Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Ot, temat o wzdychaniu ^^

Post autor: edzik »

No ten ten... taki no fajny troche jest...może przez ten zarost i ciemne włosy :P

Maciaszka to juz chyba ze 2 miesiące nie widziałam... ogarnął się trochę? :P

Manchester to taki zesół nasz jest... "Arek jedzie do Anglii", "Dziewczyna gangstera" i te sprawy... Trendy w zeszłym roku wygrali.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

edzik pisze:Maciaszka to juz chyba ze 2 miesiące nie widziałam... ogarnął się trochę? :P
nie wiem. Dawno go nie widziałam. Ostatnio na jakims zdjęciu na kozaczku chyba jak stoi na drugim planie z Dowborem i zieje z wyglądu Marii <?> Peszek :lol:
zarosniety i 'przy kosci'...ehhh szkoda...

nie kojarze nadal tego Manchesteru :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Widać, ze mu kobita dobrze gotuje, bo wcześniej to taki chuderlaczek był, a teraz... xD

Tu masz linki:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Manchester ... _muzyczna)
http://kosik107.wrzuta.pl/audio/5usbOX7 ... _tajemnica
http://damiankraker.wrzuta.pl/audio/03c ... _gangstera
Ten koleś też maciaszek ma na imię...taki troche jest...emo :D :D Ale nie wzdycham do niego!

[ Dodano: 2009-06-15, 13:17 ]
"dla mnie to on jest oblesny, wyglada jak wloczega, ktory sie nie myje. nie ublizajac wloczegom" O patisonie, znalzione na pudelku xD
Michael Scofield
Michael Scofield

edzik pisze:"dla mnie to on jest oblesny, wyglada jak wloczega, ktory sie nie myje. nie ublizajac wloczegom" O patisonie, znalzione na pudelku xD
widziałam, widzialam, czytałam...^^
też mi nowość :->

a ten zespół to lekki dramat :lol:
panowie też.
Michael Scofield
Michael Scofield

Oj, zapomniałabym! ostatnio mecze LŚ oglądałąm i tam wypatrzyłąm takiego jednego niczego sobie :P Bartosz Kurek się zwie (mogłąm imię pomylić).na tle tych burków się nawet nieźle prezentuje :). Z daleka to jeszcze Łomacz (?) też fajny...ale nie wiem jak z bliska xD

Oj nie aż taki dramat...niektóre kawałki są fajne :p.
Michael Scofield
Michael Scofield

ej on nawet nie jest taki brzydki jak myslalam :p

Obrazek

i on tez:
Obrazek
gwoli jasności: szału ni ma- to oczywiste, ALE obydwaj panowie mają ładne oczeta :>
choc moze to drugie zdjęcie tego az tak nie obnaża, ale jakos nie mogłam znalezc lepszego :p
choc Jonathan grał kiedys w takim filmie, w ktorym grała tez ta brunetka, co grala w Cała ona ;p, i tam wyglądał rewelacyjnie- tak sam w siebie, cały calusienski a nie tylko oczęta :p

[ Dodano: 2009-06-16, 14:42 ]
Muszę obejrzec jaki film z tym Jude'm całym, bo poki co widziałam tylko takie, które nie pokazywały go od najlepszej strony, a tu mi wpadły takie zdjęcia w łapki, że ja widze w tym człowieku potencjał...i to taki na miarę inspirującego bardzo :>
Michael Scofield
Michael Scofield

Ten drugi to dramat jakiś... widziałam go w jakimś filmie niedawno. W Dynastii tudorów chyba też gra. Nieatrakcyjny jest... Bardzo. I taki bucowaty wyraz twarzy ma... bardziej niesympatyczny niż dawno niewspominany Zel xD

Blondas w sobote w 2F2F :P
Michael Scofield
Michael Scofield

ale oczy ma ładne bardzo :]

Znowu puszczają te FF? Omatkobosko!

zarzuc mi tych siatkarzy, bo ich zupelnie nie kojarzę ^^

[ Dodano: 2009-06-16, 20:32 ]
ej no ej, ale on na serio jest czasem ładny bardzo :>

http://media.photobucket.com/image/jude ... e_law1.jpg

Obrazek
Obrazek Obrazek
coś czuję, ze coś mi tu wisi w powietrzu \o/ hehe
Michael Scofield
Michael Scofield

