Michael Scofield
Purcell podczas wywiadu w irlandzkiej telewizji wspomniał o tym, że podróżuję promując PB na świecie. Wymieniał europejskie kraje w których był (a właściwie miasta) i na końcu powiedział też o Polsce. Problem w tym, że Dominic nigdy w Polsce nie był. Czy to znaczy, że niedługo czekana nas jego wizyta jako że w Polsacie zbliża się data premiery 3 sezonu ? Mam nadzieję, że tak. Tutaj video z napisami z tego fragmentu:
http://www.dailymotion.com/video/x4ivou ... -vi_street
źródło: pbelite.org
http://www.dailymotion.com/video/x4ivou ... -vi_street
źródło: pbelite.org
Mahone
hmn... fajnie chociaż wątpię zeby akurat sambo odwieził 
Lincoln Burrows
Fajnie by było.... ?Najlepiej u nas przed kościołem na scenie xDXD
Michael Scofield
To wy macie scenę przed kościołem? U nas nie ma takiego gadżetu XDNajlepiej u nas przed kościołem na scenie
Ale jakby u nas pojawił się Dominic... Najpierw pomidory w ruch, potem oświecenie i przepraszanie. Na koniec wydębienie numeru Willa^^
C-Note
Nie no..najwyżej, jakby przyjechał, to do stolicy....a może przyjedzie do mnie nad morze? xD
Mahone
EEh, dlaczego właśnie on ^^? Niech przyjedzie William albo Robert
.
Genialny plan xDmk95 pisze: Najpierw pomidory w ruch, potem oświecenie i przepraszanie. Na koniec wydębienie numeru Willa^^
Michael Scofield
Ok. się z nim pogada. Może na torturach zdradzi jeszcze numer Paula... <mdleje na samą myśl>Ej jakby co to załatw mi numer Majkella
C-Note
Zwłaszcza RobertAlexxa pisze:EEh, dlaczego właśnie on ^^? Niech przyjedzie William albo Robert.
Michael Scofield
Zwłaszcza William ;-)Niech przyjedzie William albo Robert
Świeżak
to fajnie że Dominic Purcell odwiedzi Polske a nie wiem czy akurat Poznań ale bylo
by fajnie.
by fajnie.
Mahone
Ehhh... Ale czemu akurat ON???
Czemu nie Will??? 
Michael Scofield
Jedno wiadomo, na pewno każdy ciepło go przywita xD
Michael Scofield
jak to co beda w niego rzucac bedzie cieple to na pewno xD
C-Note
a jak zaczną wołać "Kwadrat" to i tak nie zrozumie 
Michael Scofield
taaaaaaa a ja czuje ze on sobie cos pomylił^^ i wcale nie miał Polski na mysli...
unseriii ewęnął^^ej a masz mózg?
no ale jesli to jednak prawda to mógłby oddac bilet Williamowi, jak chce wyjsc z tego cało^^ bo wiecie jak te rzesze fanek spragnionych ciała Dominica sie na niego rzucą...a Polska własnie z takich fanek słynie-przykład: nasze forum

unseriii ewęnął^^ej a masz mózg?
no ale jesli to jednak prawda to mógłby oddac bilet Williamowi, jak chce wyjsc z tego cało^^ bo wiecie jak te rzesze fanek spragnionych ciała Dominica sie na niego rzucą...a Polska własnie z takich fanek słynie-przykład: nasze forum
Michael Scofield
ja myślę, że Went miał by gorzej^^B... pisze:bo wiecie jak te rzesze fanek spragnionych ciała Dominica sie na niego rzucą...
a William nie przeżyłby ataku fanek.. nawet gdyby była nas garstka - czyli my
Michael Scofield
Niech jeszcze zahaczy o Nju Jork, przywiezie moją surykatkę, to tym razem napiszę tutaj, że go kocham xD
Michael Scofield
haha^^ jakby Kwadrat przywiózł Willa to też bym napisała, że go kocham xD mogłabym się nawet poświęcić i powiedziałabym mu to w oczy a potem uciekła xD
Michael Scofield
cóz za poświęcenia.. xD ...agulec pisze:jakby Kwadrat przywiózł Willa to też bym napisała, że go kocham xD mogłabym się nawet poświęcić i powiedziałabym mu to w oczy a potem uciekła xD
eee no czemu akurat ten "zakuty Łeb" nie mógłby William, Robert, michael albo nawet Whistler...a nie akurat ten wybryk natury ..xD
miejmy nadziej że nie przyjedzie sam... w sumie to prawdopodobne ..sam by do nas nie trafił bo nie odrózna Europy od Afryki coś mi się tak zdaje .. bedzie potrzebował przewodnika - Boshe błagam ..zeby to był William ... no i wiadomo gdzie Łódź City
Tweener
Gdzie tam Łódź
Do Szczecina niech przyjedzie (Z Wentem i Willem hehe
)
Fernando Sucre
Właśnie dzisiaj ogladałam ten wywiad i jak wymienił POLAND z takim dziwnym uśmieszkiem na twarzy to aż mnie zemdliło
Burak burakiem pozostanie...niech się lansuje gdzie indziej...ale patrzcie, nawet wie, że taki kraj istnieje 
Mahone
hmn... a co on będzie robił jak już tu przyjedzie?? :]
no poza tym, że będzie mnie szukał, by zaproponować mi jakąś rolę w PB oczywiście
i czemu on takie "wiatraki" przy Polsce robi... ??? chyba pomylił nas z Holandią...
no poza tym, że będzie mnie szukał, by zaproponować mi jakąś rolę w PB oczywiście
i czemu on takie "wiatraki" przy Polsce robi... ??? chyba pomylił nas z Holandią...
Ostatnio zmieniony 2008-02-29, 17:59 przez madamebutterfly, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
Ta mnie jak tylko zobaczy to będzie dzwonił, że znalazł idealną rolę na czarny charakter lub dziewczynę Micheala (Może być Alex ale...ma rodzinkę hehe
) hehe 
C-Note
niech zawita do Wrocławia, w koncu mieszkam 70 km od niego
wolałabym żeby przyjechał Robert, Dominica za bardzo nie lubie, ale bym pojechała i zobaczyła
wolałabym żeby przyjechał Robert, Dominica za bardzo nie lubie, ale bym pojechała i zobaczyła
Michael Scofield
KTOŚ INNY zamiast Domina może przyjechać