Michael Scofield
Dziennikarze francuskiego magazynu ‘Tele7jour’ pojawili się na kręceniu ostatniego jak do tej pory napisanego odcinka - 3×13 “The art of the deal”, i przy okazji podpytali o przyszłość serialu.
Paul Scheuring, główny twórca serialu ma już genialny pomysł na 4 sezon. Tymczasem Kevin Hooks, jeden z producentów powierza nam informacje, że odcinki trzeciego sezonu - od 14 do 22, nie zostały jeszcze napisane. Kręcenie zostało wstrzymane od stycznia do lutego; z powodu strajku. Ostateczny werdykt co do przyszłości serialu zapadnie w Maju 2008.
źródło: TWoP
tłumaczenie: vague
Paul Scheuring, główny twórca serialu ma już genialny pomysł na 4 sezon. Tymczasem Kevin Hooks, jeden z producentów powierza nam informacje, że odcinki trzeciego sezonu - od 14 do 22, nie zostały jeszcze napisane. Kręcenie zostało wstrzymane od stycznia do lutego; z powodu strajku. Ostateczny werdykt co do przyszłości serialu zapadnie w Maju 2008.
źródło: TWoP
tłumaczenie: vague
Ostatnio zmieniony 2008-02-02, 15:13 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Do Maja to ja myślałam że w maju to jucż je nakręcą. Czyli wychodzi z tego że do 13 odcinka nie zamkną wszystkich wątków. szkoda. 
Michael Scofield
o matko...no co oni robią...zgłupieli
Michael Scofield
czyli że co? teraz skończy się na 13 odcinku tak, że nie będę mogła się doczekać kolejnego, a reszta trzeciego sezonu nie rozwiąże wszystkich wątków, i będzie sezon 4
oby ten genialny pomysł scenarzystów był tego wart.
Michael Scofield
no własnie, mogliby skonczyc ten 3 do konca jak trzeba a nie kombinowac^^
Michael Scofield
ja tez bym wolal zeby dokonczyli 3 sezon jak nalezy...
a propo 4 sezonu.. wg mnie zmiana wieziena na bardzo brutalne byla zlym pomyslem.. jakby wpakowali ich do wiezienia innego ale normalnego
to byloby inaczej z ucieczka... teraz majkel nie kombinuje za duzo, wszystko przychodzi latwiej niz w 1 sezonie
w fox rover to dopiero byla akcja
caly sezon non stop emocji... a te odcinki w 3 seoznie.. to juz nie to samo 
Pozdrawiam xDD
a propo 4 sezonu.. wg mnie zmiana wieziena na bardzo brutalne byla zlym pomyslem.. jakby wpakowali ich do wiezienia innego ale normalnego
Pozdrawiam xDD
Michael Scofield
to chyba dlatego, że to było takie świeże, po raz pierwszy coś takiego jak serial o ucieczce z więzienia, genialny pomysł, świetna historia, dobrze zrobione - trzymało w napięciu. Wydaje mi się, że nawet gdyby wsadzili by ich do 'normalnego więzienia' mielibyśmy powtórkę z rozrywki i już nie było by tak ciekawie, ale też by się pewnie oglądało :] ciekawe co tam szykują na 4 sezon, skoro scenarzyści maja genialny pomysł.Marq112 pisze:w fox rover to dopiero byla akcjacaly sezon non stop emocji...
Świeżak
Chcecei skończenia już serailu tylko po co ?? Mówicie że jest nudny albo będzie już wogule kaszanka a tak na serio to nie macie pojęcia co będzie robić po tym serialu jest jakiś szaj Klan i leci już tam 1000 któryś odcinek nikomu to nie przeszeszkadza tylko wy chceci ee dziwni ludzie
Michael Scofield
Brak mi tu interpunkcji w tym poście, nie bardzo mogłam go rozszyfrować ^^
Ja już mówiłam, mi to rybi co będzie dalej. Jak będzie to obejrzę, z ciekawości, co jeszcze zepsuli ^^ a jak nie zrobią...nie wiem...płakać nie będę,,,
Ja już mówiłam, mi to rybi co będzie dalej. Jak będzie to obejrzę, z ciekawości, co jeszcze zepsuli ^^ a jak nie zrobią...nie wiem...płakać nie będę,,,
Michael Scofield
yyyy... tak. Ale czasami lepiej jak coś ma początek i koniec... zanim zrobi się właśnie taki Klan xD ale jak będzie dalej, to też będę oglądać.Chcecei skończenia już serailu tylko po co ?? Mówicie że jest nudny albo będzie już wogule kaszanka a tak na serio to nie macie pojęcia co będzie robić po tym serialu jest jakiś szaj Klan i leci już tam 1000 któryś odcinek nikomu to nie przeszeszkadza tylko wy chceci ee dziwni ludzie
T-BAG, następnym razem może w ogóle napisz posta jednym ciągiem^^AutumnLeaf pisze:Brak mi tu interpunkcji w tym poście, nie bardzo mogłam go rozszyfrować ^^
Mahone
W 3 serii 13 odcinków, a potem sezon 4..?? Eeee, nie
. ROzsądniej byłoby po prostu zrobić jak zawsze 22 odcinki, doprowadzić akcję normalnie do końca i już. A takie pomysły wyglądają mi jedynie na usilną chęć większego zarobku.
