Michael Scofield
Michael Scofield
Każdy miał jakiegoś swojego idola :) Ja lubie się teraz pośmiać z moich byłych pasji.
Gdy byłam mała uwielbiałam Scooby Doo (zresztą ta pasja pozostała mi do dziś ^^) To był mój pierwszy animowany idol.
Pamiętam jak szalałam za JUST 5 "Kolorowe syny" i te sprawy xD
Pózniej była Britney.
A z aktorow to był okres gdy podobał mi się Elijah Wood ^^

A jak było z Wami?
Michael Scofield
Michael Scofield
Fajny Temat..hehe wspomnienia wracają...

No więc Idole?? hmm
Cała ekipa Gumisiów ..haha.. :-D
Pamiętam że cała Drużyna A..to byli dla mnie idole..
później MacGywer czy jak się to tam pisze,,, zawsze oglądałem później probowałem jego sztuczek hehehe :-D
A i uwielbiałem aktorów z Archiwum X... Gilian i Dawida :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield
ehehe Just 5- skad ja to znam xD

ja miałam dziwne fazy w dziecinstwie^^
jak miałam tak mw 9 lat słuchałam polskiego hip-hopu i w ogole Liroy to był mój bohater :roll:
potem przyszedł okres jak ja to nazywam: "rózowy": czyli Britney, Aguilera itp :-D oczywiscie po drodze takze rozmaite bojsbendy^^ czyli Just'y, te od Timbarlake'a i tym podobne xD
pomijajac muzyke to w dziecinstwie wielbiałam Xenne i w ogole zyłam razem z nia w innym swiecie. Kiedys nawet na matmie rzucałam kątomierzem tak jak ona tym swoim 'przyrzadem' :-D
wczesniej miałam faze na Czarodziejki z ksiezyca
jak tak teraz o tym mysle to nie moge uwierzyc, to były dopiero szalone czasy :lol:
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
A moimi idolami byli Kulfon i Monika xD
Świeżak
Świeżak
Hmmm... dzieciństwo jeszcze chyba nie do końca za mną :mrgreen:
najpierw Herkules xD musiałam obejrzeć każdy odcinek ( tak jak teraz PB :mrgreen: )
Potem była Natalia Oreiro :mrgreen: (ale wieś :-D ) łoch! teraz to zupełnie innej muzyki słucham :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Pamiętam jak szalałam za JUST 5 "Kolorowe syny" i te sprawy xD
Pózniej była Britney.
A z aktorow to był okres gdy podobał mi się Elijah Wood ^^
mogę się pod tym podpisać OO xD

a oprócz tego Herkules, który był moją pierwszą miłością ahaha o matko...
Mc Gyver, jaki był ryk jak przegapiłam jakiś odcinek :roll:
z bajek...Chip I Dale z Brygady RR, o matko jak ja kochałam te wiewióry xD
i Czarodziejka z Księżyca OO latałam później po podwórku z jabłkiem nadzianym na kijek --'
Michael Scofield
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:latałam później po podwórku z jabłkiem nadzianym na kijek --'
--'

ja za to pamiętam że brałam wstazke taka do obwiazywania prezentow obwiazywalam maskotke i chodzilam po dworze i wolalam Scooby gdzie jestes --'
Michael Scofield
Michael Scofield
aaa.. kulfon i monika ^^ szaleństwo, do dziś mam ich rysunki.. ach, dzieciństwo.
Kiedyś jeszcze Harry Potter. Spałam z plakatem i płakałam po nocach, ależ ja głupia byłam
Pokemony :-D
Britney i te wszystkie boysbandy^^
och.. bardzo dużo tego
Michael Scofield
Michael Scofield
hmmm... Nigdy nie miałam typowego przywiązania do idoli. Zawsze to było takie chwilowe :P
pamiętam, że oglądałam Dragon Balls i bardzo to lubiłam... Zawsze się bawiliśmy jak oni tak dziwnie ręce układali xD
Było dużo bajek na które miałam fazy... No i nadszedł czas mojego zaćmienia mózgu... Oo Tokio Hotel oO Nie wiem kim byłam, że ich lubiłam, ale tak było i teraz mi zdecydowanie przeszło!! Całe szczęście!! :D
T-Bag
ja mialem 2 idolów z najmłodszych lat to Roberto Carlos i Kazimierz Deyna a dlatego bo zawsze lubiłem grać w piłke i ogladać mecze w tv. ;-)

Obrazek

Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield
i Czarodziejka z Księżyca OO latałam później po podwórku z jabłkiem nadzianym na kijek --'
ehehehe no myslałam ze sie popluje ze smiechu jak to przeczytałam xD
tez miałam cos w tym stylu tylko ze nie z jabłkiem, a tak w ogole to sobie wyobrazałam ze jestem ta taka zielona brunetka- chyba z Jowisza, ewentualnie ta z Marsa :-D
bosheeeee co to było O_o
piotras003 pisze:dlatego bo zawsze lubiłem grać w piłke i ogladać mecze w tv. ;-)
ehehe mi sie zaczeło podczas finału mistrzostw swiata z 1998 roku i tak mi juz zostało^^
ale wczoraj to sie juz wkurzyłam :roll:
Michael Scofield
Michael Scofield
haha.. o matko, było tego było :D jak czytam o waszych idolach z najmłodszych lat, to wygląda na to, że wszyscy byłyśmy na czasie xD

