Świeżak
Świeżak
Re: Początek 20 maja

Post autor: macQ »

... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces". Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski. To wszystko jest wielka reklama i chec przyciagniecia widzow na serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA". Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu, serialu itd? Rocky Malboa, Rambo, Terminator, Szklana Półapka, Robocop - to tylko część porażek kontnucji z początku fajnych filmow do których należy porównać nadchodzącą niechybnie część fajnego z początku serialu. Dzieki.

Zgadzam się co do kontynuacji, tylko następnym razem nie obrażaj fanów, trochę więcej kultury.
agulec
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

no cóz...
chyba naturalna rzecza jest ze my, jako fani, wyrazamy zadowolenie z faktu kontynuacji naszego ulubionego serialu. W zasadzie nie powinnismy zakładac z góry ze bedzie to dobra kontynuacja, ale biorac pod uwage ostatnie sezony mamy tam jakies^^ podstawy zeby na to liczyc. Rozumiem Cie zupełnie, ale od kazdej reguły sa wyjatki i miejsmy nadzieje ze teraz tez tak bedzie ;-)
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

macQ pisze:serial pt. "WIELKA PORAŻKA TWORCOW PRISON BREAKA".
Porażka??To że 3 sezon trochę się poplątał, wliczając w to strajki nie strajki, dłuższe niż normalnie przerwy i ilość odcinków to nazwać porażką go nie można, to za mocne słowo ;-)
macQ pisze:Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.
Przyznaję bez bicia s*ram już z niecierpliwości, bo uwielbiam ten serial :!: Nie interesuje mnie czy zarobią na tym więcej czy mniej przez to że się właśnie z*sram, ważne jest dla mnie żeby doprowadzili serial do końca na tak dobrym poziomie na jakim ciągnęli to teraz...i mam nadzieję, że na 4 sezonie zakończą historyję i to takim zakończeniem, ze spadne z krzesła :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

macQ pisze:widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu
Jak dla mnie mogą ciągnąć do us....j śmierci, bo Mi sie każdy odcinek podoba, i każdy news jest dla mnie ciekawy. a ile zarobią? życzę im jak najwięcej, bo robią kawał dobrej roboty..Oo
macQ pisze:Bo podsumowując czy widzieliście jakąkolwiek kontynuacje i to dobrą kontynuacje jakiegoś filmu,
No racja, zazwyczaj tak jest.. ale są wyjątki....wyjątek potwierdza regułę..Oo
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

macQ pisze:... nie zesr.ajcie się ... tym prison breakiem przeciez to już się robi "moda na sukces".
Ja się nie s*ram Oo Moda na sukces się nie robi! MNS jest stara. Nudna i żaden odcinek nic nowego nie wnosi Oo
macQ pisze:Naprawde widać, że twórcom serialu teraz zależy na przeciaganiu tego filmu i ciagnieciu z tego olbrzymiej kasy kosztem nas wizdzow, ktorzy wlasnie tak sra.ja na jakies tam pogloski.
Jakim kosztem?? Chcesz oglądać?? Oglądaj! Nie chcesz, nie musisz ;) Skąd wiesz, że to tylko pogłoski, a nie potwierdzone fakty?? A co się na tym świecie nie kręci wokół kasy?? Trudno znaleźć co?? ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

w dniu mojej matury z anglika zaczynają kręcić 4 sezon xD
Panie Vance przynies mi pan szczescie xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”