Michael Scofield
Mnie śmieszyła scena w 2 sezonie... Nie jestem pewna, ale na początku. Micheal z Lincolnem jechali autem i cos tam gadają i w końcu mówią "To wróćmy do Fox River" Chwila ciszy i obaj w śmiech! Sama się zaczęłam śmiać!Się wydawali wtedy tacy szczęśliwi!!
Michael Scofield
Jak Sucre zabłysnął nieraz swoją wiedzą to też było dobre. Ale najśmieszniejsze było jak T-Bag przepał się z tym pedałkiem a jak go żegnał to powiedział "tylko komuś powiesz"

Michael Scofield
hahaha xD no te sceny z tym gościem w różowych majteczkach xD i T-Bagiem były świetne
jak T-Bag do niej.. niego podchodził tym swoim krokiem i jak jej.. mu strzelił gumką w gaciach hahaha a ten koleś udawał takiego niedostępnego xD
Michael Scofield
W końcu wiele się nie poświęcił wiadomo że woli chłopców.
Potem podszedł do Sucre z tymi majtkami,a a on taki uśmiech do niego. Nieźle się uśmiałam.
Potem podszedł do Sucre z tymi majtkami,a a on taki uśmiech do niego. Nieźle się uśmiałam.
C-Note
C-Note: Wiesz, Twoi rodzice muszą być z ciebie dumni. Trafić na potrójnego wieśniaka. Rasista, pedofil i głupek"
to było do T-Baga za jego rasistwoski tekst w stosunku do czarnych
umarłam jak to oglądałam
to było do T-Baga za jego rasistwoski tekst w stosunku do czarnych
umarłam jak to oglądałam
Michael Scofield
C-Note powiedział też kiedyś na T-Baga 'burak - pedofil' xD
w ogóle tłumaczenia polskie są ekstra
pamiętam takie perełki jak 'No i po ptokach' Scofielda albo 'Miodnie' Mahona xD
w ogóle tłumaczenia polskie są ekstra
pamiętam takie perełki jak 'No i po ptokach' Scofielda albo 'Miodnie' Mahona xD
Michael Scofield
Albo w 1 czy 2 odc. 2 sezonu jak Sucre miał pomysł na wóz i znaleźli jakiś... Prubował go kabelkami zapalić... Otwierają maske, a tam pusto...;p Nie ma silnika!!
Michael Scofield
to był ostatni odcinek 1 sezonu. Świetna scena. Podobały mi się jeszcze sceny świrusa w Mc Donaldzie i na tym rowerku dziecięcym.
Michael Scofield
Racja!! I w tym kasku jechał! I zaraz potem jechał taką ciemną dróżką i podniósł ręce jakby leciał! Był wtedy szczęśliwy! Ja go lubie!!
Michael Scofield
Ja też go lubię. w tedy jak latał wyglądał na na prawde szczęśliwego szkoda że tak skończył.
śmieszne było jeszcze jak Lincoln rozmawiał z Lj o jego pierwszym razie i jak powiedział że miał wtedy 14 lat to Lincoln taki zaskok. Już myślałam że go skarci ale jednak nie.
śmieszne było jeszcze jak Lincoln rozmawiał z Lj o jego pierwszym razie i jak powiedział że miał wtedy 14 lat to Lincoln taki zaskok. Już myślałam że go skarci ale jednak nie.
C-Note
albo śmieszne było wyznanie LJ o stloku, który stłykł.
Fakt, że fila nieco dramatyczna, bo chłopak się otwiera przed ojcem, ale śmiesznie to zabrzmiało
Fakt, że fila nieco dramatyczna, bo chłopak się otwiera przed ojcem, ale śmiesznie to zabrzmiało
Michael Scofield
W sumie tak... "Pamiętasz ten stołek co oskarżałeś mnie, że go stłukłem a ja zaprzeczałem? To byłem ja..." Tak smiesznie... Albo w 2 sezonie jak świr chciał płynąć do Holandii i gadał z tym psem nad rzeka... "Popłyniemy tam tratwą, którą zbuduje. A zacznę od tego patyka... Nie! Tego!" Fajnie się wtedy uśmiechał...
Michael Scofield
A mnie później Bellick rozśmieszył jak powąchał te majtki myśląc że to Maricruzagulec pisze:te sceny z tym gościem w różowych majteczkach xD i T-Bagiem były świetne
Michael Scofield
Ta scena była niezła!! Leżałam pod stołem! Albo jeszcze jak rozmawiał z Bellickiem na samym poczatku o radarach... że radaru bellicka nie da się ominąc... Taki był wtedy pewny siebie...
