Michael Scofield
Wszystko wskazuję na to, że aktorzy PB już w Maju powrócą na plan serialu. Wypowiedzieli się o tym ostatnio dwaj aktorzy - Robert Knepper (T-bag) oraz Amaury Nolasco (Sucre).
Robert Knepper: “W maju wracam do kręcenia czwartego sezonu”
http://www.dailymotion.com/video/x4hxdp ... -2008_news
(Bardzo słaba jakość. )
Wywiad z Amaurym Nolasco dla movieweb:
Z tego co słyszałem, to do kręcenia wracamy w maju. Nie wiem czy widzieliście cliffhanger. Wracam do więzienia. Będzie ekscytująco. Moja dziewczyna wciąż jest w ciąży. To najdłuższa ciąża w historii telewizji. Ludzie zapominają, że w serialu jest inna linia czasu. Ciąża Maricruz trwa dopiero dwa tygodnie, a cały serial - trzy miesiące.
źródło: PBelite.org
Robert Knepper: “W maju wracam do kręcenia czwartego sezonu”
http://www.dailymotion.com/video/x4hxdp ... -2008_news
(Bardzo słaba jakość. )
Wywiad z Amaurym Nolasco dla movieweb:
Z tego co słyszałem, to do kręcenia wracamy w maju. Nie wiem czy widzieliście cliffhanger. Wracam do więzienia. Będzie ekscytująco. Moja dziewczyna wciąż jest w ciąży. To najdłuższa ciąża w historii telewizji. Ludzie zapominają, że w serialu jest inna linia czasu. Ciąża Maricruz trwa dopiero dwa tygodnie, a cały serial - trzy miesiące.
źródło: PBelite.org
Mahone
w końcu jakies w miarę potwierdzone wieści.... to w wakacje jesziemy z 4 serią rozumiem??? 
Michael Scofield
tak!niunia pisze:Wszystko wskazuję na to, że aktorzy PB już w Maju powrócą na plan serialu.
Lincoln Burrows
No to dobrze. No jeśli wiemy, że w maju powrócą do kręcenia, to kiedy odcinki będą gotowe? Do maja bym doczekał, ale może ktoś wie, w ile czasu kręcą te 42 minuty?
Michael Scofield
dobrze...bede juz po maturze xD haha xD
Michael Scofield
uuuuuuf xD kamien spadł mi z serca... no to sie bedzie działo 
Tweener
Dobrze niech zabierają się ostro do pracy bo tutaj wszyscy czekają na dalszą dawke wrażeń ;-)
Sara Tancredi
YES YES YES (dziekujemy panie Marcinkiewicz teraz znow Abruzzi) No to mila niespodzianka , bede mial co robic w wakacje 
C-Note
NIech kręcą już dzisiaj! xD
Świeżak
NO i wreszcie jakas potwirdzona informacja to dobrze
Może Sara wróci kto wie ... Może wcale jej nie zabili a głowa była sztuczna ... W końcu firma wszystko potrafii

Lincoln Burrows
niech kręcą.... jak najdzybciej.... ja chce pb !! xDxD
Świeżak
do czasu az nakreca mozna zrobic powtorke wszystkich sezonow 
Michael Scofield
no wreszcie jakies dobre wiesci.. myym w maju ..jaki dobry prezent na urodzinki

Michael Scofield
Dobra wiadomość. wreszcie jakieś konkrety. Niech do maja zbierają siły i biorą się ostro do pracy.
Fernando Sucre
Do maja jeszcze kawał czasu
pomijając fakt, że w maju dopiero będą kręcić...nosz znów tyle czekać...toż to mordęga jak u narkomana na odwyku
Świeżak
mam nadzieję ze będzie równie wyje'''ty jak poprzednie sezony (nie mogę sie doczekać-nie wiem czy wytrzymam
)
Świeżak
Mam Nadzieję że jak zaczną kręcić w Maju to w czerwcu ujrzymy już pierwsze odcinki a nie mogę się doczekać ;-)
Michael Scofield
Myślę że do września to oni już chyba skończą. Znowu wakacje miną mi na wspaniałym oczekiwaniu.
Pozdrawiam.
Sara Tancredi
Ania1991_ck pisze:Myślę że do września to oni już chyba skończą.
Spokojnie powinni skonczyc. W wakacje w oczekiwaniu na nowe odcinki przynajmniej bede mial czas odswiezyc sobie wszystkie 3 sezony
T-Bag
To wakacje się skoczą i będzie kolejna miła rzecz ^^ fajnie że będzie jednak kontynuacja 
Sara Tancredi
Nooo. Na co bysmy czekali gdyby to byl juz koniec?? Co ogladali??? Ja chyba tylko CSI..na szczescie przynajmniej 1 sezon jeszcze gwarantowany ;-)Handcannon5 pisze:fajnie że będzie jednak kontynuacja
Świeżak
co do sary zgodziłbym się z Tobą, też tak myślałem - że to była tylko próba dla michaela, a sara by wróciła pod koniec 3 sezonu (ok 20 odc.) no ale jak skończyli na 13 to moje przewidzenia się nie sprawdziły:Pmajury pisze:NO i wreszcie jakas potwirdzona informacja to dobrzeMoże Sara wróci kto wie ... Może wcale jej nie zabili a głowa była sztuczna ... W końcu firma wszystko potrafii
![]()
[ Dodano: 2008-03-04, 06:58 ]
ja w sumie jeszcze Lost`ów nie oglądałem, miałem okazje oglądać ale co ktoryś odcinek, wiec nic bym z tego nie wiedziałJohn Abruzzi pisze:Nooo. Na co bysmy czekali gdyby to byl juz koniec?? Co ogladali??? Ja chyba tylko CSI..na szczescie przynajmniej 1 sezon jeszcze gwarantowany ;-)Handcannon5 pisze:fajnie że będzie jednak kontynuacja
Sara Tancredi
Mnie jakos do Lostów nie ciągnie. Nie wiem czemu ale ta tematyka mnie nie ruszyla. Moze kiedys sie jeszcze przekonam co do tego serialu.boness pisze:ja w sumie jeszcze Lost`ów nie oglądałem, miałem okazje oglądać ale co ktoryś odcinek, wiec nic bym z tego nie wiedział a z tego co wiem to podobno ten serial jest zakręcony jak muszla:P
Michael Scofield
Jak potwierdza oficjalnie 4 sezon to już będzie wielki przełom potem tylko czekać na datę.
C-Note
a moje obawy są takie że na początku 2 jak również 3 sezonu, któryś z głównych bohaterów ginął
najpierw Veronica a potem Sara
ciekawe jak będzie teraz
mam nadzieje że nikt nie zginie bo ja tam lubię wszystkich
. W takim razie w wakacje będzie co oglądać