Najlepszy aktor PRISON BREAK

Liczba głosów: 113
Dominic Purcell (5) 4%
Wentworth Miller (37) 33%
Wade Williams (1) 1%
Robert Knepper (24) 21%
Amaury Nolasco (3) 3%
Paul Adelstein (3) 3%
William Fichtner (29) 26%
Marshall Allman (1) 1%
Rockmond Dunbar Brak głosów
Stacy Keach Brak głosów
Peter Stormare (7) 6%
Muse Watson Brak głosów
Frank Grillo Brak głosów
Reggie Lee Brak głosów
Matt DeCaro Brak głosów
Lane Garrison Brak głosów
Chris Vance (2) 2%
Robert Wisdom (1) 1%
Silas Weir Mitchell Brak głosów
Mahone
Mahone
AnGi pisze:1.Went 2. Will ;p
Nie żebym się czepiała, ale.. w kwestii aktorstwa to Went jest 4 miliardy lat świetlnych za Willem :mrgreen: .
Michael Scofield
Michael Scofield
Alexxa pisze:Nie żebym się czepiała, ale.. w kwestii aktorstwa to Went jest 4 miliardy lat świetlnych za Willem :mrgreen:
hahahaha xD

póki co mamy potrójny remis :D
:arrow: a ja przypominam, że oceniamy grę aktorską - nie postać, nie fryzurę, staramy się być obiektywnym i nie głosujemy na osobę, bo nam się podoba z wyglądu :D Tylko i wyłącznie gra aktorska! :D
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Najlepszy aktor PRISON BREAK

Post autor: B... »

no moze jej sie podoba jego gra aktorska ;-)

ja oczywiscie zgadzam sie z moimi poprzedniczkami z haremu Alexa :-D ale jesli chodzi Wenta to mysle ze nalezy wziasc pod uwage to ze poziom jego gry znacznie polepszł sie od 1 sezonu, nie sadzicie? jak ostatnio ogladałąm 8 od 1 serii to od razu zauwazyłam róznice. Daleko mu do Willa, wiadomo, ale on jest jeszcze dosc młody i raczej nie doswiadczony jako aktor, wiec moze sie podszkoli... ;-)

kurdeee agulec ja chyba nie potrafie byc do konca obiektywna , bo jesli o Willa chodzi to tak czy inaczej jest THE BEST i nic tego nie zmieni, ale wyglad Wenta nie pozwala mi go juz tak ostro krytykowac jak na poczatku... ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
B... pisze:no moze jej sie podoba jego gra aktorska ;-)
ale ja nie w tym sensie, nie do konkretnej osoby - tylko takie przypomnienie ;)
B... pisze:kurdeee agulec ja chyba nie potrafie byc do konca obiektywna
hmm.. My - wiadomo o kogo chodzi :D - mamy chyba ułatwione zadanie, bo nie dosyć, że William zwala nas z nóg swoją grą, to jeszcze jest dla nas *boski* :D i nie musimy wybierać pomiędzy swoim uwielbieniem a zdolnościami aktorskimi :D
Mahone
Mahone
agulec pisze: nie musimy wybierać pomiędzy swoim uwielbieniem a zdolnościami aktorskimi
Dwa w jednym, jak to u BOGÓW bywa ;) ;) ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

no własnie, bo NAM nikt zarzucic nie mzoe ze jestesmy nie obiektywne, bo ON nam sie podoba, gdyz ten ktos musiałby byc slepy i tepy nie widzac ze Willam jest genialnym aktorem , areszta to tylko taki przyjemny dla oka dodatek do calosci... :-P
C-Note
Gra aktorska?? hm..oczywiscie że William ! Went, fakt, od 1 sezonu się poprawił, ale teraz też gra jakoś tak..sztywno, żadnych emocji na twarzy, zawsze te same ekspresje...A Will...tyle emocji potrafi wyrazić jednym spojrzeniem!
Mahone
Mahone
Zgadzam się. Went - 5 min i to wszystko. Ale to też chyba dlatego, że taką rolę mu dali. Nawet w największych niebezpieczeństwach ani drgnie, nawet nie krzyknie porządnie. A Mahone to już co innego :) I dobrze :D
C-Note
ta..jak on się wydrze to pół miasta słyszy. Za Williamem skłonna bym była postawić Kneppera..
Mahone
Mahone
Jakżesz my się zgadzamy :) Tak, jedyny aktor, którego można w ogóle porównać z Fichtner'em to właśnie Kneeper. Mistrzowie świata jak dla mnie. Tyle, że Łili przystojniejszy, jak dla mnie ;)
Mahone
Mahone
Babydoll pisze:Tyle, że Łili przystojniejszy, jak dla mnie
A jak dla mnie przystojni są obydwaj :mrgreen: .. Racja- bardziej William, ale i Robert ma to 'coś' :-P . No, a pod względem aktorstwa- mimika warzy, umiejętność pokazania emocji- to oni dwaj są zdecydowanie najlepsi.
Mahone
Mahone
Alexxa pisze:ale i Robert ma to 'coś'
Zgadzam się w zupełności! Szczerze mówiąc, gdy w serialu nie było jeszcze Will'a to się w nim trochę podkochiwałam :P
Michael Scofield
Michael Scofield

