Michael Scofield
Ogląda ktoś,albo oglądał??
Ja oglądnąłem mnóstwo odcinków, moim zdaniem najlepsze były te z pierwszej serii te najstarsze.
Ja oglądnąłem mnóstwo odcinków, moim zdaniem najlepsze były te z pierwszej serii te najstarsze.
Michael Scofield
ogladałam dawno dawno temu... i musze przyznac ze było ciekawie momentami^^ niektóre odc były bardzo interesujące ale nietkóre tak nierealne i pokombinowane ze az smieszne xD ale ogolnie moge powiedziec ze serial był fajny. Nawet nie wiem który sezon ogladalam, teraz to jeszcze krecą w ogole? wiem ze keidys to ostatnio nawet puszczali, ale to pewnie jakies powtórki.
Michael Scofield
Ponoć jest 9 sezonów ale 9 jeszcze w u nas nie puszczali, ostatni lecą powtórki 7 sezonu.
Pierwsze sezony były najlepsze. ;-)
Pierwsze sezony były najlepsze. ;-)
T-Bag
zgadzam sie z sebo pierwsze odcinki byly fajne a pozniej cos ten serial juz sie zrobil troszke nudny! ;-)
Michael Scofield
Pamiętam jak puścili to w tv,chodziłem do podstawówki, mama zabraniała mi to oglądać..heh no ale jak już oglądnąłem jakiś odcinek to później spać nie mogłem 
Michael Scofield
bardzo dawno to oglądałam, jeszcze czasy z dzieciństwa. Niektóre odcinki były bardzo ciekawe, choć mało z nich pamiętam.. raz nie mogłam przez to zasnąć, ale ogólnie chętnie bym sobie jeszcze raz obejrzala, chociazby 1 sezon.
T-Bag
ale z tego filmu jest jedno pewne ze agenta muldera i agentke sculi wszyscy zapamietaja ,bo fajnie bylo ich ogladac jak rozwiazywali jakas kosmiczna zagadke ,ale pozniej jak juz muldera niebylo to juz troszke nudny ten film sie zrobil ;-)
C-Note
Bardzo dawno oglądałem, ale lubiłem serial. Czasami takie odc. były, że aż gęsia skórka po plecach przeszła 
C-Note
tak szczerze mi się to nie podoba
... jakoś nie potrafiłam tego oglądać
Mahone
ja oglądałam tylko jak rodziców nie było w domu bo mi nie pozawalali oglądać....
a potem w nocy i tak nie mogłam spać...
straszznie dawno tego nie widziałam... i nikogo już z tamtąd nie pamiętam...
a potem w nocy i tak nie mogłam spać...
straszznie dawno tego nie widziałam... i nikogo już z tamtąd nie pamiętam...
Michael Scofield
Miałem podobnie, ale to było dawno dawno temu^^madamebutterfly pisze:ja oglądałam tylko jak rodziców nie było w domu bo mi nie pozawalali oglądać....
a potem w nocy i tak nie mogłam spać
A to ja pamiętam dobrze..Fox Mulder i Dana Scully zawsze ich będę pamiętał, zapadli mi w pamięci na zawsze ;-)madamebutterfly pisze:i nikogo już z tamtąd nie pamiętam..
Ja szczerze widziałam tylko dziewiąty sezon (bo jest Dogett
) i niektóre i się podobały, np. 4D... Ale za to moja siostra jest najzacieklejsza fanką Xa (od 16 lat) i teraz ma zamiar wybrać się na drugą kinówke...
T-Bag
Faktycznie sądząc po ilości tych ulotekPam pisze:Ale za to moja siostra jest najzacieklejsza fanką
Pewnie... Każdy ma swojego idola... My PB a ona The X-Files. No ale po ilości ulotek to przez przypadek tyle wzięła i jeszcze dołożyła sobie dwie 
Michael Scofield
Ja jak byłam młodsza to lubiłam oglądać, teraz jakoś sie przeżóciłam na inne seriale . Nie mówie że jest złe , bo nie jest - tylko poporostu mnie juz tak nie kręci jak "za młodu " 
Michael Scofield
Hehehe no dokładnie PatuŚ - kiedyś też oglądałam i podobało mi się. Teraz jak widzę, że leci, to jakoś mi się nie chce oglądać
Ogólnie uważam, że serial nie jest zły, bywał ciekawy, klimatyczny, a jako, że oglądałam jak byłam młodsza.. o wiele, to nawet był straszny
Ogólnie uważam, że serial nie jest zły, bywał ciekawy, klimatyczny, a jako, że oglądałam jak byłam młodsza.. o wiele, to nawet był straszny
Michael Scofield
Wczoraj leciało na Polsacie, ale jakoś nawet nie miałam ochoty tego oglądać.
Wystarczy, że zobaczyłam jakiś 'fantastyczny' i fikcyjny początek to odechciało mi się siedzieć przed telewizorem.. jakoś nie mam przekonania i nie wierze w potwory
Kiedyś to mi się podobało - teraz za tym nie przepadam zbytnio; choć muszę przyznać serial nie jest zły..
Wystarczy, że zobaczyłam jakiś 'fantastyczny' i fikcyjny początek to odechciało mi się siedzieć przed telewizorem.. jakoś nie mam przekonania i nie wierze w potwory
Kiedyś to mi się podobało - teraz za tym nie przepadam zbytnio; choć muszę przyznać serial nie jest zły..
Ja też oglądałam. Zauważyłam O'Quinna (Locke
) Usiadł sobie i nie rozbroił bomby...
Nie oglądałam do końca, ale mam na płycie, to kiedyś przy okazji sobie obejrzę...
Nie oglądałam do końca, ale mam na płycie, to kiedyś przy okazji sobie obejrzę...
C-Note
ano też to oglądałem
tylko to jakoś z 97 był a teraz jakoś niedawno wyszedł kolejny film, tylko ciężko znaleźć chwilowo inną wersje jak nagrywke z kina

Oglądaliscie może drugą kinówkę "Chcę wierzyc" ??
Moja siostra była na premierze w Warszawie i jej się bardzo podobało
Moja siostra była na premierze w Warszawie i jej się bardzo podobało
John Abruzzi
No dawno temu, jak w TV leciały jeszcze ciekawe odcinki to oglądałem i muszę przyznać, że było super :-> , ale teraz to się już taka bajka zrobiła i jakoś mi te nowe odcinki nie przypadły do gustu.