Michael Scofield
Michael Scofield
Powrót do kręcenia w Maju!

Post autor: niunia »

Wszystko wskazuję na to, że aktorzy PB już w Maju powrócą na plan serialu. Wypowiedzieli się o tym ostatnio dwaj aktorzy - Robert Knepper (T-bag) oraz Amaury Nolasco (Sucre).

Robert Knepper: “W maju wracam do kręcenia czwartego sezonu”

http://www.dailymotion.com/video/x4hxdp ... -2008_news
(Bardzo słaba jakość. )

Wywiad z Amaurym Nolasco dla movieweb:

Z tego co słyszałem, to do kręcenia wracamy w maju. Nie wiem czy widzieliście cliffhanger. Wracam do więzienia. Będzie ekscytująco. Moja dziewczyna wciąż jest w ciąży. To najdłuższa ciąża w historii telewizji. Ludzie zapominają, że w serialu jest inna linia czasu. Ciąża Maricruz trwa dopiero dwa tygodnie, a cały serial - trzy miesiące.

źródło: PBelite.org
w końcu jakies w miarę potwierdzone wieści.... to w wakacje jesziemy z 4 serią rozumiem??? :D
Michael Scofield
Michael Scofield
niunia pisze:Wszystko wskazuję na to, że aktorzy PB już w Maju powrócą na plan serialu.
tak! :D w końcu jakaś bardziej konkretna wiadomość i bardziej prawdziwa - bo z ust aktorów - a co jak co, ale oni chyba coś muszą wiedzieć :D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Re: Powrót do kręcenia w Maju!

Post autor: Nero »

No to dobrze. No jeśli wiemy, że w maju powrócą do kręcenia, to kiedy odcinki będą gotowe? Do maja bym doczekał, ale może ktoś wie, w ile czasu kręcą te 42 minuty?
Michael Scofield
Michael Scofield
dobrze...bede juz po maturze xD haha xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

uuuuuuf xD kamien spadł mi z serca... no to sie bedzie działo :-D
Tweener
Tweener
Dobrze niech zabierają się ostro do pracy bo tutaj wszyscy czekają na dalszą dawke wrażeń ;-)
Sara Tancredi
Sara Tancredi
YES YES YES (dziekujemy panie Marcinkiewicz teraz znow Abruzzi) No to mila niespodzianka , bede mial co robic w wakacje :-D
hbc
C-Note
C-Note

Post autor: hbc »

NIech kręcą już dzisiaj! xD
Świeżak
Świeżak
NO i wreszcie jakas potwirdzona informacja to dobrze ;) Może Sara wróci kto wie ... Może wcale jej nie zabili a głowa była sztuczna ... W końcu firma wszystko potrafii :P :P
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
niech kręcą.... jak najdzybciej.... ja chce pb !! xDxD
Świeżak
Świeżak
do czasu az nakreca mozna zrobic powtorke wszystkich sezonow :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
no wreszcie jakies dobre wiesci.. myym w maju ..jaki dobry prezent na urodzinki :-D :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
Dobra wiadomość. wreszcie jakieś konkrety. Niech do maja zbierają siły i biorą się ostro do pracy.
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

Do maja jeszcze kawał czasu :-/ pomijając fakt, że w maju dopiero będą kręcić...nosz znów tyle czekać...toż to mordęga jak u narkomana na odwyku
Świeżak
Świeżak
mam nadzieję ze będzie równie wyje'''ty jak poprzednie sezony (nie mogę sie doczekać-nie wiem czy wytrzymam :-/ )
Świeżak
Świeżak
Mam Nadzieję że jak zaczną kręcić w Maju to w czerwcu ujrzymy już pierwsze odcinki a nie mogę się doczekać ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Myślę że do września to oni już chyba skończą. Znowu wakacje miną mi na wspaniałym oczekiwaniu. :-D :-D Pozdrawiam.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ania1991_ck pisze:Myślę że do września to oni już chyba skończą.

Spokojnie powinni skonczyc. W wakacje w oczekiwaniu na nowe odcinki przynajmniej bede mial czas odswiezyc sobie wszystkie 3 sezony :mrgreen:
T-Bag
To wakacje się skoczą i będzie kolejna miła rzecz ^^ fajnie że będzie jednak kontynuacja ;)
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Handcannon5 pisze:fajnie że będzie jednak kontynuacja
Nooo. Na co bysmy czekali gdyby to byl juz koniec?? Co ogladali??? Ja chyba tylko CSI..na szczescie przynajmniej 1 sezon jeszcze gwarantowany ;-)
Świeżak
Świeżak
majury pisze:NO i wreszcie jakas potwirdzona informacja to dobrze ;) Może Sara wróci kto wie ... Może wcale jej nie zabili a głowa była sztuczna ... W końcu firma wszystko potrafii :P :P
co do sary zgodziłbym się z Tobą, też tak myślałem - że to była tylko próba dla michaela, a sara by wróciła pod koniec 3 sezonu (ok 20 odc.) no ale jak skończyli na 13 to moje przewidzenia się nie sprawdziły:P

[ Dodano: 2008-03-04, 06:58 ]
John Abruzzi pisze:
Handcannon5 pisze:fajnie że będzie jednak kontynuacja
Nooo. Na co bysmy czekali gdyby to byl juz koniec?? Co ogladali??? Ja chyba tylko CSI..na szczescie przynajmniej 1 sezon jeszcze gwarantowany ;-)
ja w sumie jeszcze Lost`ów nie oglądałem, miałem okazje oglądać ale co ktoryś odcinek, wiec nic bym z tego nie wiedział :-) a z tego co wiem to podobno ten serial jest zakręcony jak muszla:P
Sara Tancredi
Sara Tancredi
boness pisze:ja w sumie jeszcze Lost`ów nie oglądałem, miałem okazje oglądać ale co ktoryś odcinek, wiec nic bym z tego nie wiedział a z tego co wiem to podobno ten serial jest zakręcony jak muszla:P
Mnie jakos do Lostów nie ciągnie. Nie wiem czemu ale ta tematyka mnie nie ruszyla. Moze kiedys sie jeszcze przekonam co do tego serialu.
Michael Scofield
Michael Scofield
Jak potwierdza oficjalnie 4 sezon to już będzie wielki przełom potem tylko czekać na datę.
C-Note
C-Note
a moje obawy są takie że na początku 2 jak również 3 sezonu, któryś z głównych bohaterów ginął :-( najpierw Veronica a potem Sara :-/ ciekawe jak będzie teraz :-| mam nadzieje że nikt nie zginie bo ja tam lubię wszystkich :mrgreen: . W takim razie w wakacje będzie co oglądać 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”