Obejrzyj sobie The Holiday (o ile jeszcze nie ogladałaś)

Oj ze zdjęciami będzie ciężko... Wszystkietakie lipne troche, musisz poczekac na mecz (w sobote chyba jest). Z resztą oni fajnie wygladaja tylko podczas gry :D
W ogóle na jakimś portalu siatkarskim ogladałam se sylwetki siatkarzy i te zdjęcia to ja nie wiem skąd oni brali...jeden to chyba z podstawówki jeszcze miał wstawione xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Jude jest przystojny, kiedyś bardzo mi się podobał, tyle że już dawno mi przeszło. xD
Ale żebyście nie zrozumiały mnie źle - jak na niego patrzę, to dalej podoba mi się to co widzę, ale już bez szału. :>
Ten drugi gostek za to mi nie podchodzi - oczęta ma ładne, takie zwodnicze xD, ale zbyt pewny wyraz twarzy skutecznie mnie od tego człowieka odrzuca. Jakoś tak.. niby przystojny, ale mało sympatycznie wygląda. :608:

edit:
Może przez ten "patrzcie jaki jestem super" uśmieszek. :608:
Michael Scofield
Michael Scofield

niby przystojny, ale mało sympatycznie wygląda.
Taki buc no xD. ja bym do niego nie podeszła... chyba jakaś blizne jeszcze ma o ile pamietam xd
Michael Scofield
Michael Scofield

mi tylko w jednym filmie sie podobal i to na dodatek jako taki blondyn-blondyn ;> aż dziwne^^
oczy ma fajne, ale ogolnie zgadzam się z agulcem /o\
A Jude...hyhyhy...no ja nie wiem. Do tej pory widzialam z nim tylko albo jakies takie 'kostiumowe' filmy, gdzie nie był zbyt korzystnie stylizowany...albo widzialam tez inne, ale bedac pod wpływem wczesniejszego wrazenia jakos go automatycznie ignorowałam i w ogole nie brałam pod uwagę, że jest na co zwracac uwagę, a tu sie okazuje, ze jest i to bardzo \o/
Choc jak tak przeglądam jego zdjęcia teraz to na jednych wychodzi bosko...< ma taki...hehe idealny kształt twarzy>, ale na innych nie bardzo...^^ Muszę obejrzec z nim jakiś film, chociazby to Holiday :-> coby obadać całość dokładnie, bo buzka urocza, ale to niestety nie wystarczy, zeby na dłuzej zagościł w tym temacie...^^

jak chociażby mój ulubiony menelowy niechluj :
< zeby nie było zem niewierna czy cos :p>

Obrazek
no a Colin to już wogóle ...\o/ \o/ \o/

Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:Muszę obejrzec z nim jakiś film, chociazby to Holiday
W filmie "Utalentowany pan Ripley" wygląda chyba fajnie i sam film, z tego co pamiętam, a dawno to było, chyba też niezły. Jest tylko jeden szkopuł - głównego bohatera gra sam MATT DAMON i wygląda tam jakby spędził całe życie na Biegunie Północnym, przymierając z głodu i zimna, cierpiąc z powodu braku siłowni i jakiejkolwiek rozrywki (chyba, że do rozrywek można zaliczyć codzienne odmaczanie się w lodowatej wodzie i leżenie na lodzie twarzą do ziemi).
Michael Scofield
Michael Scofield

agulec pisze:MATT DAMON
///////o\\\\\\

widzialam ten film. Kiedys w całosci. Potem zaczełam...ale nie skonczyłam. Widziałam tylko Damona. Nic poza tym :shock: Chyba dlatego już nie skonczyłam za drugim razem /o\ Nawet nie zauważyłam, zeby Jude tam gral...
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:Nawet nie zauważyłam, zeby Jude tam gral...
Bo on tam w sumie się dużo nie nagrał, został zapakowany w worek przez MATTA DAMONA. OO <haha>