Świeżak
e no w sumie to moglo by sie juz zakonczyc po co tak przeciagac na sile...
T-Bag
Będzie 4 a potem co zatrzymają się na 10 odcinku i zrobią 5 OMG
Jak wyjdzie 4 sezon to sądze że to będzie kicz bo już tylko będą chcieli chapać kase
Jak wyjdzie 4 sezon to sądze że to będzie kicz bo już tylko będą chcieli chapać kase
Mahone
Ehhh... No ciekawe, jak to będzie... Chciałabym żeby po tym 13 odcinku nie trzeba było czekac nie wiem ile, tylko żeby niedługo już dali następne... Po co tak przeciągać... Po co wkurzać ludzi...
Ale będę czekała i następny sezon i tak obejrzę na bank 
Świeżak
Wszystko przez tych scenarzystów
podchwycili pomysł na strajki z polski pewnie xD

'Wszystko przez Kaczyńskich!"
Świeżak
No serial jest naprawde mistrzostwo, ma duza ogladalnosc i napewno powstanie jeszcze pare sezonow. Byle by mieli pomysly jak do tej pory...
Lincoln Burrows
Jakby mieli robić jeszcze dalej niż 4 sezon to już lepiej niech nie robią. Tylko dla kasy to byłoby moim zdaniem
Świeżak
Zawsze jest dla kasy
pamiętaj, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze może nie ma już kasy na ten serial bo go inny wyparł
lepiej żeby ta teria sie nie potwierdziła 
POZDRO
POZDRO
T-Bag
no wedlug mnie troszke lipka by byla jakby zaczela sie ta 4 seria 3 juz powoli si ciagnie a co dopiero czwarta.
Fernando Sucre
Jak bedzie 4 sezon to zmienię zdanie co do twórców
Jedna seria to było za mało, zgadzam się
, druga - fajnie, że dalej pociągnęli fabułkę ale zakończeniem juz nagieli mój stosunek do serialu.Już wtedy uważałam, że powinni w 2 sezonie wszystko wyjaśnić.Zaczął sie 3 sezon - ok, zapowiadało się nawet ciekawie ale pierwszymi odcinkami nie rzucili mnie na kolanal, czekałam na nastepne i powoli zmieniam zdanie, a już po 12 to mnie nawet zaskoczyli
Mimo to dalej uważam, że 3 seria odstaje nieco od poprzednich
i uważam, że do trzech razy sztuka.Niech trzymają poziom i dadzą sobie spokój z kolejnymi cześciami bo co za dużo to nie zdrowo.
Michael Scofield
A ja bym sie nie zdziwił jak by powstał 4 sezon :-> Szczerze ;-) mówią to chciałbym żeby był!!!
Michael Scofield
w tym ostatnim dzisiejszym odcinku chyba wszystkiego nie wyjaśnią (ale mogę się myslić bo jeszcze nie oglądałam) Jeśli by powstał 4 sezon (bez kobiet w wiezieni i innych tego typu rzeczach) to pewnie bym oglądała
Michael Scofield
Dla mnie mogłoby powstać 6 sezonów o byle czym, typu moda na sukces, niech to forum trwa bo jest jak narkotyk xD
C-Note
ja nigdy nie rozumialam jak można ześwirować na punkcie serialu, zespołu, piosenkarza, piosenkarki czy aktora.
Teraz już wiem
Teraz już wiem
Świeżak
Powiem tak: z sezonu na sezon coraz gorzej i tak jest i będzie z każdym filmem, serialem (których unikam). Bo na zdrowy rozsądek to, co za dużo, to nie zdrowo i po części Prison Break już sie przejadł, a teraz zaczyna odbijać się czkawką, bo jak widać po komentarzach już nie jest odbierany z takim zaciekawieniem i emocjami jak początkowo.
Po 1 serii zapowiadał się na dobry serial i również mógłby się zakończyć z taką opinią, gdyby zakończył się po 1 sezonie max po 2.
Czekam już nie z niecierpliwością ale ze zwykła ciekawością jaki kicz nam jeszcze twórcy serialu wcisną w kolejnych odcinkach i seriach. Może właśnie jesteśmy świadkami następcy Mody na Sukces (oby nie)
Przepraszam za litanie
i pozdrawiam
Po 1 serii zapowiadał się na dobry serial i również mógłby się zakończyć z taką opinią, gdyby zakończył się po 1 sezonie max po 2.
Czekam już nie z niecierpliwością ale ze zwykła ciekawością jaki kicz nam jeszcze twórcy serialu wcisną w kolejnych odcinkach i seriach. Może właśnie jesteśmy świadkami następcy Mody na Sukces (oby nie)
Przepraszam za litanie