Oczywiście obowiązkowo ScoobyDoo - i te cholernie trudne zagadki ^^ Brygada RR, Czarodziejki z księżyca też przerabiałam^^ Kulfon i Monika też xD i jeszcze kojarzę taką bajkę z jakimiś superbohaterami, którzy mieli magiczne pierścienie - później lataliśmy po dworze i krzyczeliśmy 'WODA! OGIEŃ!' i żeby ktoś tam przybył --' z bajek to jeszcze oglądałam taką o piłce nożnej.. kolo nazywał się chyba Cubasa, czy jakoś tak xD i ogólnie chodziło o to, że przez 3 odcinki biegł do bramki, w następnych dwóch kopał piłkę, która leciała kilka kolejnych odcinków do celu xD no i MacGyver, rzecz jasna :D
Ale najwyraźniej z dziecięcych idoli pamiętam Michaela Jacksona i Supermena :D do dzisiaj mam teczki ze stosami rysunków, które łączy jedna podstawowa rzecz - na niebie leci Supermen, a na ziemi stoi Michael J. xD Później była oczywiście Britney, Christina, Enrique był też i BackstreetBoys xD i pokój w plakatach hahaha :D Następnie dziecko przerzuciło się na amerykański hip-hop, aż w końcu usłyszało w radiu Don't Cry i znalazło typ muzyki, której szukało połowę życia xD aa.. no i jak mogłam zapomnieć o Monty Pythonie :D
a Jacksona to lubię posłuchać do dziś - szczególnie jak rysuję^^
Michael Scofield
Michael Scofield
ooo...duzo tego było xD
Inspektor Gadżet np. xD zawsze lubiłam ten taki notesik i go sobe rysowałam xD Pokemony... Dragon Balla xD jeszcze była taka bajka ....o wiem!Superświnka xD zawsze bawiłam sie ze nia jestem xDxD Idolką była Britney. potem A.Lavigne i w ten sposób zaczełam Rocka słuchać. o.Uwielbiałam jeszcze Króla Lwa... małą syrenkę i Herkulesa :D a i Natalia Oreiro xD i Zbuntowany Anioł xD każdy odcinek ogladałam xD Kuba Guzik... kurde wtedy jeszcze leciały bajki na TVNie. A potem juz nie i sie na nich wkurzyłam xD Narazie sobie więcej idoli nie przypominam :D
T-Bag
No Power Rangers xD kto tego nie zna... potem kolega mnie namówił żebym obejrzał Strażnika texasu xD (co ja oglądałem), no Króla Lwa też lubiłem :P , potem Pokemony... jaką to radoche zrobiłem odobom w klasie jak przyniosłem pierwszy długometrażowy film, leciał wtedy w kinach a oni juz widizeli... no po angielsku ale było :D potem Fifa World Cup 2002 byłem fanem Olivera Khana zawsze jak graliśmy w noge to odrazu ja na bramkę. a potem to co... hmm... nie pamiętam xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Handcannon5 pisze:No Power Rangers
ja byłam tą różową OO wskakiwałam kuplowi na plecy i robiliśmy performens --'
agulec pisze:Cubasa
też to oglądałam --'

co do bajek to jeszcze Conana oglądałam ale przestałam kiedy ten wielki wąz wpieprzył mojego ulubionego bohatera --'
Zbuntowany anioł to było coś xD jeszcze Esmeralde oglądałam xD
i byłam zauroczona blondynem z Dzwonnika z Notre Dame --'
Michael Scofield
Michael Scofield
Tanira pisze:ja byłam tą różową OO wskakiwałam kuplowi na plecy i robiliśmy performens --'
Tanira... Jak ty potrafisz człowieka z rana rozśmieszyć!! xD
Ja kiedyś dawno temu Power rengers oglądałam, ale nie tak nałogowo :P No i tez oczywiście byłam różową xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Aglek pisze:Tanira... Jak ty potrafisz człowieka z rana rozśmieszyć!! xD
no wiadomo xD
fajne były te zabawy w PR xD
Szał lalek Barbie to chyba kazda dziewczyna przechodziła. Ja swojej jednej włosy spaliłam --'
Mahone
Szał lalek Barbie to chyba kazda dziewczyna przechodziła. Ja swojej jednej włosy spaliłam --'
Nigdy nie lubiłam lalek barbie. Wolałam samochody, misie i klocki lego.
Michael Scofield
Michael Scofield
A ja lubiłam lalki, ale jeszcze bardziej takie małe samochodziki blaszane... i zabawki z Kinder niespodzianki.
Mahone
Zabawki z kinder niespodzianki też. Mieliśmy z bratem niezłą kolekcję.
Michael Scofield
Michael Scofield
ja mam do tej pory mojego ulubionego hipopotama w portfelu.
mialam ich tak duzo ze ukladalam z klockow lawki i bawilam sie w szkole tymi pierdołami...
Michael Scofield
Michael Scofield
ja sie bawiłam swego czau resorakami z moim bratem^^
budowalismy sobie takie tory wyscigowe i sie działoooo xD
ale lalek to nie lubiłam, w ogole byłam jaka nietypowa :roll: :-D
Mahone
Ja najbardziej lubiłam pingwina z płytą CD. Mam jeszcze całe pudło z tym. Czasem Jasiu (bratanek) sie tym bawi.
Michael Scofield
Michael Scofield
o własnie lalki... ile tych ubranek miałam xD a w Power Rangersach byłam Żółtą xD nie przepadałam za różowym xD bawiłam sie samochodzikami z kolegą na podwórku,który jest starszy ode mnie 3 lata... ja miałam wtedy 6 a on 9 i zachodził po mnie o 8 rano zeby wyjść i sie bawic xD
Michael Scofield
Michael Scofield
ja też chodziłam z tatą po samochodziki i wagony do kolejki, zamiast z mamą po lalki :D
a klocki lego to uwielbiałam^^ kurde, fajne to były czasy :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”