jezuuuu a jak mi sie Robert w pierwszym sezonie podobał, kurcze jak sie tam bujał po tych korytarzach, nawet jak miłą taka posinaiczona, poobijana twarz, kurcze ma cos w sobie... i znakomity aktor z niego na dodatek ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
jesteśmy wariatki oO mi też się Knepper podobał w I sezonie hahaha xD niezłe mamy gusta :D
a co do Williama, to można go oglądać bez dźwięku - tylko patrzeć na przeskakujące obrazki i nigdy się nie znudzić.. tyle tych emocji sobą wyraża :D

p.s. B..."Nie ten ma rację kto krzyczy, tylko ten kto mówi całym sobą."
genialne, a William jest tego przykładem :D
Mahone
Mahone
agulec pisze:niezłe mamy gusta
Hehe koleżanki z klasy mówią, żem wariatka, żeby podkochiwać się w "takich" typach :D
Michael Scofield
Michael Scofield

no własnie xD

wystarczy tylko na niego spojrzec, zobaczyc jak porusza głowa gdy cos tak namietnie tłumaczy, ja podpiera ja reką, gdy mysli, jak chodzi, jak gestykuluje... mmmmm bosko^^
Mahone
Mahone
B... pisze:wystarczy tylko na niego spojrzec, zobaczyc jak porusza głowa gdy cos tak namietnie tłumaczy, ja podpiera ja reką, gdy mysli, jak chodzi, jak gestykuluje... mmmmm bosko^^
Oł jeeeaaa! :D Eh, ale nasze zachowanie kwalifikuje się już pod fanatyzm :P :P :P
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec pisze:co do Williama, to można go oglądać bez dźwięku
nigdy w rzuci...ja kocham sie roztapiać przy dzwięku jego głosu... ach.. pamietne "they all die" - miałam wtedy kolana jak z waty :-D jego głos to normlanie miodzio :-D
Mahone
Mahone
On wszystko ma miodzio :P
Michael Scofield
Michael Scofield
Babydoll pisze:On wszystko ma miodzio
Najprawdziwsza prawda... :-D co ja bym dała żeby przyjechali np. promować PB w Polsce to obojetnie gdzie by to było : wsiadam w pociag i jade... potem byłby skalndal że jakas napalona fanka zmolestowała WIllaiama :-D sasasa
Mahone
Mahone
patus1905 pisze:że jakas napalona fanka
Chciałaś powiedzieć: napalone fanki? ;) ;) ;)
Michael Scofield
Michael Scofield
Babydoll pisze:Chciałaś powiedzieć: napalone fanki?
yyy.. tak tak to było drobne przejęzyczenie z mojej strony :-D oczywiście że fanki
Mahone
Mahone
patus1905 pisze:yyy.. tak tak to było drobne przejęzyczenie z mojej strony
No, masz szczęście ;) Hehe jakbyśmy Go tak wszystkie zaatakowały... Ojjj biedaczek :D
Michael Scofield
Michael Scofield
Babydoll pisze: Hehe jakbyśmy Go tak wszystkie zaatakowały... Ojjj biedaczek
nie wiem czy by wyszedł z tego bez usszczerbku na zdrowiu :-D ale potem mogłybysmy go kurowac , a potem od nowa i tak w kółko ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

rozczochranie sięgnęło by zenitu ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”