C-Note
T-Bag do C-Note: "Wygląda, na to, że Bank Centralny Afryki nie lubi wypłacać pieniędzy"
a moze mi ktos przypomnieć kiedy Mahone powiedziałto swoje słynne "Miodnie" ?
"I po ptokach" pamiętam, jak Michael pamięta, ale tego miodnie nie moge sobie przypomnieć
a moze mi ktos przypomnieć kiedy Mahone powiedziałto swoje słynne "Miodnie" ?
"I po ptokach" pamiętam, jak Michael pamięta, ale tego miodnie nie moge sobie przypomnieć
Ostatnio zmieniony 2008-03-14, 18:24 przez hbc, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
wiem, że gadał wtedy z Bellickiem.. Bellick zapytał się jak się czuję, czy coś takiego, a Alex odpowiedział, że 'miodnie', ale kiedy to było dokładnie to nie pamiętam :] może miałam jakieś inne tłumaczenie^^hbc pisze:a moze mi ktos przypomnieć kiedy Mahone powiedziałto swoje słynne "Miodnie" ?
apropo Bellicka:
Bradley Bellick, FBI.
Brad Bellick. Federalne Biuro Śledcze.
Brad Bellick, FBI.
Agent specjalny, Brad Bellick. FBI.
Witaj, jestem Brad Bellick z FBI.
Witam. Jestem Brad Bellick, agent FBI.
Brad Bellick. Przysłało mnie Biuro Śledcze.
Michael Scofield
To było dobre, On do roli strażnika nie pasuje a co dopiero FBI, może jakiś farmer? tak tak to rola dla niegoagulec pisze:Bradley Bellick, FBI.
Brad Bellick. Federalne Biuro Śledcze.
Brad Bellick, FBI.
Agent specjalny, Brad Bellick. FBI.
Witaj, jestem Brad Bellick z FBI.
Witam. Jestem Brad Bellick, agent FBI.
Brad Bellick. Przysłało mnie Biuro Śledcze.
C-Note
albo podczas gry w karty:
C-Note: Nie moja wina, że biała dama nie umie rozdawać
T-Bag: to było zwyczajnie nieuprzejme
i Teddy z jakże wielkim oburzeniem to powiedział
C-Note: Nie moja wina, że biała dama nie umie rozdawać
T-Bag: to było zwyczajnie nieuprzejme
i Teddy z jakże wielkim oburzeniem to powiedział
Michael Scofield
Bellick: Mamo, czy możesz po nas przyjechać? xD XD
Bellick: Zmiana planów - mogłabyś przesłać trochę kasy?
Michael: Jesteś przebiegły, John.
Abruzzi: Wolę określenie zuchwały.
Bellick: Zmiana planów - mogłabyś przesłać trochę kasy?
Michael: Jesteś przebiegły, John.
Abruzzi: Wolę określenie zuchwały.
Lincoln Burrows
Raczej nie lubi wypłacać pieniędzy ;] Ja pamiętam, że tak to brzmiało.hbc pisze:T-Bag do C-Note: "Wygląda, na to, że Bank Centralny Afryki nie lubi wypłacać Afryki"
A co określenia Abbruziego - faktycznie, mnie też rozbawiło i jego ton, jak to mówił ;p
C-Note
źle napisałam
faktycznie, miało byc pieniędzy
Michael Scofield
Ta cała scena z kartami była świetna!! Nie potrafiłam wytrzymać jak T-Bag robił z siebie rasiste do potegi!! W ogóle to on jest rasistą,, ale wtedy to robił tak śmiesznie...;p
Mahone
haha już to widzę jak schyla się i zbiera ziemniaki na polu... hahaha... a to z FBI na prawdę mnie rozbroiłoSebo160186 pisze:
To było dobre, On do roli strażnika nie pasuje a co dopiero FBI, może jakiś farmer? tak tak to rola dla niego
Michael Scofield
Rozśmieszyła mnie scena jak Michael siedział w psychiatryku i dał Sarze taką zapalniczkę z gliny. Powiedział wtedy że wolno im robić tylko to i naszyjniki z makaronu. Nieźle sie uśmiałam Michael naprawdę świetnie udawał świra.
Mahone
taa... aż przez chwilkę sama myślałam że jest z nim coś nie tak....