C-Note
Witam wszystkich, chce się dowiedzieć jak każdy z was trafił na nasze świetne forum Prison
Break, czy to jest jakaś stronka, toplisty czy też same google.pl? Czekam na odpowiedzi.
Dusqmad» Dodałem ankietę. Zapraszam do głosowania.
Break, czy to jest jakaś stronka, toplisty czy też same google.pl? Czekam na odpowiedzi.
Dusqmad» Dodałem ankietę. Zapraszam do głosowania.
Ostatnio zmieniony 2007-08-26, 22:52 przez mahones, łącznie zmieniany 2 razy.
John Abruzzi
Ja trafiłem z naszej sławnej strony jaka jest filmowo.net. Dusq napisał tam nowiutki temat, że ma dla nas wspaniałe forum o PB i tak oto jestem ;-)
Dodałem ankietę, zapraszam do głosowania!

Żaden nowiutki, dopisałem się do istniejącegoKhAn pisze:Dusq napisał tam nowiutki temat, że ma dla nas wspaniałe forum o PB i tak oto jestem ;-)
Świeżak
I nawet w sygnaturze nas zapraszał i jak tu się nie zarejestrować? Dlaczego nikt nie głosuje w ankiecie?KhAn pisze:Dusq napisał tam nowiutki temat, że ma dla nas wspaniałe forum o PB i tak oto jestem
John Abruzzi
Ja właśnie oddałem głosa bo ją zobaczyłem bo została dodana

C-Note
A, ja tu trafiłem po przez inne forum PrisonBreak, ale chyba nie będę reklamował żeby nikt stąd na tamte nie przeszedł, jakiś gość tam zareklamował to ja wszedłem i od razu mi spodobało się i już zostałem.
Tweener
Ja zostałam zwerbowana przez użytkownika quatro, który wysłał do mnie PW na innym forum o Prison Break.
T-Bag
dzięki forum.filmowo.net =)
Tweener
Z innego forum o PB.
Świeżak
A ja przez Google 
Szukalam streszczen odcinkow
Szukalam streszczen odcinkow
C-Note
No ja równiez ze wspaniałego, ciekawego, genialnego (blablabla) forum filmowo.net
Ale cos mi się wydaje, że się na ankiecie machnęłam i coś innego dałam... 
Tweener
Ja znalazłem to forum przez przypadek. Szukałem napisów do Prison Break'a i wyświetliła mi się ta strona
;-) ;-)
Michael Scofield
Ja też przez przypadek... Szukałem odcinków 3 sezonu i trafilem na tą stronke
Zapraszam również pozostałych użytkowników do wypowiadania się w tym temacie i głosowania. Jeśli znaleźliście forum poprzez google to wpiszcie pod jakim hasłem szukaliście. Takie informacje mogą mi się przydać przy pozycjonowaniu i promocji forum, także będę wdzięczny za wasz udział w tej ankiecie.
Tweener
Pytałem kumpli skąd można pobierać PB i podali mi właśnie te stronkę !
Pzdr.
Pzdr.
Świeżak
Ja szukałem stron, z których mogę pobrać odcinki PB i trafiłem tutaj
. Zarejestrowałem się, bo to był jedyny sposób, aby coś pobrać. W każdym razie podoba mi się tutaj i chyba tu zostanę
.
W ankiecie opcja nr 4
.
W ankiecie opcja nr 4
Sara Tancredi
Ja szukałem PB do pobrania wszedłem na strone, ale żeby co przeczytac trzeba było byc zarejestrowanym więc to zrobiłem
Tweener
Ja tak samo szukałem forum w ktorym benbda na bierzaca nowe odcinki i dla tego tu jestem 
Fernando Sucre
Ja szukałam "Śmierć Sary e 03x04" czy coś podobnego w google ^^ Bo chciałam sprawdzić, co na ten temat sądzą inni użytkownicy. No a potem okazało się, że panuje tutaj całkiem przyjemna atmosfera, to się zalogowałam i tak oto jestem ^^
Świeżak
Wpisałem w googlach Prison Break
Odcinki
Lincoln Burrows
Google. Prison Break forum . ze wszystkich które przejrzałem to spodobało mi się najbardziej 
T-Bag
oj tak; wyróżnia się z innych for na temat PB; może dzięki ekipie i atmosferze jaka tu panujeSebastian66i6 pisze:Google. Prison Break forum . ze wszystkich które przejrzałem to spodobało mi się najbardziej
Ostatnio zmieniony 2007-10-21, 17:10 przez Mela0607, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Ja trafiłem tutaj przez przypadek weszłem na jakieś forum nie pamiętam jakie, kliknałem coś, też nie pamiętam co i znalazłem się tutaj. I bardzo się z tego ciesze.
Lincoln Burrows
My też się cieszymy że z nami jesteśpauloso pisze:Ja trafiłem tutaj przez przypadek weszłem na jakieś forum nie pamiętam jakie, kliknałem coś, też nie pamiętam co i znalazłem się tutaj. I bardzo się z tego ciesze.
Michael Scofield
przypadkowo, przez wyszukiwarke znalazlam te forum.
i cieszę, sie ze tak sie stało, do tej pory to najlepsze forum jakie widzialam.
ciesze sie ze moge tu być, z wami ;-)
pozdrawiam ;*
i cieszę, sie ze tak sie stało, do tej pory to najlepsze forum jakie widzialam.
ciesze sie ze moge tu być, z wami ;-)
pozdrawiam ;*