Mahone
Z nudów wpisałam w google 'forum Prison Break', pojawiło się mnóstwo pozycji. Tak po kolei patrzyłam po różnych forach, ale to wydało mi się najlepsze i się zarejestrowałam
.
T-Bag
napisalem w goglach prison break forum no i o to jestem!
Michael Scofield
dokładnie nie pamiętam, ale chyba szukałam jakichś informacji o PB i trafiłam tutaj. I to na pewno były Google :] w sumie to nawet nie zamierzałam się logować - chciałam się tylko dowiedzieć paru rzeczy, ale jak tak sobie trochę poczytałam to stwierdziłam, że zostaję
inne fora były jakieś takie.. wymarłe.. :]
Michael Scofield
Ja dawno, dawno temu, jak jeszcze na ziemi były dinozaury ;-) wpisałam na Google 'prison break filmowo" i wchodziłam przez dłuższy okres czasu jako gość. Ale kumpel mnie namówił, żebym się zalogowała i oto jestem 
Michael Scofield
a ja tu przywędrwołam z innego forum xD
Michael Scofield
Ooo... z jakiego?AutumnLeaf pisze: z innego forum
Michael Scofield
hyhy tak samo ^^ i to dzięki tej pani ^^ hyhy ^^ ale cicho bo jak sie dowiedzą tamci to nas zlińczująAutumnLeaf pisze:a ja tu przywędrwołam z innego forum
Michael Scofield
właśnie właśnie xD z theeee...terere...xD zdrrrajcyyy
Mahone
a jaa... ??? właściwie to szukałam odcinków i w googlach znalazłam
no i mi się spodobało 
Michael Scofield
przez google. Szukałam daty premiery 3 sezonu i jestem.
Michael Scofield
Google jak widac wymiataja xD a na forum lsotow odwrotnie
chyba z 90% osob zaznaczylo ze przeszlo z tego forum 
C-Note
szukałam odcinków prison break do ściągnięcia i jestem tu ;D
Szukałam innego forum i przypadkowo trafiłam tu: na miłych ludzi 
Sara Tancredi
Pewnego dnia, gdy deszcz lał za oknem... xD
omg... zalogowałam się tutaj niecały tydzień temu a już nie pamiętam w jakim celu szukałam coś o PB w googlach. No cóż, skleroza nie boli, a ja już się tu dobrze czuję ; )
omg... zalogowałam się tutaj niecały tydzień temu a już nie pamiętam w jakim celu szukałam coś o PB w googlach. No cóż, skleroza nie boli, a ja już się tu dobrze czuję ; )
Michael Scofield
zwerbowala mnie whistkowa-swistkowa, ktora znam z innego forum o PB (tego samego co Autumn xD)
Michael Scofield
hyhy, mojego pierwszego zresztą ^^(tego samego co Autumn xD)
Michael Scofield
Autumn, moje tez XD. pop drodze bylo jeszcze pare, ale to jest zdecydowanie najlepsze xD
Fernando Sucre
A ja w sumie nie wiem jak tu trafiłam..... Aha, szukałam czegoś na temat 4 sezonu, czytałam sobie co tu piszecie, aż w końcu się zalogowałam. I nie żałuję.. 
Świeżak
od znajomej. Musiałam sie przekonac czy tu jest faktycznie tak samo jak głoszą ploty w necie.
T-Bag
Ja szukałam strony ze zdjęciami wiecie kogo
i wpadłam na to forum, popatrzyłam i mi sie spodobało i się zalogowałam 
Świeżak
ja chciałam obejrzec odcinki i tzreba było sie zalogowac zbeys ciagac, wiec postawnowiąłm troche sie udzielac wzamian za umoliwenie ogladania

Świeżak
buuuuuu, no i ja oryginalna nie będe - tez trafiłam tutaj poprzez Google
Przez jakis czas przeglądałam te forum, bo tylko tutaj znalazłam FULL info o Prison Break, no i jest co poczytać-a mnie się to baaaaardzo podoba hi hi

John Abruzzi
Ja tak jak większość trafiłem tu przez google.pl. Nie pamiętam hasła jakie wpisałem, ale wiem, że szukałem czegoś o PB i wpadłem na to forum.
Tweener
Chyba przez google, tak naprawdę to nie pamiętam.
Było to dość dawno, a do tej pory miałam inny nick ; )
Chyba szukałam opowiadań o Prison Break i tak tu trafiłam.
Było to dość dawno, a do tej pory miałam inny nick ; )
Chyba szukałam opowiadań o Prison Break i tak tu trafiłam.
Sara Tancredi
wujek Google mnie tu przywial