Michael Scofield
Michael Scofield
Czwarty sezon ?

Post autor: niunia »

Dziennikarze francuskiego magazynu ‘Tele7jour’ pojawili się na kręceniu ostatniego jak do tej pory napisanego odcinka - 3×13 “The art of the deal”, i przy okazji podpytali o przyszłość serialu.

Paul Scheuring, główny twórca serialu ma już genialny pomysł na 4 sezon. Tymczasem Kevin Hooks, jeden z producentów powierza nam informacje, że odcinki trzeciego sezonu - od 14 do 22, nie zostały jeszcze napisane. Kręcenie zostało wstrzymane od stycznia do lutego; z powodu strajku. Ostateczny werdykt co do przyszłości serialu zapadnie w Maju 2008.

źródło: TWoP
tłumaczenie: vague
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Czwarty sezon ?

Post autor: Ania1991_ck »

Do Maja to ja myślałam że w maju to jucż je nakręcą. Czyli wychodzi z tego że do 13 odcinka nie zamkną wszystkich wątków. szkoda. :-(
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

o matko...no co oni robią...zgłupieli
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

czyli że co? teraz skończy się na 13 odcinku tak, że nie będę mogła się doczekać kolejnego, a reszta trzeciego sezonu nie rozwiąże wszystkich wątków, i będzie sezon 4 :shock: oby ten genialny pomysł scenarzystów był tego wart.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

no własnie, mogliby skonczyc ten 3 do konca jak trzeba a nie kombinowac^^
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

ja tez bym wolal zeby dokonczyli 3 sezon jak nalezy...

a propo 4 sezonu.. wg mnie zmiana wieziena na bardzo brutalne byla zlym pomyslem.. jakby wpakowali ich do wiezienia innego ale normalnego ;) to byloby inaczej z ucieczka... teraz majkel nie kombinuje za duzo, wszystko przychodzi latwiej niz w 1 sezonie :d w fox rover to dopiero byla akcja :D caly sezon non stop emocji... a te odcinki w 3 seoznie.. to juz nie to samo ;)

Pozdrawiam xDD
Michael Scofield
Michael Scofield

Marq112 pisze:w fox rover to dopiero byla akcja :D caly sezon non stop emocji...
to chyba dlatego, że to było takie świeże, po raz pierwszy coś takiego jak serial o ucieczce z więzienia, genialny pomysł, świetna historia, dobrze zrobione - trzymało w napięciu. Wydaje mi się, że nawet gdyby wsadzili by ich do 'normalnego więzienia' mielibyśmy powtórkę z rozrywki i już nie było by tak ciekawie, ale też by się pewnie oglądało :] ciekawe co tam szykują na 4 sezon, skoro scenarzyści maja genialny pomysł.
Świeżak
Świeżak

Post autor: T-BAG »

Chcecei skończenia już serailu tylko po co ?? Mówicie że jest nudny albo będzie już wogule kaszanka a tak na serio to nie macie pojęcia co będzie robić po tym serialu jest jakiś szaj Klan i leci już tam 1000 któryś odcinek nikomu to nie przeszeszkadza tylko wy chceci ee dziwni ludzie
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Brak mi tu interpunkcji w tym poście, nie bardzo mogłam go rozszyfrować ^^
Ja już mówiłam, mi to rybi co będzie dalej. Jak będzie to obejrzę, z ciekawości, co jeszcze zepsuli ^^ a jak nie zrobią...nie wiem...płakać nie będę,,,
Michael Scofield
Michael Scofield

Chcecei skończenia już serailu tylko po co ?? Mówicie że jest nudny albo będzie już wogule kaszanka a tak na serio to nie macie pojęcia co będzie robić po tym serialu jest jakiś szaj Klan i leci już tam 1000 któryś odcinek nikomu to nie przeszeszkadza tylko wy chceci ee dziwni ludzie
yyyy... tak. Ale czasami lepiej jak coś ma początek i koniec... zanim zrobi się właśnie taki Klan xD ale jak będzie dalej, to też będę oglądać.
AutumnLeaf pisze:Brak mi tu interpunkcji w tym poście, nie bardzo mogłam go rozszyfrować ^^
T-BAG, następnym razem może w ogóle napisz posta jednym ciągiem^^
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

W 3 serii 13 odcinków, a potem sezon 4..?? Eeee, nie :-P . ROzsądniej byłoby po prostu zrobić jak zawsze 22 odcinki, doprowadzić akcję normalnie do końca i już. A takie pomysły wyglądają mi jedynie na usilną chęć większego zarobku.
Świeżak
Świeżak

