Maciaszka to juz chyba ze 2 miesiące nie widziałam... ogarnął się trochę?
Manchester to taki zesół nasz jest... "Arek jedzie do Anglii", "Dziewczyna gangstera" i te sprawy... Trendy w zeszłym roku wygrali.
nie wiem. Dawno go nie widziałam. Ostatnio na jakims zdjęciu na kozaczku chyba jak stoi na drugim planie z Dowborem i zieje z wyglądu Marii <?> Peszekedzik pisze:Maciaszka to juz chyba ze 2 miesiące nie widziałam... ogarnął się trochę?![]()
widziałam, widzialam, czytałam...^^edzik pisze:"dla mnie to on jest oblesny, wyglada jak wloczega, ktory sie nie myje. nie ublizajac wloczegom" O patisonie, znalzione na pudelku xD
Ostatnio zmieniony 2010-02-07, 17:55 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 2009-06-16, 21:23 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Taki buc no xD. ja bym do niego nie podeszła... chyba jakaś blizne jeszcze ma o ile pamietam xdniby przystojny, ale mało sympatycznie wygląda.

W filmie "Utalentowany pan Ripley" wygląda chyba fajnie i sam film, z tego co pamiętam, a dawno to było, chyba też niezły. Jest tylko jeden szkopuł - głównego bohatera gra sam MATT DAMON i wygląda tam jakby spędził całe życie na Biegunie Północnym, przymierając z głodu i zimna, cierpiąc z powodu braku siłowni i jakiejkolwiek rozrywki (chyba, że do rozrywek można zaliczyć codzienne odmaczanie się w lodowatej wodzie i leżenie na lodzie twarzą do ziemi).B... pisze:Muszę obejrzec z nim jakiś film, chociazby to Holiday
///////o\\\\\\agulec pisze:MATT DAMON
Bo on tam w sumie się dużo nie nagrał, został zapakowany w worek przez MATTA DAMONA. OO <haha>B... pisze:Nawet nie zauważyłam, zeby Jude tam gral...
bezpieczniejsza opcja :>agulec pisze:A z Law oglądałam jeszcze... "300 mil do Graceland"...? Jakoś tak. Z Tomem Hanksem, więc nie strachu przed, ani traumy po obejrzeniu. xD
No już jakiś czas temuEdziol, nie złościłaś się o jechanie po Damonie, czyżby Cię to już nie obchodziło? Czyżbyś przejrzała na oczęta? xD
No...tylko nie wiem kogo on tam gra...chyba jakiegos głównego bohatera, bo ma powstać nawet film o tym kimś. Jutro chyba ściagnę i obejrzę, chociaż w ogóle nie wiem o co tam chodzi i nie interesują mnie takie opowieści... Gorzej jak będzie latał w jakims smiesznym kostiumie OORyan w X-manie? /o\
/o\edzik pisze:No już jakiś czas temu. Ale nadal twierdzę, ze nie jest brzydki
![]()
słyszalam xDedzik pisze:Maciaszek będzie prowadził trendy oł jeah