Wow i sztanga się znalazła, przynajmniej możesz ćwiczyć
a to co jest w ustach - aj nie ładnie, ale wiadomo; takie miejsce potrafi człowieka zmienić (na lepsze?)
A dlaczego nie? w sezonie pierwszym ja się takiego nie spodziewałem po odcinku 15 jak Linc. siedzi na krześle włączam 16 myślę że się wszystko wyjasni a tu kiszka musiałem czekać na odcinek 17 heheMs_psycho pisze:Hmmm nie sądzę, żeby taki odcinek zrobili ale myślę, że w rozmowach wyjdzie za co młody siedział.
Czas to będą mieli bo Fox ma przecież zdjąć emisję PB. na kilka miesięcyMela0607 pisze:możliwe, że nie będę mieli tyle czasu na to by właśnie taki odcinek powstał; tak też pewnie go nie zrobią, ale by mogli; ja bym na pewno nie pogardziłaa o dzieciaku jeszcze się dowiemy co nie co
a czy ja mówiłem że ucieknie ? moim zdaniem właśnie nie ucieknie.. tzn. tak mi się wydajęMela0607 pisze:możliwe, nie wykluczam takiej opcji, a też żałuję iż owy odcinek nie powstanie, ale i tak pewnie się wszystkiego dowiemy na jego temat; zresztą zobaczymy czy ten chłopak w ogóle ucieknie
Co Ty chcesz żeby ósemka z Fox River zrobiła się Ósemką z Sony ?Mela0607 pisze:a czy ja pisałam coś iż Ty pisałeś to, ze on ucieknie? nie wydaje mi się; ale większość wypowiedzi właśnie pisało, że jednak ucieknie, więc ja też myślę, że koleś sie załapie