będzie. Jego oficjalna premiera zapowiedziana została na 29 sierpnia 2007 roku, czyli prawie 5 miesięcy po zakończeniu II sezonu. Sezon ma się pojawić pod zupełnie inna nazwą, która zostanie ogłoszona wkrótce.

A o to garść informacji co nas będzie czekać:

Po pierwsze. Większość ( 90%) wątków zawartych w II sezonie zostanie rozwikłana.

Cytując wypowiedź Scheuring "Widzowie dostaną zdecydowane zakończenie/zamknięcie opowieści, jednak pozostawimy ich w przekonaniu, że część wątków nie do końca znajdzie rozwiązanie”

Co jeszcze przyniesie nam nowy sezon? Znajdziemy w nim m.in. 8 głównych bohaterów oraz jedną lub dwie całkowicie nowe role. Postacie, które przetrwają nieustającą ucieczkę wciąż będą ze sobą powiązani linią fabularną.

Jaki los spotka agenta Mahone’a w którego wcielił się William Fichtnear? W odpowiedzi na pytanie fanów Scheuring stwierdził, że William w roli agenta strasznie mu się spodobał a co za tym idzie – jego obecność w nowej serii jest bardzo prawdopodobna.
Kolejnym novum jest pojawienie się roli kobiecej. Określono ją jako osobę, której sposób bycia zbiega się z tym jaki prezentuje Michael – inteligencja. Rozkocha w sobie jednego z bohaterów. Kto to taki? Tego niestety nie wiemy.

Wszyscy miłośnicy Sary Tancredi, usłyszawszy wiadomość o ciąży aktorki, zaczęli się obawiać o jej dalszy los w seriale. Uspakajamy i informujemy że Sara nie zniknie. Paul Scheuring mówi, że jej rola jest zbyt istotna dla fabuły, by nagle całkowicie z niej rezygnować. Ze względu na to że poród aktorki zaplanowany jest na późne lato, co zbiega się z premierą III sezonu, pierwsze odcinki nowej serii będą emitowane bez jej udziału. Scheuring oznajmia, że jej tymczasowe zniknięcie pasuje do wątku, ale odmawia potwierdzenia pogłosek, ze Sara Tancredi zostanie porwana.
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

Już, się nie mogę doczekać trzeciego sezonu, ale będzie jazda ^^. O, ile dobrze jestem poinformowany to ma wyjść dokładnie za jakiś ^^miesiąć, nom może troszkę mniej. :-P
Świeżak
Świeżak

Post autor: Miodzio »

KhAn pisze: Po pierwsze. Większość ( 90%) wątków zawartych w II sezonie zostanie rozwikłana.
Skąd my to znamy? :) W "Lost" też obiecują, że każdy nowy sezon rozwikła starsze wątki, a zamiast tego zawsze dochodzą nowe. Stare się przemilcza, albo zostawia znowu na potem. :)
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: KhAn »

Tego nikt nigdy nie wie :D ale wiesz piszą, że rozwiąże się 90% zagadek ale dobrze by było jakby tak z 50% nowych doładowali przynajmniej kolejny sezon bedzie ;-)
Tweener
Tweener

Post autor: Crane »

Ciekawie zapowiada się Sona - co to za więzienie bez strażników? Ci więźniowie sie pozabijają jak ich nikt nie przypilnuje przecież... Fox River przy tym więzieniu to hotel 5-gwiazdkowy.
Świeżak
Świeżak

Post autor: watakusiwa »

WOW:D ten preview wyglada calkiem calkiem ;)
Tylko chcialabym, zeby udalo im sie uciec z Sony (najlepiej Michealowi i bellickowi - mniejsza z t-bagiem:D) i PB nie stal sie dlugi jak tasiemice brazylijskie..
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Dusqmad »

watakusiwa pisze:bellickowi
Ambicja Bellick'a to teraz przetrwanie dnia bez niepożądanych kontaktów seksualnych (vide 2x22), a nie żadna ucieczka ;).
Ble
C-Note
C-Note

Post autor: Ble »

Dusqmad pisze:Ambicja Bellick'a to teraz przetrwanie dnia bez niepożądanych kontaktów seksualnych (vide 2x22), a nie żadna ucieczka .
Dusq (mogę w skrócie, nie? ;) ) jesteś niemiły ;)

Drugie więzienie...? Coś to jest naciągane... No ale będa to ciągnąć aż się ludziom nie znudzi (a nawet jak im się znudzi, to i tak będą oglądać ;) )
Tweener
mam nadzieje ze prison break nie skonczy jak Lost. ;-) A zwiastun dobitnie pokazuje ze 3 sezon bedzie bardziej niz inne obfitowal w przemoc.Sona to bardzo ciekawe miejsce , a z T-Bagiem w srodku to juz w ogóle.Juz niecałe 2 tygodnie ...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

może mike rozkocha w sobie T-baga skoro będą razem siedzieć :mrgreen:
ja liczę na postać Mahonea, którego wprost ubóstwiam ^^ :roll:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

trailer prosto z Australijskiej telewizji

http://pl.youtube.com/watch?v=Gbc3WU5pasI
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Praktycznie sam Michael i Susan... A gdzie reszta?? :-?
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

Praktycznie sam Michael i Susan... A gdzie reszta??
Własnie dziwnie trochę zrobiony ten trailer, ale i tak o niebo lepszy od naszych polskich zwiastunów, przynajmniej ja tak twierdzę ;-) Lubie jak w trailerach są jakieś napisy itd.A u nas to pokażą kilka scen i na tym koniec. Ehh mam dzisiaj jakis dzień do narzekania :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”