Post autor: Genek_tbg »

e no w sumie to moglo by sie juz zakonczyc po co tak przeciagac na sile...
T-Bag
T-Bag

Post autor: Handcannon »

Będzie 4 a potem co zatrzymają się na 10 odcinku i zrobią 5 OMG :shock:
Jak wyjdzie 4 sezon to sądze że to będzie kicz bo już tylko będą chcieli chapać kase :/
Mahone
Mahone

Post autor: Babydoll »

Ehhh... No ciekawe, jak to będzie... Chciałabym żeby po tym 13 odcinku nie trzeba było czekac nie wiem ile, tylko żeby niedługo już dali następne... Po co tak przeciągać... Po co wkurzać ludzi... :/ Ale będę czekała i następny sezon i tak obejrzę na bank :D
And
Świeżak
Świeżak

Post autor: And »

Wszystko przez tych scenarzystów :P podchwycili pomysł na strajki z polski pewnie xD
'Wszystko przez Kaczyńskich!"
:lol: :mrgreen:
Świeżak
Świeżak

Post autor: Genek_tbg »

No serial jest naprawde mistrzostwo, ma duza ogladalnosc i napewno powstanie jeszcze pare sezonow. Byle by mieli pomysly jak do tej pory...
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Nero »

Jakby mieli robić jeszcze dalej niż 4 sezon to już lepiej niech nie robią. Tylko dla kasy to byłoby moim zdaniem
Świeżak
Świeżak

Post autor: T-BAG »

Zawsze jest dla kasy ;) pamiętaj, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze może nie ma już kasy na ten serial bo go inny wyparł ;) lepiej żeby ta teria sie nie potwierdziła ;)

POZDRO
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

no wedlug mnie troszke lipka by byla jakby zaczela sie ta 4 seria 3 juz powoli si ciagnie a co dopiero czwarta.
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

Jak bedzie 4 sezon to zmienię zdanie co do twórców :-/ Jedna seria to było za mało, zgadzam się :mrgreen: , druga - fajnie, że dalej pociągnęli fabułkę ale zakończeniem juz nagieli mój stosunek do serialu.Już wtedy uważałam, że powinni w 2 sezonie wszystko wyjaśnić.Zaczął sie 3 sezon - ok, zapowiadało się nawet ciekawie ale pierwszymi odcinkami nie rzucili mnie na kolanal, czekałam na nastepne i powoli zmieniam zdanie, a już po 12 to mnie nawet zaskoczyli :mrgreen: Mimo to dalej uważam, że 3 seria odstaje nieco od poprzednich :-/ i uważam, że do trzech razy sztuka.Niech trzymają poziom i dadzą sobie spokój z kolejnymi cześciami bo co za dużo to nie zdrowo.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

A ja bym sie nie zdziwił jak by powstał 4 sezon :-> Szczerze ;-) mówią to chciałbym żeby był!!!
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

w tym ostatnim dzisiejszym odcinku chyba wszystkiego nie wyjaśnią (ale mogę się myslić bo jeszcze nie oglądałam) Jeśli by powstał 4 sezon (bez kobiet w wiezieni i innych tego typu rzeczach) to pewnie bym oglądała
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Dla mnie mogłoby powstać 6 sezonów o byle czym, typu moda na sukces, niech to forum trwa bo jest jak narkotyk xD
hbc
C-Note
C-Note

Post autor: hbc »

ja nigdy nie rozumialam jak można ześwirować na punkcie serialu, zespołu, piosenkarza, piosenkarki czy aktora.
Teraz już wiem :-D
Świeżak
Świeżak

Post autor: macQ »

Powiem tak: z sezonu na sezon coraz gorzej i tak jest i będzie z każdym filmem, serialem (których unikam). Bo na zdrowy rozsądek to, co za dużo, to nie zdrowo i po części Prison Break już sie przejadł, a teraz zaczyna odbijać się czkawką, bo jak widać po komentarzach już nie jest odbierany z takim zaciekawieniem i emocjami jak początkowo.

Po 1 serii zapowiadał się na dobry serial i również mógłby się zakończyć z taką opinią, gdyby zakończył się po 1 sezonie max po 2.

Czekam już nie z niecierpliwością ale ze zwykła ciekawością jaki kicz nam jeszcze twórcy serialu wcisną w kolejnych odcinkach i seriach. Może właśnie jesteśmy świadkami następcy Mody na Sukces (oby nie)

Przepraszam za litanie :-P i pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”