A z Law oglądałam jeszcze... "300 mil do Graceland"...? Jakoś tak. Z Tomem Hanksem, więc nie ma strachu przed, ani traumy po obejrzeniu. xD
Michael Scofield
Michael Scofield

agulec pisze:A z Law oglądałam jeszcze... "300 mil do Graceland"...? Jakoś tak. Z Tomem Hanksem, więc nie strachu przed, ani traumy po obejrzeniu. xD
bezpieczniejsza opcja :>

muszę się za czymś rozejrzeć, bo jakoś zupelnie nie mogę go skojarzyć z jakiejś konkretnej roli. Az dziwne.
A pamietam, ze ktoś o niego pytał w tym temacie...a ja stw. ze przeciętny bardzo, a nawet się nie zgłębiłam w problem xD
teraz trza nadrobić :->
Michael Scofield
Michael Scofield

W Holiday gra głowan role takiego kolesia i nawet łądnie tam wygląda xD Film też nie jest najgorszy.

Ey film z Ryanem w piatek na ekrany wchodzi, ale na dvdrip trzeba bdzie dlugo poczekac wiec nie sciagam...o ile dobrze kojarze to chyba w X-manie tez się pojawił...muszę ściągnąć czym prędzej :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

ja planuję się na to do kina wybrać własnie, ale jak znam zycie to los mi pokrzyzuje plany :roll:

Ryan w X-manie? /o\
Michael Scofield
Michael Scofield

Jeszcze mi się przypomniało, że widziałam Jude'a we "Wzgórzu nadziei" z Kidman i Zellweger. :]

Oj jak dawno nie byłam w kinie... :roll:
Michael Scofield
Michael Scofield

Chyba oglądałam to. Pomykali tam sobie w takich jakby XIX-wiecznych strojach czy cos w tym stylu? Bo tak mi się kojarzy^^
Michael Scofield
Michael Scofield

No, babeczki w gorsetach, faceci na koniach i takie tam. :D
Fajnie, że można sobie tu chociaż pogadać o filmach, bo o oglądaniu, przynajmniej w moim przypadku, na razie nie ma mowy. xD

Edziol, nie złościłaś się o jechanie po Damonie, czyżby Cię to już nie obchodziło? Czyżbyś przejrzała na oczęta? :027: xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Edziol, nie złościłaś się o jechanie po Damonie, czyżby Cię to już nie obchodziło? Czyżbyś przejrzała na oczęta? xD
No już jakiś czas temu :D. Ale nadal twierdzę, ze nie jest brzydki :p

Ryan w X-manie? /o\
No...tylko nie wiem kogo on tam gra...chyba jakiegos głównego bohatera, bo ma powstać nawet film o tym kimś. Jutro chyba ściagnę i obejrzę, chociaż w ogóle nie wiem o co tam chodzi i nie interesują mnie takie opowieści... Gorzej jak będzie latał w jakims smiesznym kostiumie OO
Michael Scofield
Michael Scofield

o Ryanie piszą na pudlu, ze coś tam nie chce byc symbolem seksu czy cos xD

Smieszny pyszczek m. W ogole niby młodo wyglada... w sumie młody jest^^...ale jednak całkiem inny człowiek niz z czasow Studenta wiecznego :->
Ja w ogole dopoki nie pojawiła sie inf o jego slubie ze Scarlett to nawet nie wiedzialam ze cos sie kroi. Nie wiem jak to mozliwe dla stalej czytelniczki portali plotkarskich. :shock:
edzik pisze:No już jakiś czas temu :D . Ale nadal twierdzę, ze nie jest brzydki :p
/o\
To tylko kwestia czasu... :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

No Ryan fajny jest... Ale w Studencie był jeszcze fajniejszy...wiadomo, ze przecież młodszy. Chociaż on we wszystkich filmach fajnie się prezentował-nawet w Blade i Amityville z brodą xD

Maciaszek będzie prowadził trendy oł jeah
Michael Scofield
Michael Scofield

edzik pisze:Maciaszek będzie prowadził trendy oł jeah
słyszalam xD

a grał Ryan jeszcze w jakiejs takiej komedii pokroju Wiecznego studenta? Bo planuje się w lipcu odmóżdzyc a takie filmy są do tego idealne. A przy okazji objerzałabym sobie z nim cos bo za duzo filmów z nim jednak nie widzialam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”