Michael Scofield
powiem Wam, że nawet ktokolwiek inny i byłoby dobrze xD
Michael Scofield
Ale super...spadłam z krzesła. Może nie przyjedzie sam tylko weźmie trochę ekipy z prison break. Zapraszam do Kielc na stadion korony.

Mahone
Chyba wiem o kim mowaTanira pisze:KTOŚ INNY
Michael Scofield
ooo tak zgadzam się chociaż Dom może zabrać się razem z nimi ^^ ale jak tak patrzeć na to wszystko to lepiej niech przyjedzie Dominic niż nikt.
Michael Scofield
Tak, cieszyłabym sie jakby Dominic przyjechał, ale jakby przyjechała cała ekipa to by już był raj. Wyobrażacie sobie naszych uciekinierów na ulicach warszawy....uuuh
Michael Scofield
Znajac zycie pewnie bym sie nie dopchala po autograf a co dopiero o zdjeciach mowic xD
Michael Scofield
OOO tak to by były wielkie tłumy fanek. Polskie fanki są wyjątkowe więc nie wiem jak oni by to znieśli.

Michael Scofield
ja bym jednego mogla wyniesc xD
Michael Scofield
i powiedzmy, że nie wiemy którego^^
Michael Scofield
Ja bym nie wyniosła tego na którego mam ochotę. Jakoś fizycznie nie da rady. hahahaha
Michael Scofield
ja nie. Ja bym się rzuciła na niektórych XDAnia1991_ck pisze:Jakby tak wszyscy sie pokazali to połowa tłumu by omdlała
W tym ja![]()
![]()
Michael Scofield
niee... wcaleTanira pisze:ja? nigdy xD
ale jakby tak całą ekipą przyjechali... to byłby Meksyk^^
Połowa forum rzuca się na Willa, reszta wybiórczo: Robert, Went i oczywiście Chris
Michael Scofield
A mniejszość na Dominica, chociaż nie mam zbyt dużo konkurentów. Chociaż Went też niezłe ciacho. Ale nie dzielny skóry na niedźwiedziu.
Michael Scofield
a jakby przyjechal lynk z willem ??
polowa sie rzuca na willa a druga polowa rzuca pomidorami w lynkylna xD
polowa sie rzuca na willa a druga polowa rzuca pomidorami w lynkylna xD
Michael Scofield
Rozmarzyłam się...Marq112 pisze:polowa sie rzuca na willa a druga polowa rzuca pomidorami w lynkylna xD
Michael Scofield
Pobiłyśmy rekord głośności. Ciekawe czy można się drzeć głośniej od startującej rakiety kosmicznej. Zobaczą w końcu gdzie maja prawdziwych fanów.
Michael Scofield
można, wierz mi XD a jak się postaramy... Może Willowi coś się stanie i się nim trzeba będzie zaopiekować ;-)Ania1991_ck pisze:Ciekawe czy można się drzeć głośniej od startującej rakiety kosmicznej.
Michael Scofield
Zaopiekować??? nie chodzi raczej o reanimację usta usta.

Michael Scofield
też, też. Ale mógł doznać jakiegoś urazu i trzeba go będzie zbadaćAnia1991_ck pisze:nie chodzi raczej o reanimację usta usta.
Michael Scofield
Urazu..u ciekawe i to jeszcze takiego żeby musiał leżeć w łóżeczku i popijać polska herbatkę. Rozmarzyliśmy się troszkę, ciekawe czy w realu tez ma coś z agenta.
C-Note
czytajac nowe posty nie mogłam sie powstrzymać od śmiechu 
Michael Scofield
jakby ci to... to tylko myhbc pisze:czytajac nowe posty nie mogłam sie powstrzymać od śmiechu
Michael Scofield
A ty byś żadnego przystojniaka nie wyniosła??? Taka okazja zdarza się raz na całe życie.
Jejku to rzeczywiście musiało śmiesznie brzmieć.
Jejku to rzeczywiście musiało śmiesznie brzmieć.
C-Note
hm, no dobra. Uprzyjmy się, że każda wyniesie swojego idola
Trzeba tylko jakąs osobe zatrudnić, która nagle zemdleje i zwróci na siebie uwagę.
A my w tym czasie zabierzemy przystojniakow i będziemy ich więzić
Trzeba tylko jakąs osobe zatrudnić, która nagle zemdleje i zwróci na siebie uwagę.
A my w tym czasie zabierzemy przystojniakow i będziemy ich więzić
Michael Scofield
świetny pomysł. Jestem za. Ciekawe czy Scofield ucieknie z uwięzi fanek. Sprawdzimy czy to prawda że z niego taki geniusz.