Świeżak
... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces". Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski. To wszystko jest wielka reklama i chec przyciagniecia widzow na serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA". Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu, serialu itd? Rocky Malboa, Rambo, Terminator, Szklana Półapka, Robocop - to tylko część porażek kontnucji z początku fajnych filmow do których należy porównać nadchodzącą niechybnie część fajnego z początku serialu. Dzieki.
Zgadzam się co do kontynuacji, tylko następnym razem nie obrażaj fanów, trochę więcej kultury.
agulec
Zgadzam się co do kontynuacji, tylko następnym razem nie obrażaj fanów, trochę więcej kultury.
agulec
Ostatnio zmieniony 2008-05-11, 12:44 przez macQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
no cóz...
chyba naturalna rzecza jest ze my, jako fani, wyrazamy zadowolenie z faktu kontynuacji naszego ulubionego serialu. W zasadzie nie powinnismy zakładac z góry ze bedzie to dobra kontynuacja, ale biorac pod uwage ostatnie sezony mamy tam jakies^^ podstawy zeby na to liczyc. Rozumiem Cie zupełnie, ale od kazdej reguły sa wyjatki i miejsmy nadzieje ze teraz tez tak bedzie ;-)
chyba naturalna rzecza jest ze my, jako fani, wyrazamy zadowolenie z faktu kontynuacji naszego ulubionego serialu. W zasadzie nie powinnismy zakładac z góry ze bedzie to dobra kontynuacja, ale biorac pod uwage ostatnie sezony mamy tam jakies^^ podstawy zeby na to liczyc. Rozumiem Cie zupełnie, ale od kazdej reguły sa wyjatki i miejsmy nadzieje ze teraz tez tak bedzie ;-)
Fernando Sucre
Porażka??To że 3 sezon trochę się poplątał, wliczając w to strajki nie strajki, dłuższe niż normalnie przerwy i ilość odcinków to nazwać porażką go nie można, to za mocne słowo ;-)macQ pisze:serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA".
Przyznaję bez bicia s*ram już z niecierpliwości, bo uwielbiam ten serialmacQ pisze:Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.
Michael Scofield
Jak dla mnie mogą ciągnąć do us....j śmierci, bo Mi sie każdy odcinek podoba, i każdy news jest dla mnie ciekawy. a ile zarobią? życzę im jak najwięcej, bo robią kawał dobrej roboty..OomacQ pisze:widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu
No racja, zazwyczaj tak jest.. ale są wyjątki....wyjątek potwierdza regułę..OomacQ pisze:Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu,
Michael Scofield
Ja się nie s*ram Oo Moda na sukces się nie robi! MNS jest stara. Nudna i żaden odcinek nic nowego nie wnosi OomacQ pisze:... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces".
Jakim kosztem?? Chcesz oglądać?? Oglądaj! Nie chcesz, nie musiszmacQ pisze:Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.
Michael Scofield
w dniu mojej matury z anglika zaczynają kręcić 4 sezon xD
Panie Vance przynies mi pan szczescie xD
Panie Vance przynies mi pan szczescie xD