http://pl.youtube.com/watch?v=MYQERgAsJAE
Kto narzekał na zbyt małą dawkę brutalności w "Prison break" powinien być usatysfakcjonowany. Trailer zapowiada dużą zmianę w klimacie serialu: widać, że w Sonie nie ma tak miękkiej gry jak w Fox River, zmianie ulegną też relacje między bohaterami, więzy między nimi przestanie tworzyć wytatuowany plan więzienia i genialny plan ucieczki.
Kto narzekał na zbyt małą dawkę brutalności w "Prison break" powinien być usatysfakcjonowany. Trailer zapowiada dużą zmianę w klimacie serialu: widać, że w Sonie nie ma tak miękkiej gry jak w Fox River, zmianie ulegną też relacje między bohaterami, więzy między nimi przestanie tworzyć wytatuowany plan więzienia i genialny plan ucieczki.
Świeżak
Zapowiada się ciekawie i tak jak napisałeś brutalniej. Miejmy nadzieję, ze akcja zostanie sprawnie poprowadzona i nie zacznie się robić nudno.
T-Bag
Będzie się lała krew, nieźle to wszystko wygląda! Morderca T-Bag i jego specyficzny głos. No to teraz mozemy podziwiać tylko tych co nie wypadli z gry, tych najtwardszych i najinteligentniejszych, będzie się działo. Już się nie mogę doczekać.
John Abruzzi
Ja też się niemoge doczekać 3 sezonu bo akcja napewno nabierz szybkiego tępa i ciekaw jestem kogo uśmiercą w nim
nie wiem czemu ale ten serial ciekawi mnie bardzo właśnie pod tym względem, że ciekaw jestem kiedy kogoś uśmiercą i w jaki sposób.
Ostrzegam, że tekst może zawierać spojlery!!!
Od dłuższego czasu Fani Prison Break ( Skazany na Śmierć ) zastanawiają się, czy po sezonie numer II, nastąpi jego kontynuacja. Wszystkim tym, którzy jeszcze nie widzą spieszymy z informacją, że nowy sezon opatrzony cyferką III - będzie. Jego oficjalna premiera zapowiedziana została na 29 sierpnia 2007 roku, czyli prawie 5 miesięcy po zakończeniu II sezonu. Sezon ma się pojawić pod zupełnie inna nazwą, która zostanie ogłoszona wkrótce.
A o to garść informacji co nas będzie czekać:
Po pierwsze. Większość ( 90%) wątków zawartych w II sezonie zostanie rozwikłana.
Cytując wypowiedź Scheuring "Widzowie dostaną zdecydowane zakończenie/zamknięcie opowieści, jednak pozostawimy ich w przekonaniu, że część wątków nie do końca znajdzie rozwiązanie”
Co jeszcze przyniesie nam nowy sezon? Znajdziemy w nim m.in. 8 głównych bohaterów oraz jedną lub dwie całkowicie nowe role. Postacie, które przetrwają nieustającą ucieczkę wciąż będą ze sobą powiązani linią fabularną.
Jaki los spotka agenta Mahone’a w którego wcielił się William Fichtnear? W odpowiedzi na pytanie fanów Scheuring stwierdził, że William w roli agenta strasznie mu się spodobał a co za tym idzie – jego obecność w nowej serii jest bardzo prawdopodobna.
Kolejnym novum jest pojawienie się roli kobiecej. Określono ją jako osobę, której sposób bycia zbiega się z tym jaki prezentuje Michael – inteligencja. Rozkocha w sobie jednego z bohaterów. Kto to taki? Tego niestety nie wiemy.
Wszyscy miłośnicy Sary Tancredi, usłyszawszy wiadomość o ciąży aktorki, zaczęli się obawiać o jej dalszy los w seriale. Uspakajamy i informujemy że Sara nie zniknie. Paul Scheuring mówi, że jej rola jest zbyt istotna dla fabuły, by nagle całkowicie z niej rezygnować. Ze względu na to że poród aktorki zaplanowany jest na późne lato, co zbiega się z premierą III sezonu, pierwsze odcinki nowej serii będą emitowane bez jej udziału. Scheuring oznajmia, że jej tymczasowe zniknięcie pasuje do wątku, ale odmawia potwierdzenia pogłosek, ze Sara Tancredi zostanie porwana.
Ostrzegam, że tekst może zawierać spojlery!!!
Od dłuższego czasu Fani Prison Break ( Skazany na Śmierć ) zastanawiają się, czy po sezonie numer II, nastąpi jego kontynuacja. Wszystkim tym, którzy jeszcze nie widzą spieszymy z informacją, że nowy sezon opatrzony cyferką III - będzie. Jego oficjalna premiera zapowiedziana została na 29 sierpnia 2007 roku, czyli prawie 5 miesięcy po zakończeniu II sezonu. Sezon ma się pojawić pod zupełnie inna nazwą, która zostanie ogłoszona wkrótce.
A o to garść informacji co nas będzie czekać:
Po pierwsze. Większość ( 90%) wątków zawartych w II sezonie zostanie rozwikłana.
