Noo, i to rozumiemagulec pisze:ja np. uważam że serial dużo by stracił po pozbyciu się T-Bag'a :]
Mahone
Lincoln Burrows
Gdzie tam pozbycie się T-Baga? Teodoro za bardzo ubarwia fabułę i z tego, co wiemy - jeszcze bardziej ją ubarwi. Kiedyś myślałem, że bez Brada PB byłoby lepsze. Ale teraz mam takie same zdanie jak o T-Bagu.
W 3 sezonie od 5 odcinka mi nie pasował Tyge - dobrze, że ktoś go zabił.
W 3 sezonie od 5 odcinka mi nie pasował Tyge - dobrze, że ktoś go zabił.
Mahone
A mi nie pasował Sammy- no, ale dostał to na co w pełni zasłużył..
Mahone
hih... ci których nie lubię zazwyzcaj sami znikają ( np, Bill Kim; Sammy) no ale wywaliłabym jeszcze tego guru czy kto to tam jest.... ( choćby za to ze grozi i rozkazuje mojej kochanej Susan ;P )
C-Note
zaraz pewnie zostane zabita, ale chciałabym żeby zginął Mahone, chociaż polubiłam gościa 
Michael Scofield
oj zostaniesz.. nie no żartuje .. każdy ma swoje zdanie ja je szanuje ..chociaz załamałabym sie jak by go zabili... ryczała bym jak bóbr.. wogóle co ja mówie Mahone nie zginie.. bo nie mozehbc pisze: zostane zabita
Ostatnio zmieniony 2008-02-18, 21:32 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
Wywaliłabym Lechero- strasznie mnie wkurza. No i Lincolna- zupełny brutal i frajer, nieczuły egoista.
Michael Scofield
Ja bym wywalił faceta co rozkazuje Susan.
C-Note
A jednak jeszcze żyjepatus1905 pisze:hbc pisze: zostane zabita
C-Note
Ja tam lubię Grethcen, może nie życzę jej jak najlepeij, ale nie zycze jej smierci.
Mahone
ja jej w żadnym wypadku śmierci nie życzę... tylko tego żeby załatwili szefunia firmy i żeby Susan nie musiała juz wykonywać niczych rozkazów 
Michael Scofield
Ja pozbyła bym się Belicka nic nie wnosi swoją osobą. A teraz jest strasznie żałosny aż żal patrzeć. Nigdy go nie lubiłam.
Michael Scofield
Ale za to pośmiać się można z niektórych jego akcjiAnia1991_ck pisze:Ja pozbyła bym się Belicka nic nie wnosi swoją osobą.
Michael Scofield
nie no, Bellick musi być
on wnosi teraz tyle radości do PB xD bez niego to stypa! musi być chociaż jeden żałosny mięczak w serialu 
teraz to już bym się nikogo nie chciała pozbyć.. w jakiś sposób będzie mi szkoda każdego, ktokolwiek teraz odpadnie. A na pewno tak się stanie :]
teraz to już bym się nikogo nie chciała pozbyć.. w jakiś sposób będzie mi szkoda każdego, ktokolwiek teraz odpadnie. A na pewno tak się stanie :]
Michael Scofield
Mi się wydaje, ze za dużo osob juz się pozbyli..
Chociaz pewnie jeszcze wielu zginie. Ja tam się przywiązałam do nich wszystkich.. ^^ nawet do takiego Bellicka..
Chociaz pewnie jeszcze wielu zginie. Ja tam się przywiązałam do nich wszystkich.. ^^ nawet do takiego Bellicka..
Michael Scofield
Zginęło tyle osób że już wystarczy. Teraz z 1 sezonu to zostali tylko bracia Sucre Lj no i Belick oczywiście. Wystarczy tego umierania.
Michael Scofield
jeszcze Teddy^^Ania1991_ck pisze:bracia Sucre Lj no i Belick
Michael Scofield
Tak się obsada zmieniła od 1 sezonu... Ja bym się pozbyła Grethen...
Niech ja Mike zabije i juz nie będzie... A ciekawe co by ludzie powiedzieli gdyby zginął Mike albo Linc...Lub przynajmniej by sie tak wydawało... 
Mahone
Aglek uważaj żebym ja cię przypadkiem nie zabiła...
nie no żart...
nie no żart...
C-Note
ale jak było w wywiadzie z Wentem to w 4 sezonie ma umrzeć sporo osób 
Michael Scofield
No bo cos się musi dziać... ;p Madamebutterfly.. Dzieki, że tylko żartowałas... ;p
Bo jesli jesteś choć w połowie podobna do Susan to mam problem...;p
Bo jesli jesteś choć w połowie podobna do Susan to mam problem...;p
Świeżak
Ja ot tak nikogo bym się nie pozbywał. Każda postać jest unikalna (choć postać T - Baga, to jest po prostu aktorski geniusz Roberta Kneppera) i każda wnosi osobistą cząstkę do całej tej historii, jaką zafundowali nam autorzy serialu. Bez każdej postaci, której tak po prostu by nie było, serial straciłby coś z siebie, czego jednak nie czuję, gdy śmierć nadchodzi w wyniku zamierzonego biegu fabuły.
Tweener
Tak wszyscy są potrzebni w tym serialu jedni nas śmieszą inni przerażają bez takich postaci serial byłby nudny i pewnie by sie dawno skończył
Michael Scofield
tak bradzio nie może odejsć xDagulec pisze:on wnosi teraz tyle radości do PB xD bez niego to stypa! musi być chociaż jeden żałosny mięczak w serialu
wszyscy powinni zostać ale nie byłoby wtedy zadnej akcji i lipa
Michael Scofield
Też fakt, ale mimo wszystko denerwuje mnie jego styl bycia, Gość mnie wkurza od początku.