Michael Scofield
Michael Scofield
Z Archiwum X

Post autor: Sebo »

Ogląda ktoś,albo oglądał??
Ja oglądnąłem mnóstwo odcinków, moim zdaniem najlepsze były te z pierwszej serii te najstarsze.
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Z Archiwum X

Post autor: B... »

ogladałam dawno dawno temu... i musze przyznac ze było ciekawie momentami^^ niektóre odc były bardzo interesujące ale nietkóre tak nierealne i pokombinowane ze az smieszne xD ale ogolnie moge powiedziec ze serial był fajny. Nawet nie wiem który sezon ogladalam, teraz to jeszcze krecą w ogole? wiem ze keidys to ostatnio nawet puszczali, ale to pewnie jakies powtórki.
Michael Scofield
Michael Scofield

Ponoć jest 9 sezonów ale 9 jeszcze w u nas nie puszczali, ostatni lecą powtórki 7 sezonu.
Pierwsze sezony były najlepsze. ;-)
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

zgadzam sie z sebo pierwsze odcinki byly fajne a pozniej cos ten serial juz sie zrobil troszke nudny! ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Pamiętam jak puścili to w tv,chodziłem do podstawówki, mama zabraniała mi to oglądać..heh no ale jak już oglądnąłem jakiś odcinek to później spać nie mogłem :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

bardzo dawno to oglądałam, jeszcze czasy z dzieciństwa. Niektóre odcinki były bardzo ciekawe, choć mało z nich pamiętam.. raz nie mogłam przez to zasnąć, ale ogólnie chętnie bym sobie jeszcze raz obejrzala, chociazby 1 sezon.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

ale z tego filmu jest jedno pewne ze agenta muldera i agentke sculi wszyscy zapamietaja ,bo fajnie bylo ich ogladac jak rozwiazywali jakas kosmiczna zagadke ,ale pozniej jak juz muldera niebylo to juz troszke nudny ten film sie zrobil ;-)
C-Note
C-Note

Post autor: Rafaqio »

Bardzo dawno oglądałem, ale lubiłem serial. Czasami takie odc. były, że aż gęsia skórka po plecach przeszła :P
C-Note
C-Note

Post autor: necik665 »

tak szczerze mi się to nie podoba :| ... jakoś nie potrafiłam tego oglądać

Post autor: madamebutterfly »

ja oglądałam tylko jak rodziców nie było w domu bo mi nie pozawalali oglądać....
a potem w nocy i tak nie mogłam spać...
straszznie dawno tego nie widziałam... i nikogo już z tamtąd nie pamiętam... :P
Michael Scofield
Michael Scofield

madamebutterfly pisze:ja oglądałam tylko jak rodziców nie było w domu bo mi nie pozawalali oglądać....
a potem w nocy i tak nie mogłam spać
Miałem podobnie, ale to było dawno dawno temu^^
madamebutterfly pisze:i nikogo już z tamtąd nie pamiętam..
A to ja pamiętam dobrze..Fox Mulder i Dana Scully zawsze ich będę pamiętał, zapadli mi w pamięci na zawsze ;-)
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Ja szczerze widziałam tylko dziewiąty sezon (bo jest Dogett :D ) i niektóre i się podobały, np. 4D... Ale za to moja siostra jest najzacieklejsza fanką Xa (od 16 lat) i teraz ma zamiar wybrać się na drugą kinówke...
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

Pam pisze:Ale za to moja siostra jest najzacieklejsza fanką
Faktycznie sądząc po ilości tych ulotek :mrgreen: No ale ona jest fanką tego, a my PB ;-)
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Pewnie... Każdy ma swojego idola... My PB a ona The X-Files. No ale po ilości ulotek to przez przypadek tyle wzięła i jeszcze dołożyła sobie dwie :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

Ja jak byłam młodsza to lubiłam oglądać, teraz jakoś sie przeżóciłam na inne seriale . Nie mówie że jest złe , bo nie jest - tylko poporostu mnie juz tak nie kręci jak "za młodu " :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Hehehe no dokładnie PatuŚ - kiedyś też oglądałam i podobało mi się. Teraz jak widzę, że leci, to jakoś mi się nie chce oglądać ;)
Ogólnie uważam, że serial nie jest zły, bywał ciekawy, klimatyczny, a jako, że oglądałam jak byłam młodsza.. o wiele, to nawet był straszny :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Wczoraj leciało na Polsacie, ale jakoś nawet nie miałam ochoty tego oglądać.
Wystarczy, że zobaczyłam jakiś 'fantastyczny' i fikcyjny początek to odechciało mi się siedzieć przed telewizorem.. jakoś nie mam przekonania i nie wierze w potwory :roll:
Kiedyś to mi się podobało - teraz za tym nie przepadam zbytnio; choć muszę przyznać serial nie jest zły..
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Ja też oglądałam. Zauważyłam O'Quinna (Locke ;) ) Usiadł sobie i nie rozbroił bomby...
Nie oglądałam do końca, ale mam na płycie, to kiedyś przy okazji sobie obejrzę... :)
C-Note
C-Note

Post autor: Serdziu »

ano też to oglądałem :mrgreen: tylko to jakoś z 97 był a teraz jakoś niedawno wyszedł kolejny film, tylko ciężko znaleźć chwilowo inną wersje jak nagrywke z kina :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Oglądaliscie może drugą kinówkę "Chcę wierzyc" ??
Moja siostra była na premierze w Warszawie i jej się bardzo podobało :)
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

No dawno temu, jak w TV leciały jeszcze ciekawe odcinki to oglądałem i muszę przyznać, że było super :-> , ale teraz to się już taka bajka zrobiła i jakoś mi te nowe odcinki nie przypadły do gustu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „SERIALE”