Cytując wypowiedź Scheuring "Widzowie dostaną zdecydowane zakończenie/zamknięcie opowieści, jednak pozostawimy ich w przekonaniu, że część wątków nie do końca znajdzie rozwiązanie”
Co jeszcze przyniesie nam nowy sezon? Znajdziemy w nim m.in. 8 głównych bohaterów oraz jedną lub dwie całkowicie nowe role. Postacie, które przetrwają nieustającą ucieczkę wciąż będą ze sobą powiązani linią fabularną.
Jaki los spotka agenta Mahone’a w którego wcielił się William Fichtnear? W odpowiedzi na pytanie fanów Scheuring stwierdził, że William w roli agenta strasznie mu się spodobał a co za tym idzie – jego obecność w nowej serii jest bardzo prawdopodobna.
Kolejnym novum jest pojawienie się roli kobiecej. Określono ją jako osobę, której sposób bycia zbiega się z tym jaki prezentuje Michael – inteligencja. Rozkocha w sobie jednego z bohaterów. Kto to taki? Tego niestety nie wiemy.
Wszyscy miłośnicy Sary Tancredi, usłyszawszy wiadomość o ciąży aktorki, zaczęli się obawiać o jej dalszy los w seriale. Uspakajamy i informujemy że Sara nie zniknie. Paul Scheuring mówi, że jej rola jest zbyt istotna dla fabuły, by nagle całkowicie z niej rezygnować. Ze względu na to że poród aktorki zaplanowany jest na późne lato, co zbiega się z premierą III sezonu, pierwsze odcinki nowej serii będą emitowane bez jej udziału. Scheuring oznajmia, że jej tymczasowe zniknięcie pasuje do wątku, ale odmawia potwierdzenia pogłosek, ze Sara Tancredi zostanie porwana.
Ostatnio zmieniony 2007-09-09, 13:22 przez KhAn, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
Już, się nie mogę doczekać trzeciego sezonu, ale będzie jazda ^^. O, ile dobrze jestem poinformowany to ma wyjść dokładnie za jakiś ^^miesiąć, nom może troszkę mniej. 
Świeżak
Skąd my to znamy?KhAn pisze: Po pierwsze. Większość ( 90%) wątków zawartych w II sezonie zostanie rozwikłana.
John Abruzzi
Tego nikt nigdy nie wie
ale wiesz piszą, że rozwiąże się 90% zagadek ale dobrze by było jakby tak z 50% nowych doładowali przynajmniej kolejny sezon bedzie ;-)
Tweener
Ciekawie zapowiada się Sona - co to za więzienie bez strażników? Ci więźniowie sie pozabijają jak ich nikt nie przypilnuje przecież... Fox River przy tym więzieniu to hotel 5-gwiazdkowy.
Świeżak
WOW:D ten preview wyglada calkiem calkiem 
Tylko chcialabym, zeby udalo im sie uciec z Sony (najlepiej Michealowi i bellickowi - mniejsza z t-bagiem:D) i PB nie stal sie dlugi jak tasiemice brazylijskie..
Tylko chcialabym, zeby udalo im sie uciec z Sony (najlepiej Michealowi i bellickowi - mniejsza z t-bagiem:D) i PB nie stal sie dlugi jak tasiemice brazylijskie..
Ambicja Bellick'a to teraz przetrwanie dnia bez niepożądanych kontaktów seksualnych (vide 2x22), a nie żadna ucieczkawatakusiwa pisze:bellickowi
C-Note
Dusq (mogę w skrócie, nie?Dusqmad pisze:Ambicja Bellick'a to teraz przetrwanie dnia bez niepożądanych kontaktów seksualnych (vide 2x22), a nie żadna ucieczka .
Drugie więzienie...? Coś to jest naciągane... No ale będa to ciągnąć aż się ludziom nie znudzi (a nawet jak im się znudzi, to i tak będą oglądać
Tweener
mam nadzieje ze prison break nie skonczy jak Lost. ;-) A zwiastun dobitnie pokazuje ze 3 sezon bedzie bardziej niz inne obfitowal w przemoc.Sona to bardzo ciekawe miejsce , a z T-Bagiem w srodku to juz w ogóle.Juz niecałe 2 tygodnie ...
Michael Scofield
może mike rozkocha w sobie T-baga skoro będą razem siedzieć
ja liczę na postać Mahonea, którego wprost ubóstwiam ^^
ja liczę na postać Mahonea, którego wprost ubóstwiam ^^
Michael Scofield
Praktycznie sam Michael i Susan... A gdzie reszta?? 
Fernando Sucre
Własnie dziwnie trochę zrobiony ten trailer, ale i tak o niebo lepszy od naszych polskich zwiastunów, przynajmniej ja tak twierdzę ;-) Lubie jak w trailerach są jakieś napisy itd.A u nas to pokażą kilka scen i na tym koniec. Ehh mam dzisiaj jakis dzień do narzekaniaPraktycznie sam Michael i Susan... A gdzie reszta??